ניסים משעל - ה"מנחה"

noam636

New member
ניסים משעל - ה"מנחה"

ניסים-כשאתה מראיין את הרמטכ"ל תן לו את הקרדיט ,הרי הוא לא רק מנחה בטלויזיה. הצורה השחצנית שבה אתה מראיין אותו ובכלל, עוברים את גבול הטעם הטוב ולעיתים די קרובות נראה שעצם היותך ה"מראיין" הוא הנושא - אז אנא תן את הקרדיט לאנשים שעשו ועושים טיפה יותר ממך ואל תזלזל ביכולותיהם האינטלגנטיות.

danidin

New member
אומנם ניסים פרובוקטור

אבל הוא המראיין הטוב ביותר בטוויזיה ומגיע לו קרדיט על הראיונות הבלעדים של ספקטור בשבוע שעבר ושל אשתו של יגאל עמיר

zmani01

New member
אכן כן

ניסים משעל פרובוקטור ומניפולטור לא קטן. ניתן להבחין בכל ראיון שהוא איתו, כי הוא לא ממש מתעניין בתשובות המרואיינים או בדיעותיהם. הוא יוצר בעצמו כותרות שתיכנן ליצור מלכתחילה בעצם קיום הראיון, ומרואייניו הם רק תפאורה. הנ"ל תקף כמובן הן בתוכניות הטלוויזיה והן בתוכניות הרדיו שלו. אני כבר מזמן התחלתי להעביר ערוץ ברגע שתוכניותיו משודרות !!!

geostant

New member
אני חולק עליך

ולא בגלל שאני מנהל הפורום אתה חושב שאפשר לנהל שיחה, גם אם רובה מתנהלת על בסיס של ויכוח אחד גדול מבלי להקשיב לתשובת האחר ? זה לא אפשרי, אני משוכנע שניסים שוקל כל צעד שלו במהלך התוכנית על השאלה הבאה אשר אותה הוא יעלה. בסך הכל, המטרה העיקרית היא ל"התנגש" עם פוליטיקאים ואנשי ציבור על מנת להוציא מהם את דעתם האמיתית ולא הכיסוי שהם "מפרסמים" כלפי חוץ במהלך ראיון שקט ומנומס עם כתבי העיתונות (לדוגמא).

iknow

New member
עשה לי טובה

ראית מה הוא עשה לספקטור? הוא ממש התנפל עליו רק בכדי להביא את ספקטור למצב כעס וזעם והצליח וכאשר ספקטור היה במצב כעס הוא אמר בלי לחשוב את כל הדברים שניסים רצה שיגיד

למעלה