ניפרדו בלידתם

גרוזיה

New member
בואי תעלי תמונה שלך חוליגנית עם פרקינסון

לא יורדת לרמה שלך ויקח לך אלף שנות אור להגיע לרבע ממה שדודי הצליח בחיים ויעידו על כך המונים !! השאלה מי יעיד עלייך ימסכן חולה מעריץ פנאט של דודי מתוסכל !!! תתבייש על עצם החוצפה להיכנס לפורום הרשמי ולהעיז לכתוב בזלזול נחרץ את שעשתה חתיכת מונגול ממורמר !!!!! רקקק רבע ...רבע ממה שדודי עשה אני מאחלת לך רק רבעעע!!!!!

KamilaLevy

New member
.. חתיכתת מטומטמת

ווואייי אתת ממש סתומהה כאילו מה ? מה ? מה ניראה לך ? בחלום הכי ורוד שלך היית מתה להיות דודיתתההה ! ובטח חשבת שאם העלת את זה לפה זה מצחיק ? לא ! כי ממש לא ... דחווףף ללכת לקנות מצחיקיםם ! בעצם ניראה לי שגם זה לא יעזור לך מושפלת קטנה ! ביי חמוצהה .. תעמדי מול המראה ופשוטט תגידייי באווצ'' לעצמך ! דודיתהה אתתהההה מלללללךךך ! :)

כנסוו!!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo34.gif

חחחחח מה אתם מתרגשים ממנה בטח איזה פקאצה חרמנית ומתוסבכת ..!! חמודה תקשיבי טובבבב! היייית מתההההה אבל מה זה מתההההההההה כאילו להגיע לרמה של דודי שרון המאלףףףףףף ואם את חושבת שעיצבנת פה מישהו בפורום עם הבדיחות " המאוווווווווד" מצחיקות שלך אז יש לך טעות... ואם לא קיבלת אתמול בלילה ובאת להוציא את התסכול עלינו כאן בפורום התבלבלתתת... חחחח שנה טובה שתיהיה לךךךךךךך!! ולכל חברי הפורום ההורס הזה שנה טובה וחג שמחחח.... והכי הכייי לדודי שרון אהבת חייייייייייייייייייי מוואההההההההההההההההההה!!!!

זה חלש אבל אתם לא יכולים להגיד שלא מצחיק ..

חחחחח דודי אתה מלךך ואתה מדהיםםם =]

ELIRAN ZOAR

New member
ממש לא כפרה.... את לא הופרדת מדודי בלידתו!!!

זה שהעלת תמונה שלך בתור "קופה תינוקת" ממש לא עושה אותך לאחותו של דודי... מה שבטוח תרשמי לך ליומן: * אישפוז דחוף * ניתוחים בפרצוף * הסרת שיער ( נו כי את קוף חהחהחה) * ולא לשכוח לבקר תמשפחה בספארי חתיכת שרמוטה מנווולתתתת עושה לנו פוזותתתתתתתתתתתתתתתתתת דודי אני מת עליייייייך .... אתה מלאך

למעלה