ניסיתם פעם להיות מאושרים ושלווים?

ניסיתם פעם להיות מאושרים ושלווים?

לא משנה מה?! להיות רק מאושרים ושלווים כל הזמן... לא משנה עם עובר סבל, שמחה, עצב, מחשבות אובסיביות, דאגות.... פשוט אושר ושלווה. התמדה חסרת פשרות. הצלחתם להתמיד פעם? הצלחתם לזכור שאתם רוצים להתמיד?

תאווררי קצת את הדמות שלך

או איך שאת קוראת לזה - עשי אי עשיה. נסי לקרוא את ההודעה שלי בצורה אחרת ולהסיק מסקנות שונות. או שלא תנסי.

או שלא אי עשיה

את מתורגלת... אבל תמשיכי לתרגל - זה טוב לבריאות. הופל'ה ואת כרובית. הופל'ה ואת אישה ממאדים. הופל'ה ואת.. הופל'ה. לילה.

טוב

אני כבר מצטער שהתחלתי לדבר הנוף של הידות שלי נראה לימטמטם. הסןף שלי הסוף שלנו הוא מהול בעצב אניח מרגיש כמו אידיוט אבל אני מצטער..

אוקי ניסיתי

בשבועיים האחרונים עשיתי את זה כל הזמן. לא יכולה להגיד שהצלחתי לתקופות זמן ארוכות.. אבל יש שיפור משמעותי.. איך השמלה יפה, קניתי בהודו.

תמיד מאושרת ? כייף לך

"זהו כנס של אנשים מאושרים אין חיה כזאת ובטח לא כאן בארץ הזאת במאה העשרים.."

ובכל זאת אני בעדך../images/Emo24.gif

סה"כ רציתי

לאפשר לך לראות אם את נשארת שלווה עם שאלה ישירה... זוכרת שדיברנו על המצבים שאנחנו צריכים להישאר מאוזנים? קיבלת אחד במתנה. לא צריך לקחת בצורה אישית. כבר אמרתי לך שאני בעדך...

היי שקטה כאילו אין בך דופי

היי שקטה עכשיו הכל בסדר אפילו המחנק עומד להשתחרר זה לא הגיהנום ובטח לא גן עדן זה העולם שיש ואין עולם אחר היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לך הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמו לא עברת אף פעם כמו לא היית צרימה בנוף המטופח כמו ראית כף יד בתוך אגרוף הזעם כמו אלומת האור הנה מצאה אותך. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לך הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה. היי שקטה כמה אפשר לשטוח את הפגיעות מבלי לחשוש מהשפלה כאילו הפגיעות עצמה היא סוג של כח כאילו השלווה היא חוף הבהלה. היי שקטה כאילו אין בך דופי כאילו האוויר נותן לה הגנה כאילו הצרות כבר מתגבשות ליופי כאילו מעפר פורחת שושנה.

קראתי את השיר

הזה באיזה שהוא מקום את כתבת את השיר? הבית האחרון(לא הפיזמון)מדבר אלי תודה על השיר וערב טוב גם

s h i r a n 2 0

New member
השיר של רחל שפירא

הייתה תקופה שהייתי שומעת את השיר הזה שעות.... (בביצוע של ריקי גל)

s h i r a n 2 0

New member
התמדה

הגעתי למסקנה שהאושר תלוי במילה אחת- התמדה. אני מתכוונת.. אם יש לך משהו חשוב מאוד .. ואתה מתמיד בו.. אז לא משנה כמה המצב ניראה רע, וכמה אתה עצבני ולא ממוקד ברגעים מסויימים ביום, יש לך את המשהו הזה שהוא שלך.. יצירה שלך!

למעלה