ניסים משאל!!!!!!!!!(יצפאן)

ניסים משאל!!!!!!!!!(יצפאן)../images/Emo13.gif

ינעל מרטיריו וינעל מרטינה למה???????
למה?????
להרוס!!!!!!!!!!
ראיתם ראיתם!!!!!!!!!!!!
יש משפט
. אבל לא לדאוג מרטינה תתחרט!!! ובלן סוף תזכה (כאילו להההההההה) מסכן פטריסיו הפוסטמה(מרטיריו) מאשימה אותו אבל עוד פעם לא לדאוג!!!!!!!!!!!! הוא יחזור כי נדיה תהיה חולה ואז כולם (הילדים)יאהבו אותו

Rotem Lisa

New member
אני דעת.. קראתי.

"כאילו לה"... אהבתי! נייס.. ווארי נייס.. :) אחח, פטריסיו.. *נזכרת בימים שאהבתי אותו* *-*

נצחית

New member
איזה חמוד פטריסיו....../images/Emo13.gif

איך הוא מגן עליה ולוקח את נדיה איתו... ויש לי שאלה נכון מרטינה שהיו התכשיטים אצלה היא קראה עליהם שהם שייכים לאיזה מעון... למה לא המשיכו לספר על זה? מישהו יודע למה זה קשור בכלל? דרך אגב אני קרן...

מה.........

טוב אני יספר לך הכול מהתחלה!!!!!!! נכון שחואן קרוס(לא יודע איך קורים לו משהו חואן)תקנו אותי אים אני טועה! גנב את התכשיתים אז הוא היבא למרטינה אתום כי הוא פחד ממרטיריו. אז מרטינה סמה את התכשיתם במיתה של נאצ´ו ואז לכלוך ראה את זה והחזיר את זה!!!!!!!!!!

חנושי

New member
ואתה צודק לגמרי....

בלן ואלחו יאמצו את כל הילדים וכך תיגמר העונה ה-רביעית

נצחית

New member
והינה שוב השאלה....

ראיתם היום שהראו שמרטיריו באה ממעון אחר.. (ניהלה בו קודם) אז למעון הזה התכוונתי שהיה רשום השם שלו על התכשיטים שלה

nIcKiTa

New member
לדעתי....

בסוף בלן ואלחו ידפקו אותה במשפט בגלל זה הרי מרטינה שמעה- הצטערה-אולי תעיד בעד בלן ורק רציתי להגיד משהו, אני חולה על בלן!!!!

אהה נכון..הם באמת ינצחו אמן ש..

מרטיריו הזאת שהלחי שלה דורשת כפה שתמות גם כן אחרי שהיא שלחה את קטה לקבץ נדבות וואי איזה חראית..סליחה על מילותי הלאה יפות פשוט היא
קטנה שמתעללת בילדים! נ.ב:מה היה הקטע הזה עים המעון"קירות לבנים אה???" שחר שחולה
על נאצ´ו,נדיה,קטה,סול,ופטו..
אוהבת אותם
נצח...... שחר

שלי3

New member
לההההההההה...

מה את אומרת "לא ידעתי את זה בכלל...", (רק ראיתי את הפרק אתמול

למעלה