ניצב יוסי פריינטי - מפקד חדש למחוז דרום

שלום30

New member
ניצב יוסי פריינטי - מפקד חדש למחוז דרום

היום נכנס לתפקידו ניצב פריינטי, בטקס שנערך בהשתתפות המפכ"ל רנ"צ יוחנן דנינו והשר לבטחון פנים. צילום: יחידת תיעוד והפקה ניצב יוסי פריינטי נכנס היום (חמישי) לתפקידו כמפקד מחוז דרום במשטרת ישראל, בטקס שנערך בהשתתפות מפכ"ל המשטרה רב ניצב יוחנן דנינו והשר לבטחון פנים יצחק אהרונוביץ'. פריינטי מתגורר במיתר, נשוי ואב לשניים, ובין תפקידיו האחרונים: מפקד תחנת עיירות, מפקד תחנת באר שבע, סגן מפקד מרחב נגב, מפקד מרחב דוד, מפקד מרחב נגב. בתפקידו האחרון שימש מזכיר בטחוני לשר לבטחון פנים.

שלום30

New member
ניצב ברונו שטיין נכנס לתפקידו כראש אגף התנועה

המפכ"ל בטקס: "ברונו, אני משוכנע שתעמוד בפני אתגרים ומשימות לא קלות. עלינו לחזק את מערך התנועה" ניצב ברונו שטיין נכנס היום (רביעי) לתפקידו כראש אגף התנועה במשטרת ישראל. "אנו עומדים היום בתחילתה של תקופה חדשה", אמר במהלך הטקס מפכ"ל המשטרה, רב ניצב יוחנן דנינו. לדברי רנ"צ דנינו, "הטקס הזה היום מהווה תחילתו של סבב מינויים חסר תקדים של ראשי אגפים ומפקדי מחוזות. סבב אשר בסופו יעמוד בפניכם הסגל הפיקודי הנבחר של משטרת ישראל. הסגל אשר יצעיד את המשטרה קדימה. לעבר עתיד חדש. "לפני הכל ברצוני, להודות לניצב אבי בן חמו, אשר פיקד על מערך התנועה במשך ארבע השנים האחרונות, ולאחרונה מונה לראש הרשות להגנה על עדים – תפקיד חשוב ברמה הלאומית. אני שולח לו מכאן ברכת הצלחה בתפקידו. אני רוצה להודות לתת ניצב פלד אשר עמד בחודשים האחרונים בראש מערך התנועה והשכיל להנהיגו בדרכו המסורה - ביד בטוחה ובנאמנות. אתה מעביר היום למחליפך מערך תנועה חזק ואיתן. מבוסס ומתקדם. מערך המכיר ביכולותיו ובטוח בחשיבותו - לא רק לאירגון אלא למדינה כולה. ברונו, אתה קצין עתיר תפקידים ונסיון. אני יודע - אני משוכנע שתעמוד בפני אתגרים ומשימות לא קלות. המחיר שאנו משלמים בגופינו ובחיינו מדי יום בכבישי הארץ, הוא מחיר כבד. כבד מנשוא. עלינו לחזק את מערך התנועה. זוהי משימה לאומית. עלינו להילחם מלחמה עיקשת ונחושה בנגע תאונות הדרכים. אינני מסכים עם הטענה כי התאונות הן כורח המציאות. ההיפך הוא הנכון – הכורח הוא במניעתן. לא רק באכיפה בלתי מתפשרת. לא רק בשימוש באקטים מנהליים או בכל אמצעי חוקי שעומד לרשותינו. אלא גם במניעה. בחינוך הדור הצעיר לנהיגה אחרת. נהיגה זהירה ואחראית ובשילוב כוחות עם גופים ציבוריים וממשלתיים, ובראשם משרד התחבורה והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, עמותת "אור ירוק" ואחרים. עלינו לעשות זאת לא רק באגף התנועה אלא במשטרה כולה. משטרה המשלבת אכיפה בצד מניעה. חינוך בצד שיטור. עלינו לעשות זאת יחד מתוך הכרה בחשיבותה של המשימה ומתוך הכרה במקצועיותו של המערך. אני משוכנע שתצליח לעמוד במשימה הלאומית החשובה הזו".

