ניפוץ המיתוס

צף^

New member
ניפוץ המיתוס

הייתי רוצה להיות צרצר צרצר שישן מנגן ושר לטיל ולשיר לי לבד ברחובות בחי כל אותם עסוקים וחובות לשמח את כל אותם אנשים שבערב הבייתנה בעצב חוזרים האגדה מספרת על אותה נמלה שעובדת כל ימות השנה וכשמגיע החורף בביתה תסגר וכשיורד השלג אני ממשיך לזמר לשמח את כל אותם אנשים שעיפים ורטובים הבייתה חוזרים אז אוליי נשנה את אותה אגדה שמשבחת ומהללת את אותה נמלה שאינה משמחת את אותם ילדים ששומעים את שיריי מיד מחיכים ונשנה גם את אותו מוסר השכל ועל עבודת הנמלה לא נסתכל נמלה עובדת לא ממש עוזרת אך כשהצרצר שר העצב עבר

לורה...

New member
צף.. שיר חמוד!

יפההההה! אז מתי הולכים לקפצת`וש....הא? ביי לורה

לי28

New member
מחפשת.. צרצר...

צף... מילותיך כל פעם מרגשות אותי מחדש, כל מלל שלך מאיץ לי את דפיקות הלב. תודה לך חבר... על שאתה אחד כזה... אחד כזה מיוחד במינו. אומרים צף שחבר הוא מישהו שחוזר אליך מתי שהנפש שלך צריכה אותו בכדי לעלות את המורל ואכן אתה כזה... אומרים שחבר הוא משהו שיודע להעריך שחברות היא מתנה ואכן אתה כזה... אומרים שחבר הוא משהו שמאייש את היופי בחיים שלנו, את השמחה ויודע לכבד אותנו וכן אתה כזה... וחבר תמיד עושה את העולם שבו אנו חיים למקום יותר שמח ויותר טוב... אז המון תודה לך חבר... שאתה באמת חבר אוהבת המון המון.. לי28

דספרדו

New member
יופי של שיר

אהבתי מאוד מעט מאוד אנשים היו חושבים לעזור לאחרים ולשמח. אגב אצלי חופשי יכול לבקר מאז פינוקיו והמצפון שלו {ג`מיני הצרצר} אנחנו פשוט נותנים לצרצרים לנוע חופשי.. חג..שמח!

למעלה