ניפוח בירושלים

ניפוח בירושלים

שלום לכולם, אני עברתי ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח לפני מספר שנים ורציתי לדעת האם יש אפשרות לסגור את הטבעת בירושלים למבוטחי קופ"ח כללית?

אופירA

New member
מנהל
לא ניסיתי - אלו השמות שנתנו לי מנותחים:

ד"ר שלום פרידמן, 052-2674679. מקבל כמה קופות. לברר מחיר בטלפון.
ד"ר ז'ק משולם בבי"ח ביקור חולים. לברר עם ביה"ח אם יש שעות קבלת קהל ואם השירות דרך קופ"ח ומה הפרוצדורה לקבלו.
ד"ר מיכלבסקי ולדימיר, 1700-700-568, לברר אם יש לו קבלת קהל בירושלים. תשלום לכללית ומכבי, חינם למאוחדת.
ד"ר סיבירסקי, מנתח של הכללית, טל' 050-5664883 (מרפאות: בית שמש 02-5011333, ת"א 03-6041488, ירושלים 02-5011333).

המידע התקבל מאנשים בקהילות החרדיות, ואני מבקשת מכל אדם שיודע על רופא קופ"ח או פרטי שמקבל בתשלום סביר ליידע את החברים.

תוצאות הבירור

ד"ר פרידמן - מקבל את חברי קופת חולים מכבי, לאומית ומאוחדת בתשלום סימלי ואילו חברי קופ"ח כללית יכולים להגיע באופן פרטי בעלות של 500 ש"ח.

ד"ר משולם - כבר לא עובד בביקור חולים (זה בעצם כבר לא ביקור חולים אלא שע"צ)

ד"ר מיכלבסקי - מקבל בבני ברק את חברי הכללית בעלות של 50 ש"ח. לגבי ירושלים, נתבקשתי להתקשר יותר מאוחר והם יבדקו.

ד"ר סיבירסקי - עובד בקופ"ח כללית במרפאת 'רב שפע' הוא שאל הרבה שאלות (מי המנתח, האם תחת מעקב וכו') ולבסוף אמר שניחתן לקבוע אליו תור דרך זימון תורים של הכללית (אני חייבת לציין שהוא נשמע קצת מסויג בטלפון).

ד"ר משולם

מקבל בקופ"ח מאוחדת בטוח במכבי גם אני חושבת
מס' נייד שלו:0522295583
אפשר לשאול אותו אם מקבל בכללית. בהצלחה!

בשמחה!

זה גם ממש השגחה פרטית שבדיוק נתקלתי בשאלה הזו כי נכנסתי היום אחרי תקופה מאוד ארוכה שלא הייתי פה :)
מקווה שהמידע יועיל

למעלה