ניסיתי פריסה אחרת על מישהו אחר

inbalp1

New member
ניסיתי פריסה אחרת על מישהו אחר

פריסת הלב הזוהר - ריידר מה צפוי להתפתח ביני לבין X? יצא ככה: 1 - השואל - שבע חרבות 2 - הסביבה - שמונה גביעים 3 - גורמי שינוי - קיסרית 4 - התפתחות - אוהבים 5 - צריך לדעת - גלגל המזל 6 - שאיפות פנימיות - מלכת החרבות 7 - תוצאה סופית - מיזוג כמו שסיפרתי בהודעה הקודמת, אין לי ממש רקע בתחום ואני לא יודעת מה הם בדיוק אומרים אבל אוהבים ומיזוג נראה תמוה בעיני מאוד... לפני חצי שנה נפרדתי מהבחור לאחר שנה של קשר לא יציב, הפרידה היתה מלווה בהתכסחויות ברמה נמוכה ורק לאחרונה חזרנו להתכתב באימיילים בלי שום כוונות מאחורי זה (הוא גם טוען שישי לו מישהי... מה דעתכם??? תודה!!!

batgalim

New member
לגבי פריסה זו

האמת היא שאני לא רואה טעם בפירושה... אם הוא אומר שיש לו מישהי, כנראה שאין לו כוונות לחזור אליך, ..... מה דעתך? נראה לי שלא כדאי לך להכנס לקשר שמראש אין לו סיכוי.. גם כשהייתם יחד הקשר לא היה יציב, אז למה לך?

inbalp1

New member
אבל מה הפריסה אומרת...?

המצב לא באמת כזה, יש לו נטיה להמציא דברים כדי לגרום לי לקנא הקשר לא היה יציב כי שנינו לא היינו מוכנים למחוייבות ואני חושבת שאנחנו דווקא כן מתאימים... מה הפריסה אומרת?

צ ל י ל 8

New member
לדעתי הפריסה לא מתאימה לשאלה

עדיף לשאול פריסת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X ב-3 החודשים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

batgalim

New member
צלילית היקרה שלי ../images/Emo24.gif

התגעגעגעגעגעתי אליך !!! קיבלת את המייל? אוהבת, אני

צ ל י ל 8

New member
לא בדקתי את המייל... ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

רצה לבדוק. תודה רבה

inbalp1

New member
הנה..מה זה אומר?

יצא ככה: מה - שבעה מטבעות הפוטנציאל הרומנטי - נער המטות ביני - שמונה גביעים לבין X - אס המטות ב-3 החודשים הקרובים - ארבעה מטות סיכום: שישה מטות מה זה אומר?

צ ל י ל 8

New member
מה זה אומר ../images/Emo35.gif

מה - שבעה מטבעות הפוטנציאל הרומנטי - נער המטות ביני - שמונה גביעים לבין X - אס המטות ב-3 החודשים הקרובים - ארבעה מטות סיכום: שישה מטות שאת דיי מאוכזבת ממה שהיה לכם קודם. הפוטנציאל הרומנטי הוא כזה שלא בטוח כ"כ. דיי עף באוויר ולא יציב. נראה כי הוא דווקא היוזם הראשוני כרגע לאחר הפרידה, אבל נראה כי את עדיין לא התגברת על הפרידה הקודמת בינכם. יש פוטנציאל לביסוס והצלחה, בתנאי שתדעו ליישר בינכם את ההדורים.

batgalim

New member
צליל צדקה ! הפריסה הזו../images/Emo26.gif

מתאימה הרבה יותר... מה - שבעה מטבעות הפוטנציאל הרומנטי - נער המטות ביני - שמונה גביעים לבין X - אס המטות ב-3 החודשים הקרובים - ארבעה מטות סיכום: שישה מטות את עושה תכניות ובונה לך הרים וגבעות עם הבחור, ונראה שהגשמת הציפיות לא עומדות בקצב שלך... משום מה את מיוצגת ע"י 8 גביעים, מה שאומר כנראה שאת מודעת לכך שהקשר ביניכם הסתיים וזה עושה לך קצת "מצב רוח" מזופת בלב, הוא לעומת זאת רואה את הפוטנציאל בקשר ומעוניין לחדש אותו, גם אם הוא לא אומר לך זאת. אס המטות מדבר גם על תשוקה פיסית אך בעיקר על פתיחת השער להתחלה חדשה, רצון להתחיל מעין ירח דבש מחודש, כשרצון זה מלווה בהמון אנרגיות ואמביציות. בתקופה המדוברת נראה שהקשר ביניכם יתייצב ויתבסס, ואתם תגיעו למערכת יחסים יציבה והרמונית. 6 מטות בסיכום קורא לך להגיע מעמדת תמיכה, תעודדי אותו להתקדם לעברך ותביעי בפניו את רצונך. נער המטות כפוטנציאל אופטימי ביותר, מדבר על דרך חדשה וראיה מחודשת של הקשר ביניכם. סוד ההצלחה טמון לדעתי בחידוש! להגיע לקשר עם כל האהבה שעדיין קיימת בכם, אך דפוס ההתנהגות והתנהלות הדברים ביניכם חייבים לבוא ממקום אחר, חדש וטרי. כאילו יצאתם בפעם הראשונה, דף חלק ונקי. בהצלחה !

למעלה