ניסיתי כל כך הרבה

olsen cool

New member
ניסיתי כל כך הרבה../images/Emo7.gif

וזה לא הצליח
ניסיתי בכל הדברים האפשריים,זה לא עבד זה לא יקרה כי זה לא מציאותי,יופי חרא
תמיד חשבתי שאסור אף פעם לא התייאש,כי אם מתייאשים שום דבר לא היה מצליח אבל יש שלב שפשוט מפסיקים לנסות כי יודעים שלא יקרה כלום.

noosh

New member
:S לא הבנתי על מה את מדברת

מה לא מציאותי? מה ניסית? מה לא הצליח?

noosh

New member
אוקיי

אז למה את כותבת? זה הרי לא ישנה כלום.

olsen cool

New member
כי בא לי

להוציא את מה שאני מרגישה החוצה,אפילו שזה לא ישנה כלום וזה לא יהיה אכפת לאף אחד.

noosh

New member
סבבה.

רק תכתבי את זה בהודעה, שנדע לא להציע עזרה...

Shusho

New member
אוי נו, היא לא חייבת לשפוך את החיים

שלה החוצה. אולי סתם לבקש קצת צומי וחיבוק, גם זה מותר.

ToryMaster

New member
מותר

אבל אני בהחלט חושבת שאם את באה למקום ומבקשת תמיכה, יש מקום להסביר מה קרה, ולא רק כי זה הוגן כלפי מי שרוצה לתמוך בך. ואם את לא רוצה להסביר, אז לתקוף את האדם ששואל מכוונה טובה, זה לא לעניין בעיני. אבל דוגרי [כמה אבלים:S] אני יכולה להבין, עצבים, קורה. אפרתי, כשאת מדברת ומסבירה לנו מה קרה, לא רק שזה יכול לעזור להרגיע אותך, אלא סביר להניח שיהיו לנו עצות. אנחנו אנשים בלעי נסיון חיים, אחרי הכל. ואני לא מדברת עלי או על נוש שמבוגרות ממך בחמש שנים גג [נוש
]. אני מדברת גם על שושי, וגם על יעל. תני לנו צ'אנס, לפגוע בך זה לא יכול, נכון?

olsen cool

New member
תודה../images/Emo24.gif

אבל בזה אי אפשר לעזור,לא שזה טרגי או משהו זה פשוט מעצבן אותי אבל זה יעבור לי עם הזמן.

ToryMaster

New member
אי אפשר לדעת

לפעמים אפילו לפרוק את זה ולראות מישהו שאומר לך שזה לא כל כך נורא, ושמקטין את העניין מפיל לזבוב - עוזר.

sh53

New member
למרות שלא הצליח, אני רואה פה

דווקא המון דברים שאפשר להסתכל עליהם ולחייך, אולי לא לצחוק ולהיות מאושרים, אבל לחייך מתוך מחשבה - היי בכל זאת יש משהו פה טוב. * האמנת במשהו והאמונה נתנה לך כוחות לעשות משהו (אמונה וכוחות זה משהו חשוב מאוד). * אני מניחה שיצא לך לחשוב לפני כן על מצב שלא יילך, ובכל זאת נתת לעצמך הזדמנות ולא הרמת ידיים מראש - כלומר לא חיפשת את הדרך הקלה לשבת בחיבוק ידיים, אלא העדפת את העשייה על פני הבטלה. * השקעת מאמץ ומחשבה כדי להשיג את זה ("ניסיתי בכל הדברים האפשריים") - כלומר את מוכנה לתת מעצמך בדברים שחשובים לך ואת מסוגלת לזה - המסוגלות עצמה. * אני מניחה שהשקעת והשקעת ולא הרמת ידיים ישר - מעיד על מוטיבציה והתמדה. אז מה את אומרת?
מסוגלת לחייך עתה?

olsen cool

New member
גרמת לי לחייך קצת../images/Emo13.gif

וזה די מוזר,כי כל מה שכתבת באמת נכון

ToryMaster

New member
זה לא נכון

רוצה הוכחה? דיכאון קליני, נסיון התאבדות, שימוש בסמים, הפרעת אכילה, והרשימה עוד ארוכה. את יודעת מה הוציא אותי מהבלאגן הזה? להמשיך לנסות. אין כמעט דבר בעולם שאי אפשר להצליח בו אם מנסים שוב ושוב ושוב ושוב.

פעמים רבות

כתבתי פה, שמי שמדבר באופן כללי - יקבל תשובות כלליות (ורוב ותשובות הכלליות, הבה נודה, נשמעות כמו אוסף קלישאות עבשות). האוסף שלי אליך הוא כזה: שאם ניסית ולא הצליח, זה סימן לאחד משני דברים: 1- או שלא ניסית הכל כי את לא רואה את כל אופציות מסיבות שאנחנו לא יודעים 2- או שהגדרת הבעייה שלך לא נכונה ואז יוצא שאת נובחת ומשתדלת נורא מתחת לעץ הלא נכון. ואינלימושג מה תעשי עם המילים הללו.

למעלה