ניסיתי גלנטמין

gilkany

New member
ניסיתי גלנטמין

הזמנתי galantamine ב ebay
המוצר של live city.
בשעה 3 בלילה קמתי להשתין ולקחתי חצי גלולה - כ 4 mg.
הבעיה היתה שלא הצלחתי להירדם, הייתי כנראה במתח.
בכל זאת הצלחתי קצת להירדם. הייתי בשוק מחדות החלומות.
החלומות גם היו נעימים ובעלי משמעות מיסטית בעיני.
ראיתי דרקון בצבעים חדים. אחר כך ישבתי במקום, וקיבלתי אנרגיה מהשמיים.
באופן כללי אני מאוד מתקשה להגיע לחלומות צלולים וגם אם אני בהכרה הם לא חדים. אבל זה עבד.
למרות שהייתי עייף כי לא ישנתי טוב, קמתי שמח ובאנרגיות טובות.
אני מניח שאנסה שוב בתקופה שאהיה יותר רגוע ואוכל לחלום חלומות ארוכים יותר.
אגב פעם ניסיתי calea zacatechihi. הבעיה שלקחתי לפני השינה. היו לי חלומות כל הלילה, וזה הרגיש מאוד חסר מנוחה ולא נעים וגם החדות לא היתה כל כך חזקה כמו בגלנטמין.
אני מניח שצריך לקחת יותר באמצע הלילה, כדי גם לישון קצת בשקט. בל מקרה הרבה יותר אהבתי גלנטמין.
ברשימת ההמתנה יש לי גם את silene capensis.

הארדקור!

אתה יודע שמשתמשים במוצר הזה לטיפול באלצהיימר, נכון?
בכנות אני די מופתע שהצלחת להשיג את זה בלי מרשם, זו תרופה פסיכיאטרית. שים לב שאתה לוקח את התרופה אחת לשלושה ימים לכל היותר. זמן מחצית החיים של החומר הזה ארוך (48 שעות), ואם תיקח יותר הוא יתחיל להצטבר בגוף שלך.

אוקיי, עכשיו אחרי שהייתי חנון מספיק- וואו, מגניב! ספר איך היה ביותר פירוט! זה אחד המטורפים, אני לא מעיז לשחק עם המוח שלי ככה. הכי קיצוני שלי זה ריטלין (ואולי איזה משהו נעים לעשן, אבל אל תגידו לאף אחד).

gilkany

New member
היה די קצר

החלומות היו קצרים כי כאמור הייתי במתח.
מה שכן גם קיבלתי גם מסרים מילוליים אישיים, שחשתי שהם מיסטיים.
לא רוצה לפרט, אבל המסרים כיוונו אותי ומאז חשתי מאוד רגוע בידיעה שמכוונים אותי ודואגים לי.
אגב פעם השתמשתי אפילו בדטורה. 3-5 זרעים(לא כמות של טריפ או כמות מסוכנת בשום אופן) . זה אכן גורם לחלומות חזקים אבל הבעיה שאלה היו סיוטים והפסקתי את זה.
באופן כללי כאורח חיים אני משתמש בצמחי מרפא (חוקיים) לריפוי נפשי ופיזי. בין היתר באיווסקה.
הם בהחלט מרפאים בצורה עמוקה.
לגבי מה שמותר ואסור, מה שקובע ב ebay אני מניח זה החוקים בארצות הברית.

למעלה