המפכ"ל ביקר בבסיס הפתוח (מלמ"ש) ביום העצמאות
רב ניצב דנינו הגיע למרכז ללימודי משטרה, יחד עם אלפי אזרחים שבאו לחגוג עצמאות: "בזכות השוטרים המדינה משגשגת" המפכ"ל רב ניצב יוחנן הגיע במהלך יום העצמאות למרכז ללימודי משטרה,
שם פתחה משטרת ישראל את שעריה בפני אזרחי ישראל לכבוד יום העצמאות. כמדי שנה, במרכז ללימודי משטרה שבקרית אתא נערך "בסיס פתוח" - בית הספר לשוטרים פתח את שעריו לציבור הרחב למגוון רב של אטרקציות לילדים ולמשפחה, מיצגים דינמיים מרהיבים, שלל הפעלות לילדים ומופעים ססגוניים יוצאי דופן, פינות יצירה, רובוט משטרתי, פרשים, ירי בכדורי צבע, תערוכת רכבים ועוד המון הפתעות. השנה הושם דגש לנושא הניו מדיה והטכנולוגיה, והוקמו עמדות חוויה של פייסבוק הכוללות צילומים ותיוג, שבסופם קיבלו המשתתפים פרסים מפתיעים. את אלפי האורחים שהגיעו קיבלו סגל הפיקוד הבכיר החדש של משטרת ישראל, בראשות המפקח הכללי, רב ניצב יוחנן דנינו. עשרות שוטרים ושוטרות המתינו לציבור הרחב בעמדות השונות, במיצגים ובמופעים, הדגימו והסבירו על שלל האמצעים החדשים שהוצגו לציבור הרחב. לדברי רנ"צ דנינו, "מחמם את הלב ומרגש לראות את המשפחות של השוטרים, הקצינים, לוחמי מג"ב, מתנדבים ואזרחים שמועסקים במשטרה, ובכלל את כל הציבור הרחב, שבחר לבלות את יום חגו בבסיס הפתוח, במרכז ללימודי משטרה. המפכ"ל הוסיף, כי "במשטרת ישראל משרתים כיום למעלה מ-26 אלף שוטרים, כולם משרתים בכל יום, בכל שעה את המדינה ואת החברה. מדובר בשליחות, בעבודה שאינה יודעת מגבלות של זמן ומקום, במשימה לאומית והיא להגן על ביטחונם האישי של אזרחי המדינה. לכן, היום, ביום העצמאות ה-63 למדינת ישראל, הוא יום בו המדינה והחברה מודים גם לכם השוטרים. בזכותכם המדינה שלנו חזקה ומשגשגת, בזכות המסירות לתפקיד ולמשימה, אבל גם בזכות בני המשפחות, הבעלים, הנשים, הילדים הנהדרים וכל מי שעומד מאחוריכם ומחזק אתכם. אני מבקש מעל במה זו להודות לכל אחד ואחת מכם - למפקדים, לקצינים והקצינות , לשוטרים ולשוטרות, ללוחמי מג"ב, למתנדבים, לאזרחים, לכולם על העשייה לאורך כל השנה. אני חייב לציין לחיוב את מיזם הגיוס שמצאתי כאן במרכז ללימודי משטרה, ומכאן אני פונה בקריאה לציבור הרחב, למיטב הנוער ולצעירים, להתגייס לשורותיה של משטרת ישראל, להיענות לאתגר לאומי ולהצטרף לכוחותינו על מנת לוודא עתיד טוב יותר לכולנו. תודה גדולה למפקד מלמ"ש ולסגל, לראש אמ"ש על ארגון האירוע היפה והמרשים הזה, לכל אגפי המשטרה שנטלו חלק: למחוז הצפוני, לאגף התנועה, למשמר הגבול. תודה לכולם, וחג עצמאות שמח".