ניסיתם פעם לישון עם אורות דולקים בחדר או עם אורות שנכבים ונדלקים כל 2 שניות

למשך שעות ? להיות בתא סגור ללא חלונות ללא אור יום במעמקי האדמה עם טלוויזיה במעגל סגור?
אני כתבתי תיזה לבחור שעשה דוקטורט בחוג לקרימינולוגיה באוניברסיטת באדן באדן באלמניה איך אפשר לשבור אדם נורמטיבי בלי עבר רפואי פסיכיאטרי ולהביא אותו לכך שתוך חודש ימים בתא כלא מבודד מרעשים מאור יום ישתגע וישים קץ לחייו .
הייתי לוקח את מפלצות הנוח'בה מכניס אותם לצינוק תא של 2 מטר על 2 מטר ודבר ראשון מבודד אותם אחד מהשני.
דבר שני בעודם בבידוד הייתי עובד להם על המוח בטלוויזיה במעגל סגור עד שהיו הולכים למכשיר האלקטרוני המשחרר ומתאבדים בתא.
זה מה שמגיע למפלצות האלה . את הסרטונים על מעשה ההתאבדות שלהם ואיך הם הגיעו למצב שהשתגעו הייתי מפרסם שם ברצועת עזה וביהודה ושומרון

evglev1

Well-known member
מנהל
למשך שעות ? להיות בתא סגור ללא חלונות ללא אור יום במעמקי האדמה עם טלוויזיה במעגל סגור?
אני כתבתי תיזה לבחור שעשה דוקטורט בחוג לקרימינולוגיה באוניברסיטת באדן באדן באלמניה איך אפשר לשבור אדם נורמטיבי בלי עבר רפואי פסיכיאטרי ולהביא אותו לכך שתוך חודש ימים בתא כלא מבודד מרעשים מאור יום ישתגע וישים קץ לחייו .
הייתי לוקח את מפלצות הנוח'בה מכניס אותם לצינוק תא של 2 מטר על 2 מטר ודבר ראשון מבודד אותם אחד מהשני.
דבר שני בעודם בבידוד הייתי עובד להם על המוח בטלוויזיה במעגל סגור עד שהיו הולכים למכשיר האלקטרוני המשחרר ומתאבדים בתא.
זה מה שמגיע למפלצות האלה . את הסרטונים על מעשה ההתאבדות שלהם ואיך הם הגיעו למצב שהשתגעו הייתי מפרסם שם ברצועת עזה וביהודה ושומרון
מעניין אני דווקא חשבתי באופן כללי מכיוון שמשפחות המחבלים מקבלים קצבאות ושוחד מארגוני הטרור גם כשהם מתים וגם כשהם בכלא, אז חשבתי על מענק התאבדות למשפחה של מחבל שיתאבד בכלא כמובן בלי להרוג איתו סוהרים, לא שלמשפחתו מגיע, אבל אם אין לנו אומץ להוציא אותם להורג אז לפחות לשחד אותם כדי שיתאבדו ויחסכו לנו המון בעיות. אבל השיטה שלך נשמעת יותר טובה, גם לא צריך לשלם וגם להוציא להם את הרצון להמשיך לזהם את האוויר בנשימות המיותרות שלהם.

מעניין אני דווקא חשבתי באופן כללי מכיוון שמשפחות המחבלים מקבלים קצבאות ושוחד מארגוני הטרור גם כשהם מתים וגם כשהם בכלא, אז חשבתי על מענק התאבדות למשפחה של מחבל שיתאבד בכלא כמובן בלי להרוג איתו סוהרים, לא שלמשפחתו מגיע, אבל אם אין לנו אומץ להוציא אותם להורג אז לפחות לשחד אותם כדי שיתאבדו ויחסכו לנו המון בעיות. אבל השיטה שלך נשמעת יותר טובה, גם לא צריך לשלם וגם להוציא להם את הרצון להמשיך לזהם את האוויר בנשימות המיותרות שלהם.
משפחה של מחבל כזה שרצח אנס עינה השחית אברים או חטף יהודים הייתי מחסל .
מצלם את החיסול ומשדר את החיסול של המשפחה למחבל בצינוק מתחת לאדמה בטלוויזיה במעגל סגור 24/7 כחלק מהעבודה על המוח שלו שיתאבד בעצמו באמצעות המתקן האלקטרוני שבתא שלו שמזרים לגופו אלפי וולטים של חשמל בפולסים ומטגן אותו עד שהלב מפסיק לפעום.

