ניסיתי אתמול להכנס לפורום

ניסיתי אתמול להכנס לפורום

אבל באלי-סיני אין רגע דל................ משהו הצליח לקרוע את כבלי החשמל ובאמצע ההודעה הכל נכבה. טוב, סידרו (עוד אתמול)...ועכשיו - אני רואה שהיתה שבת מלאה ופוריה בפעילות. נתחיל בברכות - באיה - נסיעה נהדרת..... תהני מכל רגע עם בנך והנכד.....ואני שמחה שתוכלי להיות איתנו בקשר ולספר איך וכמה את נהנית מהם. נלי - מזל טוב על קבוצה פעילה, נהדרת וגדולה...... קבוצה שמלאה במחמאות!!!!!!!!!!!! (אולי שווה לפתוח אחת נוספת למעוניינים נוספים????????? ונעבור לדברים הרגילים של החיים..... השבת ביליתי את כל השבת ב-פאונה שבקיבוץ ניר-עם. זה אחלה מקום לבלות בו את השבת בעיקר עם ילדים. ובערך פעם בחודש הם עורכים שבת הפנינג - שזה היה היום. ממש לא הירגשתי את הילדים (חוץ כמובן מ"אמא, תביעי 10,5,20,12 וכו´ ש"ח לפעילות כלשהי או כדי לקנות משהו) (הי דרומי.....למה לא היגעת?????ציפיתי לכם.....חשבתי שתיקח את הבנות ותבואו....... יאללה.... שיהיה שבוע נהדר לכולם אורית

sure16

New member
שלום אורית../images/Emo143.gif

איך היתה התערוכה?מאד מקוה לראות פעם עבודות.אולי נפגש באמצע (ת"א?) שבוע טוב!שרה

הי שרה........../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

בקיצור...שבת יפהפיה, מלאה בהמון המון
וכמובן -
וגם מלא מלא
(הכוונה לעצים ולא לשקדיות - כי לא היו שם שקדיות)וגם מלא מלא
והמון המון המון ילדים שאפילו לא היו צריכים להיות מחוברים ממש להורים כי יש מלא פעילויות לכל הגילאים..... פינת ליטוף, "דיר עיזים", מתקנים מתנפחים, יצירה בחומרים ממוחזרים, שש-בש ענק מחומרים ממוחזרים..... לגדולים יותר - אומגה, טיולי מכשולים....... לאלו שמחפשים את ה"קניות המיוחדות" היו דוכנים של מוצרים ממוצרים שונים, החל ממזון דרך שמנים אתריים דרך בגדים מיוחדים וכו ועד אומנות...... מעבר לכך - המקום ממש ממש גדול, המון המון דשא, המון פינות ישיבה על כיסאות וכורסאות מתחת לעצים, בית תה עם עוגות מהממות ולא ממש יקרות ואפילו אוהל בדואי עם תה, קפה, פיתות ולבנה. ולמי שהיה ממש רעב - היה גריל דרום אמריקאי, או צלחות עם נודלס למיניהם או סלטים...... בקיצור - אחלה מקום וארוע........ שבת כזו עושים פעם בחודש בערך...... ושווה להגיע לפחות פעם אחת. לכל הרחוקים - לפי מה ששמעתי - יש חדרי ארוח בניר-עם (היו אנשים שאמרו שהם מתארחים שם). טוב, לי היה ממש נחמד ושווה לנסות לגבי פגישה בתל-אביב........ אין לי בעיה להפגש - אבל את העבודות יש בעיה לסחוב כי הן די גדולות אז.......בואו/בואי לבקרנו באלי סיני ותראי את כל העבודות ולא רק דוגמיות. שבוע טוב אורית

sure16

New member
אורית,חיסלת את כל האיקונים../images/Emo6.gif

לא נשאר כלום!כמה פרחים ועצים,תאוה לעיניים! אני כל כך רוצה לבוא,ממש עשית לי חשק.מתי ההפנינג הבא?אולי נרד לסוף שבוע לניר עם.(בתנאי שלא יתנגש עם השבת של החייל שלי). מה עם המפגשים הקרובים?תתקשרי אלי אם בא לך.

למעלה