ניסיתי להכין מוקפץ הבוקר

MindfullEye

New member
ניסיתי להכין מוקפץ הבוקר


רק החלק הראשון של הטופו (בלי הציפוי דבש-בוטנים) יצא... אכיל. השוםשום שרוף בטעם אבל לא במראה. הציפוי לא מצפה כמו שצריך. השום ברגע ששמתי בווק ישר קיבל גוון זהוב למרות שהשמן לא נראה חם. מהרגע שדופקים את החלק הזה של הבישול, וזה לא משנה אם זה מזרח או מערב, אפשר לשטוף את החרא הזה באסלה.
באמצע הדרך ממש רציתי לדפוק את הווק המזויין הזה על כל הקרמיקה ואז להלביש לעצמי צלקת במקום חלוצי - באמצע המצח...

יש לי היום בערב כנס טרום כניסה ללימודים במרכז אז החלטתי לא לזרוק לעזאזל את כל היום הזה וללכת לישון שנת בוהריים...

יום חופש געיל.

וואו לא הרגשתי ככה תסכול הרבה מאוד זמן, ועוד על מה...
 
הזעם מובן בהחלט לי היה כישלון אפי עם לזניה לעצלנים

מצאתי דפי לזניה שנראו מבטיחים מקמח תירס ואורז ביחד קניתי בקבוק רוטב עגבניות וביקשתי שיקנו לי צנצנת ממרח קשיו.
הדפי לזניה היו גדולים מידי לתבנית
והיה כתוב בהוראות לא לבשל מראש אז שמתי אותם אחד על השני כי אין לי תנור יש לי טוסטראובן אז התבניות קטנות יותר בהתאם.
שמתי ממרח עגבניות שוב דפי פסטה ממרח קשיו שוב דפי פסטה וכן הלאה.
גיליתי שהממרח קשיו מקולקל הכל על פניו חיצונית היה בסדר אבל היה לו טעם לוואי חמוץ שלא אמור לאפיין קשיו.
הלזניה קצת נחרכה למעלה הדפים היו קשים ולא הצלחתי לחתוך אותה גיליתי שאיפה שהדפים עלו אחד על השני אז הם נשארו חיים אז זה היה גיבוב דפים חרוכים, חיים וכולי.
הטעם היה מזעזע גם בגלל הממרח המקולקל.
כישלון אפי מכל הבחינות
 

MindfullEye

New member


אפשר לחתוך דפי לזניה אבל כן זה נשמע מבאס רצח. כאילו כל דבר שאמור להכשל נכשל.
אבל כן מדפדפים הלאה מה עוד אפשר לעשות אה..
 

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זה רק מתח..

&nbsp
המוח שלך אם תרצה או לא עסוק במתח...בחשש מכשלון ובמחשבות יתר...לקחת את זה לבישול ..זה אם תרצה מעין ניסוי כלים שלך שעשית במודע או לא למצבך..ומרוב מחשבות אז אשר יגורת בא לך ...
&nbsp
טוב שאתה לא מוותר...ונח....ותנסה להוריד לחץ...אתה יודע שאתה מסוגל ותתקבל בשמחה..ושחרר לחץ חלק הלימודים זה להנות ...תאמין לי מגילי אפשר לחיות גם אם נכשלים...ואפשר לנסות שוב העום לא יקרוס ולא אתה..
&nbsp
לך רגוע תהיה אתה ואתה בסדר גמור...יש לך את החלק החיובי את החששות פחדים הפרעות שים בצד..הם לא שימושיים ...ואתה תצליח אני מאמין בך אתה מאמין בעצמך הכל טוב :)
 

MindfullEye

New member
כן יכול להיות...

היה בסדר באירוע השני סה"כ, שמה לא היה צריך לבשל חחח...
&nbsp
הייתי בטוח שיש לי ידע או לפחות יד לבישול כי עבדתי בזה, אבל יש הבדל בין לבשל במטבח X למטבח Y, על מחבת כזו ועל מחבת אחרת... ואתה צודק למרות העצבים הכי חשוב זה לנסות ביום חדש מההתחלה. אחרת זה לאכול לחם עם חומוס וחביתות כל החיים... תודה ירון!
&nbsp
בפן החיובי את החלק של הלבשל תנודלס עשיתי טוב חחח...
 

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חח אתה תשתפר...אני לא מכיר מי שלא שרף סיר

&nbsp
חירבש מזון כך או אחרת...החשוב שבסוף זה יוצא...וואלק אם לא הייתי גר בחור בסוף העולם אני הייתי מלמד אותך אוכל ביתי טוב ומזין...יא בבא.
&nbsp
אתה תצליח...והכי חשוב האירוע השני :) עלה והצלח!
 
יש גם סלט ועכשיו ברצינות

זה באמת לא ביג דיל.
הלמידה אף פעם לא נפסקת וכל פעם כשמבשלים זה אחרת

אני שנים נמנעתי לבשל מפחד שלא אצליח או בגלל כישלונות כאילו ואחרים יש הרבה גשרים לעבור את זה: לשאול אנשים, לעבור קורס בישול, לנסות לצפות בתכניות בישול.

וגם אם לא תצליח יש מתכונים פשוטים יותר וטעימים לא פחות.
לא קרה כלום.
אתה עובד בעבודה הרבה יותר קשה מלבשל חביתה
 
אגב אם זה מעודד אותך

היום מישהי לימדה אותי לקרמל בצל כי היה לי פוביה לקרמל בצלים.
זה לא בעיה שישקיף זורקים במחבת הולכים ליוטיוב פוף וזה שקוף אבל לקרמל דורש סבלנות אש נמוכה וערבוב מתמיד.
ואני פחדתי לשרוף את הבצל.
אז הנה אתה לא היחיד עם פוביות ועצבים מבישולים תנסה להנות מללמוד דברים חדשים גם אם זה פשוט כמו לקרמל בצל
 
למעלה