DANIAVNI

Well-known member
ניסית פעם לישון ולדעת שראש הממשלה שלך נתניהו ?

ניסית פעם לישון ולדעת שראש הממשלה שלך נתניהו ?
אני ישן טוב בלילה כי ראש הממשלה נתניהו אינו ראש הממשלה שלי. אבל אם הייתי אזרח ישמעאלי לאהייתי ישן טוב בלילה עם נתניהו כראש הממשלה שלי ובלי נניהו כראש הממשלה שלי.
לכן אני כבר לא אזרח מדינת ישמעאל כי אני אוהב לישון טוב בלילה.

אני ישן טוב בלילה כי ראש הממשלה נתניהו אינו ראש הממשלה שלי. אבל אם הייתי אזרח ישמעאלי לאהייתי ישן טוב בלילה עם נתניהו כראש הממשלה שלי ובלי נניהו כראש הממשלה שלי.
ודרך אגב לא הייתי ישן שם בלילה דקה אחת כשאני יודע שמסביבי יש אזרחים כמוך עם רמת משכל של זבוב.

חוח,
ועדיין אתה כאן, כל הזמן, מפציץ ומקשקש,
בשליחות של מי?
מנסה לעשות עלינו קופה?
הרי לא אכפת לך מאתנו במיל.
אני לא כאן פיזית אם אתה מתכוון לכך. אני שם במיאמי אבל כאן בפורום אני בשליחות של עצמי מנסה להסביר לכם מהי הבעיה של מדינת ישמעאל ומהי הבעיה שלכם אזרחי מדינת ישמעאל. הציונות מתה .היא כבר לא קיימת. מדינת ישראל כבושה עיי הדיפ סטייט היהודי השמאל וסופה כמדינה יהודית קרוב מאוד. היא תהיה בעתיד קונפדרציה אזרחית יהודית מוסלמית עם מיליוני ערבים מוסלמים שיכנו את עצמם פלשתינים. רוב הציבור היהודי יעזוב ובפרלמנט ישבו יהודונים ומוסלמים כשהרוב הוא מוסלמי.

היא תהיה בעתיד קונפדרציה אזרחית יהודית מוסלמית עם מיליוני ערבים מוסלמים שיכנו את עצמם פלשתינים. רוב הציבור היהודי יעזוב ובפרלמנט ישבו יהודונים ומוסלמים כשהרוב הוא מוסלמי.
בעתיד עתיד הכל יכול להיות אבל שאני מסתכל 20 שנה קדימה,

אני רואה שאין סיכוי לחיות ביחד רק בניפרד.

גם הימין גם הערבים וגם השמאל לא רוצים לחיות ביחד.

מ ש ה 53

Well-known member
אני לא כאן פיזית אם אתה מתכוון לכך. אני שם במיאמי אבל כאן בפורום אני בשליחות של עצמי מנסה להסביר לכם מהי הבעיה של מדינת ישמעאל ומהי הבעיה שלכם אזרחי מדינת ישמעאל. הציונות מתה .היא כבר לא קיימת. מדינת ישראל כבושה עיי הדיפ סטייט היהודי השמאל וסופה כמדינה יהודית קרוב מאוד. היא תהיה בעתיד קונפדרציה אזרחית יהודית מוסלמית עם מיליוני ערבים מוסלמים שיכנו את עצמם פלשתינים. רוב הציבור היהודי יעזוב ובפרלמנט ישבו יהודונים ומוסלמים כשהרוב הוא מוסלמי.
אתה ממש מבריק כנביא, אף כי אתה לבטח יודע היטב מה נאמר על נביאים שיופיעו לאחר חורבן בית המקדש*. אז יופי. ניסית את מזלך בתחום וכעת סיכמת באופן סופי את משנתך. לכן, מרגע זה, קיבלת מאיתנו שיחרור מלהמשיך ולהציק לנו. אנו ממילא כבר לא ציונים וחלקנו גם 0מולנין. אז מה נותר לך לחפש פה?
* במסכת בבא בתרא (י"ב) נאמר כי אחר חורבן בית ראשון ניטלה הנבואה מהנביאים וניתנה לילדים ושוטים או לחכמים.ך: האם אתה חכם???

evglev1

Well-known member
מנהל
והצלחת לישון כשברק אובאמה וג'ו ביידן היו הנשיאים שלך. בכל זאת 12 שנים מתוך 17 השנים האחרונות?

