ניסיתי למצוא כותרת שתגרום לכם להיכנס"תיכנסו?"

ט ר י ג ר

New member
ניסיתי למצוא כותרת שתגרום לכם להיכנס"תיכנסו?"

אוקי.. הכותרת כנראה עבדה אם אתם כבר כאן.. אז בבקשה תקראו עד הסוף ותעזרו לי, כי כל דבר שאני כותבת כאן יש לי בקושי תגובה וחצי =/ אז ככה.. נכון יש את הזה שאני אוהבת סיפרתי לו ואז היה את כל הסיפור המצעבן הזה? אז נכון הייתי בטוחה ששחכתי ממנו? אז זהו, שלא.. וזה הדבר הכי מעצבן שקרה לי בחיים.. כי אני לא רוצה לאהוב אותו אבל.. אני כן.. :[ הלכתי לחברה שלי ובדרך ראיתי אותו יוצא מחוג עם עוד כמה חברות שלי שהם ידידות שלו אז דיברתי איתן והוא היה כזה קר אליי... הוא הבטיח לי שהכל ישאר כרגיל וזה לא ככה... אני רוצה שהכל ישאר כרגיל, שנהיה ידידים שאני יכיר מישהו שאני ישכח ממנו, כי בתחילת השנה הייתי בטוחה שאנחנו נהיה ידידם ממש טובים כי הוא באמת ילד נחמד, אבל עכשיו הכל מביך וזה מעצבן ומציק... שתבינו, אני הילדה האחרונה בעולם הזה שחשבתי שתיכנס לכזה פורום.בפעם הראשונה שסתם נתקלתי בו אמרתי לעצמי שאני ינסה אולי יתנו לי כאן עצות טובות ואני מקווה שזה יהיה ככה... אני לא ילדה דיכאונית, וממש לא עצובה, אני רחוקה מלהתאבד או להסתגר בחדר ולבכות פשוט.. זה עושה לי רע, כל הסיפור הזה ואני שונאת שזה ככה.. כל יום אני מתפללת שזה היה רק חלום שלא סיפרתי לו, איי אני והטיפשות שלי.. תודה שקראתם עד הסוף
-טריגר-

נעה 124

New member
תדברי איתו

תגידי לו שאת רוצה שהכל יחזור להיות כמו שהיה, ושזה לא פייר שהוא כזה קר אלייך.. אם לא תדברי איתו זה לא יתקדם לשומקום

ט ר י ג ר

New member
אני רוצה אבל..

הוא כזה בנאדם סגור, לפחות בנושא הזה.. אם אני ידבר על זה אפילו שניה נראלי שהוא יתחמק אולי הוא יגיד "לא יודע.. זה מה שקרה ובלה בלה" ואת האמת הדבר שאני הכי רוצה זה שנהיה ביחד כי אני אוהבת אותו.. אבל ני יודעת שזה לא אפשרי, ואני גם יודעת שזה לא יחזור להיות כמו פעם.. סתם מבאס =/ אבל תודה שהגבת :]

תכנססיי...

אני לא כ"כ יודעת את הסיפור עם ההוא אבל הבנתי שאמרת לו את מה שאת מרגישה והוא לא רצה...[אם אני לא טועה] את בכלל לא טיפשה..זה טוב שסיפרת לו את מה שאת מרגישה כלפיו..ככה לפחות השתחררת ועכשיו את גם יודעת שהוא לא בעניין אז תמשיכי הלאה.. כמו שאת אומרת...את עדיין אוהבת אותו...ובגלל זה הייתי מציעה לך להתרחק ממנו כי רק את נפגעת מזה.. אם הוא לא רוצה תראי לו שכבר לא אכפת לך ממנו ושאת ממשיכה הלאה ואז אולי זה דווקא יעשה לו את זה... ואם לא אז באמת תמשיכי הלאה כי הוא לא שווה אותך...!! אוף אהבה זה כזה דבר מסובך אע...?.... מקווה שעזרתי

ט ר י ג ר

New member
תודה...

הסיפור היה שסיפרתי לו והוא אמר "הדר אני מצטער את ממש חמודה אבל אני מעדיף שנישאר ידידים" ואפילו לא נשארנו ידידים..:[ אוף.. אהבה זה באמת דבר מסובך... למה תמיד אני מתאהבת בכל האלה שלא רוצים אותי??????????. חרא..

hadarling1

New member
קודם כל D:

יש לך שם ממש יפהDD: והאמ. תקשיבי [ יותר נכון תקראי ] , המצב נהיה מביך וזה היה צפוי שזה יקרה. אם הוא נהיה קר ומרוחק , אז כנראה שהוא מרגיש לא בנוח .... עדיף לך לדבר איתו ולהבהיר לו שאת אוהבת אותו אבל את לא רוצה שזה ישנה את הדברים ביניכם. פשוט תגידי לו שאת לא רוצה אותו כבר כחבר , אלא כידיד. ואם הוא עדיין יהיה קר , ויתרחק ממך , פשוט הפסד שלו.

ט ר י ג ר

New member
תודה :]

עזרת לי ממש.. ונראה לי שפעם הבאה שאני יראה אותו, אני ידבר איתו... רק שתמיד שאני מתחננת לדבר איתו פתאום הכל כל כך מושלם ויפה והוא מתנהג סבבה.. נראה איך זה יהיה הפעם =/ וגם לך יש שם ממש יפה DD:

בובית 16

New member
..

אני חושבת שיש בינכם יותר מידי דיבורים ובלה בלה בלה... תבואי אליו בסבבה שלך, אל תזכירי מה שהיה.. ודברי רגיל! פשוט כאילו הקשר שלכם מתחיל מההתחלה או משהו.. בעיקרון אין סיבה להזכיר את מה שהיה.. הגלגל לא יחזור אחורה, יופי למדת מהטעות ואת לא תחזרי עליה.. את לא צריכה להרגיש קקה בגללו ובכללי.. ומשהו אחרון: אם את חושבת שזה עדיין מוקדם לבוא אליו בבום ולשנות את הגישה שלך (כאילו שאת לא מצטערת על כלום, והכל סבבה ורגיל עכשיו) אז תחכי כמה זמן.. שתרגישי שיהיה לך נוח לזרום :] בהצלחה מותק! ואני תמיד פה אם את צריכה עזרה
נ.ב (חח אני חופרת..) תפסיקי לחשוב עליו כאילו את דלוקה לו על התחת, ברגע שאת מתחילה לחשוב או לפנטז עליו, מהר תמצאי משהו אחר לפנטז עליו או פשוט תמצאי עיסוק מגניב כזה שלא יכניס אותך למחשבות מיותרות! סורי על החפירה.... יומטוב

בובית 16

New member
אני שמחה../images/Emo9.gif

אני חופרת מקצועית, מה לא ידעת? סתם סתם.. אני תמיד פה אם את צריכה עזרה או כתף תומכת :]

ט ר י ג ר

New member
יאי..! :]

תתנחמי.. השם השני שלי זה כבר ארכיאוולוגית.. סתםם.. אבל זה היה יכול להיות..

lD0

New member
בונא את רק בת 12 ס.O איזה טלנובלה חח..

אין מה לעשות. בסוף הוא ישכח..

למעלה