ניסתי ללבד תיק בראש

ניסתי ללבד תיק בראש../images/Emo8.gif

ומשהו לא מסתדר לי
על מחצלת סידרתי שכבות שתי וערב (4-6 שכבות) הנחתי גיזרה של מפל הנחתי עוד 4-6 שכבות הנחתי טול והתחלתי לשפשף וללבד מה שלא מסתדר לי זה איך הצד שמתחת למפל מתלבד הופכים את העבודה באיזה שהוא שלב כדי שהצד השני יתלבד?

אור224

New member
היי תום,הנה ההסבר

ומיד הכל יהייה ברור. את מניחה את המחצלת,מעל טול ומעל גיזרה. מניחה שיכבה של צמר -מרטיבה.הופכת את העבודה בעזרת הטול ומניחה על הצד השני שיכבה של צמר-מרטיבה . הופכת שוב לצד הראשון -מניחה שיכבה מספר 2 בכיוון סיבים הפוך ושוב הופכת את העבודה לצד השני. לא לשכוח בכל פעם כשאת הופכת את העבודה את מקפלת את הסיבים שבולטים החוצה משכבה א על שיכבה ב'. כלומר סוגרת את העבודה מכל הקצוות שלה. כך עד שיש לך מס שכבות רצוי ואז את מתחילה ללבד טוב טוב עם מים וסבון משני הצדדים. לשמור טוב על הצורה של הכובע,ללבד בצדדים הקיצוניים טוב טוב. גוזרת את הצמר המלובד,(עם מספריים טובים ) במקום הרצוי, מוציאה את המפל וממשיכה ללבד בחלק הפנימי ובאיזורי החיתוך. מתחדשת ומתהדרת. בהצלחהההההההההההההההההההההההההה

עכשיו יותר ברור

כל מה שקראתי עד עכשיו היה כתוב קודם שתי וערב ורק אחר כך גיזרה. תודה אור על ההסבר הלכתי להכין בראש עוד תיק מלובד
(זה עד שתהייה לי מחצלת...)

אור זה רק בראש!!! ../images/Emo6.gif

אין לי עדיין מחצלת אז אני בינתיים מההתלהבות והחשק מלבדת בדמיון

אור224

New member
../images/Emo6.gifכן הבנתי אבל זה צעד אחד קדימה

ורוצותתתתת לראות תוצאותתתתתתתת

אור224

New member
היי רחל -תפקיד המחצלת בליבוד רטוב

הינו הוספת חיכוך. כאשר הצמר רטוב,השכבה אשר מכסה את הסיבים נפתחת וכאשר מוסיפים חיכוך , היא ננעלת.

אור224

New member
והצצתי באתר שלך וכל מה שיש לי להגיד

wwowwww wwowwwwww איזה מקסיםםםםםםםםםםם.

smady a

New member
תום את מוזמנת ליישם ולא רק לדמיין

את מוזמנת אלינו לליבוד משותף בכיף. שימי לב אנחנו פורום הליבוד

יווווווווו תום, גם אני ליבדתי היום

3 תיקים שונים בראש, לי לא כלכך הלך, הצבעים שבחרתי לא משהו, ניסיתי להתחכם בשכבה מספר 3 ולהוסיף סרטי משי וזה פירק לתיק את המרקם. ידעתי שהייתי צריכה לשלב אותם לאחר שהתיק היה מוכן
מעניין לראות מה יצא לך

למעלה