הנס שלי - ../images/Emo28.gif
הוא לא כמו השפנג הלבן שמציץ פה מהכובע, אלא כמו משהו שיום אחד פתאום משתאים ומגלים שנוצר לו מול העיניים. הנס שלי הוא אימהות מאוחרת, במובן שונה מהמקובל. 3 ילדים נפלאים יש לי, ואני במשך הרבה שנים הייתי אמא... לא משהו. ראיתי ברכה בעבודה של שעות מחוץ לבית, כרעתי תחת עומס הגידול שלהם - הייתי חסרת סבלנות - לא הייתי שם בשבילם, הייתי ילדה בעצמי ולקח לי שנים ומשבר חיצוני גדול כדי להבין את זה בדיעבד. לפני שנה ומשהו קרסו כמה מערכות בחיי. ונותרתי לבד עם שלושתם, בתקופה קשה, באבטלה כפויה. בתקופה ההיא אני גיליתי אותם, והם גילו לי את קסם האימהות, ואת קסמם שלהם. היום קיימים ביני ובין ילדיי יחסי קרבה, חברות ואהבה שלא היו בינינו בעבר. היום הם יודעים שיש עם מי לדבר. היום יש חיבוק, מגע, היום אני מביטה בהם ומשתאה מהם, מכשרונם, מפיקחותם, מחוש ההומור שלהם. זה נס. כי זה לא היה חייב לקרות. יכולתי להמשיך לפספס אותם, יכולתי לתת להם להמשיך לגדול לעצמאות עם שני הורים במשרה חלקית מינוס, יכולתי להמשיך ולחפש פתרונות בכסף ש"ישחררו" אותי להגשים את עצמי ואת מאוויי. היום אני לא רוצה. היום לא עולה על דעתי להיות רחוקה מהם לימים שלמים. היום זה נראה לי לא נכון,לא מתאים, לא בסדר. מין נס כזה.. בדלת האחורית.. נועה.