ניסיתי סגנון חדש מה אתם אומרים? משעמם לי...
H HackMachine New member 13/10/02 #5 סליחה אני מכיר אותך? P: סתם צוחק מה נשמע? מוזר לדבר איתך בעברית.. לא משנה אני הייתי פה הרבה פעם, עד שהפורום התרוקן מאנשים.. ראיתי שהרבה הגיעו אז חזרתי.
סליחה אני מכיר אותך? P: סתם צוחק מה נשמע? מוזר לדבר איתך בעברית.. לא משנה אני הייתי פה הרבה פעם, עד שהפורום התרוקן מאנשים.. ראיתי שהרבה הגיעו אז חזרתי.
H HackMachine New member 13/10/02 #7 תן לי להסביר.. אוקי אל תיתן לי כי אין לי מושג... ראיתי פרק ב- VOYAGER שהיו בו דינוזאורים-בני אדם כאלה אז נדלקתי.. רק שהוספתי להם הרבה מעבר לדינוזאורים.
תן לי להסביר.. אוקי אל תיתן לי כי אין לי מושג... ראיתי פרק ב- VOYAGER שהיו בו דינוזאורים-בני אדם כאלה אז נדלקתי.. רק שהוספתי להם הרבה מעבר לדינוזאורים.
S Scum Bunny New member 13/10/02 #8 חצוף אל תצטנע. אתה יודע שחזרת רק בגללי. Hack is a Bunny bitch. ??Who your daddy? Who your daddy I´m your daddy. חנטריש
חצוף אל תצטנע. אתה יודע שחזרת רק בגללי. Hack is a Bunny bitch. ??Who your daddy? Who your daddy I´m your daddy. חנטריש
H HackMachine New member 15/10/02 #12 אררר... דיסני? אפשר לדעת מה מזכיר פה דיסני? כי זה די מפחיד אותי..
P PurpleGoat New member 15/10/02 #13 אוי ווי =) גם לי זה הזכיר דיסני.. אבל לא נעים.. =) למה דיסני? בגלל "דינוזאורים" או איך שלא קראו לסרט ההוא..כי לקחת דינוזאור, הוא אריה, או מוקש נעל, ולעשות להם פנים אנושיות תמיד יהיה קצת "דיסני" כנראה =)
אוי ווי =) גם לי זה הזכיר דיסני.. אבל לא נעים.. =) למה דיסני? בגלל "דינוזאורים" או איך שלא קראו לסרט ההוא..כי לקחת דינוזאור, הוא אריה, או מוקש נעל, ולעשות להם פנים אנושיות תמיד יהיה קצת "דיסני" כנראה =)