ניסיתי נרגילה פעם ראשונה עזרה..

t a n i a 1 3 1

New member
ניסיתי נרגילה פעם ראשונה עזרה..

ניסיתי אתמול נרגילה פעם ראשונה ואחרי זה פתאום הייתי ממש רעבה וקצת כאבה לי הבטן והמשכתי להיות רעבה גם אחרי שאכלתי העם זה בגלל הנרגילה ולא עישנתי הרבה היינו 4 ילדים ולא גמרנו ראש אחד אפילו!! אז למה הרגשתי ככה?? ועוד משהו מה הטעמים הכי טעימים שהכי מרגישים?

JustThomas

New member
זה מוכר,

כמו מאנצ'יז של נרגילה, אני פשוט אוכל לפני שאני מנרגל וככה אני לא נהיה רעב. יכול להיות גם שבגלל פעם ראשונה אז זה קורה.

t a n i a 1 3 1

New member
תודה רבה

וזה קורה לך כל פעם ? ועם תאכל אז אחר כך לא תיהיה רעב כי עם כן...אז אפשר בקלות להשמין ...האם נרגילה משפיעה על הכושר הגופני שלך?? ואיזה טעמים הם הכי טעימים והכי מרגישים אותם

JustThomas

New member
שמעי, האקט של שאיפת עשן בהחלט

מזיק לגוף. לבחור אם לעשן או לא, זה כבר בחירה פרטית - את תנרגלי כמו קטר כל יום שני ראשים, ברור שתרגישי אפקט על הגוף, כל דבר צריך לעשות במידה מתונה. ולהשמין.. לא ממש. לא עליתי במשקל מאז שאני מנרגל. זה לא ממש מאנצ'יז, וגם לא קורה לכולם, אני פשוט אוכל את הארוחה שהייתי אמור לאכול (צהריפ\ערב) לפני הנרגול וככה אני לא סובל. וזהו. :) בקשר לטעמים... זה כבר העדפה אישית. אני אוהב תות, לפעמים מערובב עם עוד משהו או רק נקי, תפוח (לא הדאבל, יש לו טעם לוואי לדעתי) ולדובדבן יש טעם חזק. מלון גם מוסיף המון, בננה מביאה תג'ננה. חחחח... בהצלחה.

מה אני לא מאמיןן!!!

רשמתי הודעה הכי ארוכה שיש...עם פרוט על הכל...ופיתאום זה נעלם! סעמק =\ מי הכין ת'ראש?!כזה רעב לא מקבלים מנרגילה... הטעמים הם : 1) 2 תפוחים 2) בננה ומלון...

t a n i a 1 3 1

New member
לא הכנו אותו שמנו איך שצריך

כאילו ככה עושים נכון?? 1.ממלאים מים עד הקו שבנרגילה 2.שמים את הטעם בראש 3.שמים את הנייר כסף 4.אחר כך עשינו את החורים בנייר עם קיסם 5.ואז שמנו את הפחם כאילו הגיחל איך שלא קוראים לזה... ככה צריך נכון?? ודרך אגב ניסיתי בננה ובקושי מרגישים.... ודרך אגב קנינו נרגילה ששווה 70 ש''ח אבל היא בינונית לא הכי קטנה ולא מהגדולות אבל שילמנו עליה 50 כי ביקשנו הנחה המוכר הוריד בסוף 20 ש''ח חחחחח

t a n i a 1 3 1

New member
מה זה לטקסס?

והטבק זה הטעם נכון?? מה זאת אומרת לטקסס כאילו הראש היה מלא בטעם וכאילו שיטחנו את זה שזה יהיה ישר ומלא

JustThomas

New member
לטקסס? התכוונת -

"לקסס", בא מעולם הגאנג'ה... זתומרת לא לשים גוש אחד בראש, לשים חתיכות חתיכות, (קצת מקום לאוויר) ולהוציא חלקי ג'יפה.

JustThomas

New member
העניין של "לא מרגישים"

יכול להבוא להרבה סיבות - הטבק מעפן, בריחת אוויר, ועוד... אני אוהב טבקים של נחל'ה. לא משהו אחר, לא "ארביק פאקטורי" או עוד חברה סוג ג' ששחכתי את השם שלה..

פIלי

New member
טבק - רק נחלה\וואחה

בטח קנית של שהורי, בגלל זה לא מרגישים טעם.

JustThomas

New member
כה... שחרורי

הטבקים של וואחה הם עם טעם חזק וטוב, אבל אני לא מת עליהם כי הם מאוד רטובים.

Mass Hypnosis

New member
עזבי אותך משטויות,כנסי לפה ותחכימי

http://www.abulehleh.co.il בהצלחה. עד מתי?

טוב שנינו צדקנו אבל

אני יותר מאאגניב כי אני מדבר בסלנג ;-P http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=486&msgid=40979069

למעלה