ניסיתי את דיאטת לאכול לחם ולרזות

מלינקה2

New member
ניסיתי את דיאטת לאכול לחם ולרזות

וכנראה שעשיתי טעות במשך שבועיים היה לי כל כך קל וטוב שהמשכתי לחודש ואחכ עוד מה שקרה זה שבצפרני הרגליים הופיעו סימנים לבנים של חוסר סידן כל כך נבהלתי שהתחלתי לזלול כי אני בעלת אופי שמן ומכורה לממתקים עכשיו אני שוב רוצה לחזור לדיאטה הנפלאה הזו אבל בעזרתכם קניתי סידן כדי לבלוע כל ערב קניתי אומניום כדי להוסיף ויטמינים אני בת 53 ונורא רוצה לרזות אבל עכשיו קצת מרגישה חוסר אונים קצת עייפות מכל הדיאטות שבאמת הורסות לי את הנשמה בבקשה אימרו לי האם אני יכולה ממחר להתחיל לשבועיים ימים שוב את הדיאטה הזו כי היא מתאימה לי ביותר תודה מלי

דיאטת לאכול לחם ולרזות

הדיאטה הנ"ל היא דיאטה מאוזנת ואינה חסרה בויטמינים ומינרלים ולכן אם היא מתאימה לך תמשיכי ללא חשש. כתמים לבנים על הצפורניים אינם מעידים על חסר בסידן כך שזו לא צריכה להיות הסיבה לחרוג מהדיאטה. היות ואת מעל גיל 50 תמשיכי לקחת תוספת סידן ומולטי ויטמין (בספר מצוין שכדאי לקחת) ותחזרי לדיאטה ללא חשש ובהצחלה!

matandvir

New member
איזו דיאטה זו? האם אוכלים רק לחם?

מה קצב ההורדה הממוצע בדיאטה זו? אשמח לקבל תשובה. מירי

מלינקה2

New member
הדיאטה מופיעה בספר לאכול לחם ולרזות

מאת אולגה רז הדיאטה הזו מחנכת לחיים ולא, לא אוכלים רק לחם. כדאי מאוד לקנות את הספר אצלי הספר צמוד למטבח וכל רגע פנוי אני שוב קוראת מספיק לקרוא ולעשות את מה שבספר כתוב שם הכל. ואני אדם פרטי לא מכירה את אולגה רז באופן אישי אין לי שום זכויות ואני לא מפרסמת דבר מלי

למעלה