ניצב בדימוס מזרחי יתמודד על מקום ברשימה לכנסת

ניצב בדימוס מזרחי יתמודד על מקום ברשימה לכנסת

ניצב בדימוס משה מזרחי הודיע הבוקר (ד') ליו"ר המפלגה, שלי יחימוביץ', כי יתמודד על מקום ברשימת העבודה לכנסת הבאה. משה מזרחי כיהן כראש היחידה הארצית לחקירות פשעים חמורים בינלאומיים. במסגרת שירותו המשטרתי, הוא פיקד בין היתר על חקירתו של שר החוץ, אביגדור ליברמן.

ציטוט מדבריו של משה מזרחי:

"ליקוי חמה פוליטי, מדיני וחברתי עובר על מדינת ישראל. המדינה מובלת בידי הממשלה לשפל פנימי וחיצוני, תוך ניסיונות לקעקע את האיזון העדין והערכים הדמוקרטיים שעליהן נוסדה החברה הישראלית. שלטון החוק וטוהר השלטון הם כקליפת השום בעיני הכוחות האלו".

בקיצור:בלה בלה בלה שלטון החוק

אני מקווה שהבלה בלה בלה הם חלק מדבריו ובאשר דברים הוא אמר דברים מקוריים.

מה עובר על כל אלה?

בגלל ההכרזה של יאיר לפיד הם כבר חושבים שיש בחירות עכשיו?

Tom Sawyer10

New member
שימי לב לתסמינים הבאים:

יאיר בפליטיקה, דרעי כנראה חוזר, שליט ומזרחי התפקדו לעבודה, ליברמן ומופז רבים על יועצים פוליטיים, פריימריז בליכוד בינואר, פריימריז בקדימה במרץ, פריימריז לראשי סניפים בעבודה באוגוסט, חוקי צינון, חוקי פופוליזם, מכות במשכן, כוסות מים במשכן, ארץ נהדרת חוזרת ומצב האומה פעמיים בשבוע... כל הסימנים לבחירות

הכל דווקא די רגיל...

חוץ מהקטע עם הפריימריז, אבל ברור שנתניהו עשה את זה בשביל לחסל סופית את לבני. מה יגרום לכך שיהיו בחירות עכשיו? למי יש אינטרס כזה?

נתניהו עושה את זה בשביל לשריין את ברק וחבריו

כי רק ככה הוא יכול לשריין אותו לרשימת הליכוד לכנסת הבאה, ללא אישור הליכוד.

אתה מאמין בהמצאות של עצמך?

איך בדיוק ככה נתניהו יכול לשריין מישהו בלי אישור?

נועה כשתראי איך זה קורם עור וגידים נדבר...

את שואלת איך בדיוק ככה נתניהו יכול לשריין מישהו בלי אישור? תקראי את זה: "ראש הממשלה בנימין נתניהו פועל לשנות את שיטת הבחירות בליכוד ולשריין, לראשונה מאז ,1966 ארבעה מועמדים חיצוניים ברשימת הליכוד לכנסת. על פי כל ההערכות, השינוי נועד לאפשר את שריונו של יו"ר מפלגת העצמאות אהוד ברק, שפרש עם כמה חברים נוספים ממפלגת העבודה, במקום גבוה בעשירייה הראשונה. בנוסף, יאפשר השינוי לנתניהו להביא עוד שלושה מועמדים מטעמו לעשירייה השנייה, השלישית והרביעית, שייועדו, ככל הנראה, לאנשי מפלגת העצמאות, ביניהם השר שלום שמחון. הרעיון לשריין את ברק אינו חדש וזה זמן רב הוא גורם לתסיסה בסיעת הליכוד. כעת מנסה נתניהו לנטרל את ההתנגדות באמצעות סוג של "דיל" אותו הוא יציע לחברי הסיעה: הוספת ארבעה מקומות ברשימה הארצית של חברי הכנסת, באופן שיגדיל מאוד את סיכוייהם של חברי כנסת מכהנים להיבחר שוב למקומות ריאליים. שכן, ח"כים רבים חוששים שלא יוכלו להיבחר שוב. בהתאם לכך, מי שעשוי להיפגע מהמהלך אלה הם מועמדים חדשים מקרב המחוזות, שעל פי חוקת הליכוד כיום משוריינים עבורם מקומות ה20- ואילך. "

אמרתי לך כבר שאת חיה בהכחשה?

אבל אני לא דואג, כי אני יודע שבקרוב מאוד תתפוצץ לך הבועה שאת חיה בה ותעשי לראשונה היכרות עם המציאות הכואבת...

למעלה