ניסיתי לתקשר...

Blue Potion

New member
ניסיתי לתקשר...

בעבר (כשהייתי בת 14) הייתי עושה בכיף, בלי לשים לב שאני עושה את זה. הייתי מקבלת ישר תשובות מהיקום. בלי להתאמץ...

עכשיו, שכחתי איך עושים את זה. יש לי כמה שאלות נוקבות בנוגע לחיים שלי... אז החלטתי לתקשר.

שכבתי. נרגעתי... נשמתי נשימות עמוקות...
מהר מאוד מצאתי את עצמי יושבת בחדר קטן עם קירות לבנים ותקרה גבוהה. ישבתי על ספת יחיד בצבע אדום.
קול של אישה קרא לי... אף פעם לא שמעתי את הקול הזה. האישה שאלה אם אני רוצה לתקשר. אמרתי לה "כן. מי את?" שאלתי. "תיזדהי בבקשה," ביקשתי.
הקול השיב "לא רוצה."
ואז הקירות התחילו להסתובב. להסתובב מהר מאוד. החדר הקטן הפך להיות ממש כמו קרוסלה... הקירות הסתובבו והסתובבו...
החדר התהפך ב180 מעלות, נפלתי דרך התיקרה אל מן מגלשה אדומה... מסולסלת כזאת... כמו בגני משחקים...
התגלשתי והתגלשתי.. נהייתה לי סחרחורת... צעקתי ורציתי לצאת... אחזתי בקירות של המגלשה והמשכתי להתגלש למטה... כמו בסיוט... ביקשתי מהקול שיפסיק...
ואז היא הפסיקה... נפלתי למים.
הייתי באמצע הים, כולי מפרפרת, מנסה לשחות. רואה אישה עם בגדים לבנים מחכה לי על החוף וקוראת לי לבוא...
אני מתאבקת, מנסה לשחות... לא מצליחה... אין לי כוחות.
והיא צועקת לי בבוטות ובזלזול "פעם הבאה את יודעת איפה לחכות לי..."
לא הצלחתי להגיע לחוף. התעוררתי.

מה עשיתי לא בסדר?

רותי 11

New member
ברור שאם זה היה תקשור זה היה משהו

מאוד לא נקי ובטח לא ההדרכה או הנשמה
שלך הם לא עושים את זה הם לא מתנהגים
ככה
וגם אני שואלת תקשרת או חלמת ?
שגם חלום מעיד על משהו לא נקי שהגעת
אליו

Blue Potion

New member
מה הכוונה לא נקי?

מה זה אומר?

מצד אחד זה אומנם נשמע מהצד כמו חלום... מצד שני אני לא יודעת כמה חלמתי... הייתי במצב בין עירנות ללא עירנות...
אני די בטוחה שלא ישנתי...

רותי 11

New member
אם זאת הייתה ההדרכה או הנשמה שלך אז

הם לא היו עושים לך את זה הם לא היו
צועקים עליך או מפחידים אותך זאת לא
הדרך - זה רק משהו לא נקי משהו שלילי
שגרם לזה - השאלה היא אם זה לא
הפחדים שלך

Blue Potion

New member
הדרכה?

לא הייתה לי הדרכה... עשיתי לבד מה שהרגיש...
יכול להיות שאלו היו הפחדים שלי... לא התנתקתי לגמרי... לא נתתי לעצמי להרפות לגמרי... השאלות והחששות עדיין הדהדו בראשי לכל אורח התהליך...
איך יודעים אבל?
איך זה כן צריך להיות? מה עושים?
אני פחדת עכשיו לנסות שוב.. זו הייתה חויה מאוד לא נעימה

tshirt10

New member
תפני ל"שער הפחד" רותי מסבירה עליו הרבה..

זה ועוד שערים כאלו או אחרים..

רותי 11

New member
כשאמרתי הדרכה התכוונתי למדריך

הרחני שלך.
אם את עושה את זה שוב לפחות תקראי
לנשמה שלך ואולי זה יחסוך ממך את כל
מה שעברת

tshirt10

New member
אנרגיה שלילית.

אל תנסי "לתקשר" סתם.. ואם יש לך תסמינים כאלהה- היית צריכה לפתוח חלון - לא להדליק נרות בחדר - בשום אופן - לא לזמן משהו אלייך - לא לקרוא בקול רם למשהו "ללמדך" כי את לא יודעת מה יש מסביבך - ו"תיקשור" זה לא כ"כ קל אותמים כמו שאת עלולה לחשוב..

הדבר הראשון זה להעיף מהבית נרות, וכל מיני כתבי טקסים כאלה או אחרים - וגם סמים. כל אלו - פוגעים לך בצ'אקרות, בגוף, ברוחניות - ובראש.

את התחלת ככל הנראה להיפגע בגלל שזימנת לעצמך אנרגטית משהו רע - והסבברת אותו:

"עכשיו, שכחתי איך עושים את זה. יש לי כמה שאלות נוקבות בנוגע לחיים שלי... אז החלטתי לתקשר.

שכבתי. נרגעתי... נשמתי נשימות עמוקות...
מהר מאוד מצאתי את עצמי יושבת בחדר קטן
קול של אישה קרא לי... אף פעם לא שמעתי את הקול הזה.
האישה שאלה אם אני רוצה לתקשר.

אמרתי לה "כן. מי את?" שאלתי. = שלא תעזי לעשות זאת שנית - זה לא "תיקשור" זה זימון אנרגטי - את לא סתם קוראת בחדרך " אני רוצה לתקשר אנא ענו לי" זה כמו לעשות סיאנס ללא לוח. פשוט תתרחקי מעולם הרוחות - לטובתך.
המשך הטעות :

"תיזדהי בבקשה," ביקשתי.

הקול השיב "לא רוצה.""

זה היה אמור כבר להכניס אותך "לשער החרדות" של חברי הפורום פה - אין כזה דבר - ואין כזה שער.

בשלב הזה - שקצת מאוחר לומר לך עכשיו - תתחילי להבין שמה שאנשים מגדירים לך דרך טלוויזיה ו סדרות או כתבות או קורסים
" איך לתקשר" 90% מהם הם שקר וניסיון לפגוע או להטעות אותך - בעבור כספך.

את לא פשוט "מחליטה לתקשר" בכל גיל -בלי שאת מבינה מה זה "תיקשור"

דעי כי אם את תפני לפורומים כאן ותבקשי ללמוד את זה -

את תיאלצי - אחרי שכבר נפגעת - ויצאת בזול -

לכתוב פה -

מה שיגרום לעוד מישהו להזמינך ל"קורס תיקשור" כזה או אחר - זה כבר החלטתך אם להמשיך בנתיב הזה - כבר נפגעת פעם אחת.

מה שעלול להיות מסוכן עבורך- לא כל אדם הוא "מתקשר" -

היזהרי בבקשה. לטובתך.

tshirt10

New member
מתקשר = מדיום = סתם שתדעי.

לא כל "מתקשר" הוא מתקשר לכיוון "ישויות אור" ונסתפק בזה.

למעלה