אבל איך הכנת?לא אהבתי בכלל כשזה היה חם. פשוט לא טעים. ואחרי שזה היה כמה שעות במקרר וקר זה בכלל היה עם טעם כמו של נקניק.
לא הרגשתי טעם של בקר.
צפה בקובץ המצורף 94690
ניסיתם את זה?
צליה בתנור. עד שראיתי שהנקנקיה צלויה הייטב. לא טעים. והתיבול גם לא טוב. להשוואה, הנקנקיות עוף הרגילות של טירת צבי טעימות ומתובלות טוב. רק לאחרונה כשבדקתי אותם בסניף מסויים הם נראו לא כל כך טוב , אז לא קניתי אותם.אבל איך הכנת?
זה בעצם החלק החשוב - הצליה שלהן
אם הרסת אותן בצליה - לא יעזור כלום
בנוסף, יש שאלה של האם אתה אוהב את התיבול הזה?
קח מתכון לנקניקיות ביתיות,
עם הדרכה לגבי הצלייה
מתכון לנקניקיות צ'וריסוס
העיקרון בהכנת נקניקיות הוא בסיסי אך כדי שהתוצאות יהיו טובות, חייבים להקפיד על הכללים המנחים וכך תאכלו נקניקיות עסיסיות וטעימות בטירוף.נקניקיה לא צולים בטמפרטורה גבוהה מידי, היא תצא Well Done ותיהרס!צולים את הנקניקיות כ30-45 דקות על חום נמוך. לאחר מכן פותחים את אחת הנקניקיות לבדוק שהיא עסיסית...www.avivkitchen.co.il
באילו טמפרטורות?צליה בתנור. עד שראיתי שהנקנקיה צלויה הייטב. לא טעים.
נגד זה לא יעזור כלום. אתה אמור לקנות נקניקיות, עם תיבול לטעמך.והתיבול גם לא טוב. להשוואה, הנקנקיות עוף הרגילות של טירת צבי טעימות ומתובלות טוב.
אני לא חובב נקניקיות עוף - מנסה להתחמק.רק לאחרונה כשבדקתי אותם בסניף מסויים הם נראו לא כל כך טוב , אז לא קניתי אותם.
התיבול זאת הבעיה המשמעותית היום.נגד זה לא יעזור כלום. אתה אמור לקנות נקניקיות, עם תיבול לטעמך.
גם לדעתי החריפות של צ'וריסוס - מעודדת בינוניות
אין דבר כזה מוצר מעובד ממש טוב.אגב היו פעם נקנקיות דומות קפואות, אני כבר לא זוכר את החברה, מהסוג החריף שהיו מאוד חריפות אבל גם טעימות. זה נעלם מהמדפים בדומה לפיצות הקפואות הטעימות שהיו פעם. אני חושב שאני יכול היום לספור על יד אחת מוצרים מעובדים כאלה שהם באמת טובים. כל השאר שיט.
יש דבר כזה פיצה קפואה טעימה. או קבב קפוא טעים. אני יודע, כי קניתי בעבר כאלה.אין דבר כזה מוצר מעובד ממש טוב.
יש הבדל בין ממש טוב לטעים.יש דבר כזה פיצה קפואה טעימה. או קבב קפוא טעים. אני יודע, כי קניתי בעבר כאלה.
רק שהיום המוצרים האלה הפכו לגרועים ולא טעימים. הסוגים הטובים כבר לא קיימים יותר.
השאלה היא למה? ואם הקבב או הפיצה כל כך גרועים, מי ממשיך לקנות אותם ולמה?
כשאני קונה בסופר אני מסתפק בטעים. שגם את זה יש היום במעט מאוד מהמוצרים המעובדים האלה.יש הבדל בין ממש טוב לטעים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.