ניסיונות החאייה

Lu Tze

New member
ניסיונות החאייה

לטעון ל-100, להתרחק! אין תגובה! לטעון ל-200, להתרחק! כלום, הוא עומד למות! לטעון ל-300! להתרחק! ביפ ביפ ביפ ביפ. אה, הפיפר שלי פועל, סליחה. הפורום עדיין גוסס! לעזעזל משעמם פה! איזה חצי דף לשבוע.. מה לעשות, ננסה שוב: בטח כבר מישהו שאל אבל נשאל שוב: מי הדמות האהובה/שנואה עליכם ביותר? יש לכם שם בראש? טוב, תכתבו אותו, תציינו באיזה ספרים הוא הופיע, תספרו משהו עליו תנו שם של חיה שמתחילה באותה אות כמו השם שלו או משהו.. ובואו ננסה להתרחק מדמויות כמו מוות או גזר שמופיעים כמעט בכל ספר וכולם מכירים אותם..

איזו שאלה...

קרולי.. ללא ספק... הוא הדמות האהובה עלי ביותר... מבשורות טובות כמובן... הוא פשוט שולת, אין עליו... אוי אני צריכה לקרוא את בשורות טובות שוב...

hitchkok

New member
לא שקראתי המון ספרים,

וכבר שנה לא קראתי, אבל הייתי מוכרח להגיד שהשלושה האהובים עליי, לא לפי הסדר הם הגמל הגאון המתמטי "מפירמידות" התיבה של הזה מיבשת משקל הנגד ב"צבע הכשף" (אני חושב שזה שם). וזה שמתעצבן שפאי הוא לא מספר שלם אלא 3.14, גם מפירמידות. והקוסם שמעביר את הקסם לבן השמיני של הבן השמיני, רק שזאת בת, מפולחני כשף". אופס, יצא ארבע. אל תשאלו אותי למה זה הם. פשוט ככה.

Fingertip

New member
אין לידי את הספרים, אבל...

האנשים שהזכרת הם: (אם אני לא טועה) 1. משהו עם Bastard, אני חושב Crazy Bastard או Evil Bastard 2. The Luggage - הדמות האהובה עלי ביותר! 3. זה עם פאי נשמע לי כמו אחד הפילוסופים, כנראה Xeno או משהו כזה. 4. Drum Billet. בנוסף, אני ממש אוהב את אגנס - יש לה קול מדהים! ואת סבתא נוצת שעווה. אה כן, ואת דטריטוס כשהוא היה חכם. ואת המכשפים, כמובן. (הגזבר כזה כלי!) אהד.

DviRincewind

New member
Twoflower- דמות קומית היסטרית!

כמובן שאני אוהב אותו בעיקר כי הוא היה מעין סיידקיק של Rincewind (שאיתו אני מזדהה בצורה מוחלטת אבל לא רשמתי אותו כי הוא לא מתאים לדרישות השאלה
)...

למעלה