ניסית את הטכניקה של הסוד :)

junior gong

New member
ניסית את הטכניקה של הסוד :)

מלא פעמים, והרבה פעמים גם עוד לפני שהספר או הסרט של הסוד ייצא לאור, כנראה זה מוטבע בכל אדם, בגלל זה גם כולם התחברו לטכניקה הזאת...אני אספר על מקרה אחד..........ובסוף.....תהייה..... בהפסקה שלי בעבודה, יצאתי החוצה לחצר שמשקיף על הכביש, עכשיו המקום שעבדתי בו זה באיזה מקום נידח שאפילו בקושי רואים שם מכוניות, אחת המכוניות שאני הכי אוהב זה ג'יפ האמר, אז יצאתי לחצר ואמרתי לעצמי, אני רוצה לראות אם אני יכול להביא לכאן עכשיו ג'יפ האמר בכוח המחשבה, התחלתי לחשוב על זה, להרגיש את זה, חבר שלי ישב לידי ולא שיתפתי אותו במחשבות, הוא רק דיבר ואני חשבתי, אחרי משהו כמו שתי דקות, אני מסתכל מאחורי בתחילת הכביש, הלב שלי התחיל לפעום חזק, העיניים שלי נפקחו, פרפרים בבטן, אני רואה מרחוק ג'יפ האמר שחור ( לא בדיוק הדגם שאני אוהב, לא ה-H2 אלה ה-H3 ) נוסע לכיוון שלנו, זה היה מפחיד לאללה, הרגשה מאוד מפחידה ומרגשת באותה נשימה, לא אמרתי מילה לחבר שלי, ובאותו זמן התאפקתי מלדבר או לפרוץ בזעקות " יששש " או משהו כזה, פשוט ישבתי כאילו לא קרה כלום, הג'יפ המשיך לעלות בעליה, הגיע לכיכר, עשה פרסה ונכנס לחצר שבו ישבנו, הנהג עצר 10 מטרים ממני, ליד המזכירה שבמקרה עישנה סיגריה קצת רחוק מאיתנו בחוץ, הוריד חלון, ושאל אותה איפה יש פה מוסך קרוב באיזור, אני כבר לא יכולתי להתאפק ואמרתי לו בקור רוח " תרד מהאוטו תשאיר אותו פה אני אקח אותו למוסך " וחייכתי, אני רוצה לציין שעבדתי במקום הזה כמעט שנה וחצי, אף פעם לא ראיתי שם ג'יפ האמר, בחיים לא, חוץ מהפעם שחשבתי עליו ואיך שהוא ניסיתי " לזמן " אותו אלי. עד כאן הכל טוב ויפה....אבל.....נו? מה הלאה? בסדר אז חשבתי על האמר והוא הגיע, עשה סיבוב והלך, מה הלאה? איך זה יכול לעזור בחיים? הייתי במסיבה וחשבתי על בחורה והיא פתאום התקרבה אלי התחילה לדבר איתי ונתנה לי מספר טלפון נו מה הלאה? מסתבר שכל הדברים הפשוטים קורים מהר, אבל הדברים הבאמת חיוניים כמו למשל כסף, או מערכת יחסית יציבה, או בית או כל הדברים האלה שכולנו רוצים, מסתבר שאין להם זכר באופק, עם כמה שאתה חושב עליהם וכמה שאתה חי אותם ונושם אותם, הם לא קורים, יש משהו שאני מפספס???

murphy

New member
אני יכול לומר לך על עצמי

שאת כל מה שקיבלתי, קיבלתי דווקא כאשר שיחררתי ולא חשבתי על הדבר המסויים (לדעתי זה בניגוד למה שהסוד אומר אבל אני בטוח שיש פה כאלה שלא יסכימו איתי) אצלי הבעיה מתחילה דווקא כאשר אני לא מצליח לשחרר ולאחרונה אני נמצא בדיוק במצב הזה וכנראה מה שיצא זה שאני אצליח להשתחרר מזה מאוחר מדי... נשאר לי לחכות ולראות.

GMjoy

New member
junior gong היקר

לרוב כל מי שמנסה את ה"סוד" אחרי שרואה את הסרט, טוען את מה שכתבת פה. אתה כבר הצלחת להוכיח לעצמך שזה עובד, אבל אתה גם לא הוכחת שזה עובד כמו שאתה רוצה. אבל זה אפילו טוב, כי זה גורם לאנשים 2 דברים: 1) להגיד "נו דיי, הכל שטויות, זה לא אמיתי". 2) "מעניין למה אני לא מצליח? אולי יש משהו שעליי ללמוד בנוסף למה שאני כבר מכיר ?". אתה אומר "הדברים הקטנים עובדים, ומה שחשוב לא". - האם אתה יודע באמת מה גדול ומה קטן ? להרבה אנשים לא ילכו דברים קטנים, אבל ילכו גדולים (ופחות משמעותיים בשבילם). הכל תלוי מאדם לאדם. הסוד לא מביא לך את הלימוד האמיתי לחיים, הוא מביא את הכותרת והתיאוריה של הלימודים בהמשך. השאלה אם אתה רוצה להמשיך לחקור וללמוד ממה ששמעת וראית שם ...? אתה בוחר.

אין זכר באופק? או שפשוט לא שמת לב לרמזים?

יש להניח שהסיבה ש"נכשלת" בזימון דברים גדולים, היא שפשוט לא פירשת כהלכה את התשובה של היקום לבקשה שלך. יש לי תרגיל בשבילך: תבחר את אחד הדברים ה"גדולים" שאותם אתה רוצה, ותחליט שאתה פותח איתו דף חדש. תשכח כל מה שהיה עד עכשיו. תשכח מכל ה"כשלונות" שהיו לך בעבר, ותתרכז בעכשיו. אז מה אתה רוצה? כסף? מערכת יחסים? בית? תבחר דבר אחד, ותתמקד בו. בחרת משהו? יפה. בתוך יום או יומיים אתה צפוי לקבל את השתקפות-האלפא שלך. זה לא יהיה הדבר הגדול שביקשת, אלא רק סימן שהבקשה שלך התקבלה. אני לא יכול להגיד לך מראש מה יהיה הסימן הזה, אבל כשזה יגיע, אתה תזהה את זה. כנראה שבפעמים הקודמות פיספסת את זה, כי לא ידעת למה לצפות. עשה את הניסיון הזה, וספר לנו איך הלך.

למעלה