והצלחת לישון כשברק אובאמה וג'ו ביידן היו הנשיאים שלך. בכל זאת 12 שנים מתוך 17 השנים האחרונות?
האמת שכאזרח אמריקאי ישנתי טוב כשהדיפ סטייט האמריקאי שלט באמריקה כי חוץ מהכלכלה האמריקאית הביטחון האישי שלי לא הופר ולא היו לי אויבים שזרקו עלי רקטות וטרור אבל ישנתי טוב מאוד כשהרפובליקנס היו בשלטון .עכשיו אני יודע שהטירוף של הדיפ סטייט נגמר ואנחנו חוזרים להיות אמריקה של פעם מהבחינה בכלכלית והגלובלית העולמית.

mיטלמן

Well-known member
דוקטורט באוניברסיטה גרמנית, איך לשבור אדם נורמטיבי?
לצחוק או לבכות?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

ניסיתם פעם לישון עם אורות דולקים בחדר או עם אורות שנכבים ונדלקים כל 2 שניות​

למשך שעות ?
הזכרת לי את מצבי שלי עצמי.

לפעמים אני חושב שיש לי יותר מידי טכנולוגיה, כי יש לי בחדר 15 שקעים, וכולם בשימוש, ומחוברים למגוון נרחב של מכשירים טכנולוגיים 24 שעות ביממה.

העניין הוא, שלפחות חלקם גם מפיצים כל מיני אורות, בכל מיני צבעים, אורות קטנים יותר וקטנים פחות, 24 שעות, גם כשאני ישן, אז גם כשהאור, הטלוויזיה והמחשב מכובים, עדיין עוד יש קצת אור בחדר שלי, שאיתו אני ישן.

לא זכור לי שהדבר אי-פעם היווה בעבורי הפרעה, אבל גם אם כן, אני מניח שהתרגלתי.

אם כבר, עם כל-כך הרבה שקעים בשימוש (ועוד בכלל חסרים לי שקעים, והייתי שמח לעוד), הסכנה האמיתית היא התחשמלות ושריפה, ולא איכות השינה שלי.

אולי בכלל צריכים להיות לי פחות שקעים?

אבל מצד שני, אני צריך את כל השקעים האלו בשביל כל המכשירים שלי.

מצד שלישי, אני לא רוצה להתחשמל או להישרף, אז החששות הבטיחותיים זה גם אישיו.

בעיה.

אולי אני צריך לפתוח על כך שרשור :unsure:

013-1536x1024.png

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הזכרת לי את מצבי שלי עצמי.

לפעמים אני חושב שיש לי יותר מידי טכנולוגיה, כי יש לי בחדר 15 שקעים, וכולם בשימוש, ומחוברים למגוון נרחב של מכשירים טכנולוגיים 24 שעות ביממה.

העניין הוא, שלפחות חלקם גם מפיצים כל מיני אורות, בכל מיני צבעים, אורות קטנים יותר וקטנים פחות, 24 שעות, גם כשאני ישן, אז גם כשהאור, הטלוויזיה והמחשב מכובים, עדיין עוד יש קצת אור בחדר שלי, שאיתו אני ישן.

לא זכור לי שהדבר אי-פעם היווה בעבורי הפרעה, אבל גם אם כן, אני מניח שהתרגלתי.

אם כבר, עם כל-כך הרבה שקעים בשימוש (ועוד בכלל חסרים לי שקעים, והייתי שמח לעוד), הסכנה האמיתית היא התחשמלות ושריפה, ולא איכות השינה שלי.

אולי בכלל צריכים להיות לי פחות שקעים?

אבל מצד שני, אני צריך את כל השקעים האלו בשביל כל המכשירים שלי.

מצד שלישי, אני לא רוצה להתחשמל או להישרף, אז החששות הבטיחותיים זה גם אישיו.

בעיה.

אולי אני צריך לפתוח על כך שרשור :unsure:

צפה בקובץ המצורף 127143
תסלח לי. מרוב השקעים התבלבלתי בספירה. 17.

t39p0ddt.png

DANIAVNI

Well-known member
יותר חשוב איך לשחרר את החטופים מאשר מה היית עושה לנוחבות שכבר ניטרלת
מה איכפת לי מנקמה
קודם שיחזרו החטופים .

למעלה