שלום30

New member
טקס הענקת דרגות לסגל הפיקוד החדש

אלבום תמונות: רב ניצב יוחנן דנינו והשר לבטחון פנים יצחק אהרונוביץ' העניקו הבוקר דרגות לסגל הפיקוד החדש של משטרת ישראל צילום: יחידת תיעוד והפקה של משטרת ישראל

שלום30

New member
המפכ"ל ביקר בבסיס הפתוח (מלמ"ש) ביום העצמאות

רב ניצב דנינו הגיע למרכז ללימודי משטרה, יחד עם אלפי אזרחים שבאו לחגוג עצמאות: "בזכות השוטרים המדינה משגשגת" המפכ"ל רב ניצב יוחנן הגיע במהלך יום העצמאות למרכז ללימודי משטרה, שם פתחה משטרת ישראל את שעריה בפני אזרחי ישראל לכבוד יום העצמאות. כמדי שנה, במרכז ללימודי משטרה שבקרית אתא נערך "בסיס פתוח" - בית הספר לשוטרים פתח את שעריו לציבור הרחב למגוון רב של אטרקציות לילדים ולמשפחה, מיצגים דינמיים מרהיבים, שלל הפעלות לילדים ומופעים ססגוניים יוצאי דופן, פינות יצירה, רובוט משטרתי, פרשים, ירי בכדורי צבע, תערוכת רכבים ועוד המון הפתעות. השנה הושם דגש לנושא הניו מדיה והטכנולוגיה, והוקמו עמדות חוויה של פייסבוק הכוללות צילומים ותיוג, שבסופם קיבלו המשתתפים פרסים מפתיעים. את אלפי האורחים שהגיעו קיבלו סגל הפיקוד הבכיר החדש של משטרת ישראל, בראשות המפקח הכללי, רב ניצב יוחנן דנינו. עשרות שוטרים ושוטרות המתינו לציבור הרחב בעמדות השונות, במיצגים ובמופעים, הדגימו והסבירו על שלל האמצעים החדשים שהוצגו לציבור הרחב. לדברי רנ"צ דנינו, "מחמם את הלב ומרגש לראות את המשפחות של השוטרים, הקצינים, לוחמי מג"ב, מתנדבים ואזרחים שמועסקים במשטרה, ובכלל את כל הציבור הרחב, שבחר לבלות את יום חגו בבסיס הפתוח, במרכז ללימודי משטרה. המפכ"ל הוסיף, כי "במשטרת ישראל משרתים כיום למעלה מ-26 אלף שוטרים, כולם משרתים בכל יום, בכל שעה את המדינה ואת החברה. מדובר בשליחות, בעבודה שאינה יודעת מגבלות של זמן ומקום, במשימה לאומית והיא להגן על ביטחונם האישי של אזרחי המדינה. לכן, היום, ביום העצמאות ה-63 למדינת ישראל, הוא יום בו המדינה והחברה מודים גם לכם השוטרים. בזכותכם המדינה שלנו חזקה ומשגשגת, בזכות המסירות לתפקיד ולמשימה, אבל גם בזכות בני המשפחות, הבעלים, הנשים, הילדים הנהדרים וכל מי שעומד מאחוריכם ומחזק אתכם. אני מבקש מעל במה זו להודות לכל אחד ואחת מכם - למפקדים, לקצינים והקצינות , לשוטרים ולשוטרות, ללוחמי מג"ב, למתנדבים, לאזרחים, לכולם על העשייה לאורך כל השנה. אני חייב לציין לחיוב את מיזם הגיוס שמצאתי כאן במרכז ללימודי משטרה, ומכאן אני פונה בקריאה לציבור הרחב, למיטב הנוער ולצעירים, להתגייס לשורותיה של משטרת ישראל, להיענות לאתגר לאומי ולהצטרף לכוחותינו על מנת לוודא עתיד טוב יותר לכולנו. תודה גדולה למפקד מלמ"ש ולסגל, לראש אמ"ש על ארגון האירוע היפה והמרשים הזה, לכל אגפי המשטרה שנטלו חלק: למחוז הצפוני, לאגף התנועה, למשמר הגבול. תודה לכולם, וחג עצמאות שמח".

שלום30

New member
ניצב אהרון אקסול מפקד חדש למחוז תל אביב

בתאריך 12.05.2011 נערך טקס כניסת מפקד המחוז החדש ניצב אהרון אקסול לתפקידו. הטקס התקיים במעמד השר לבטחון פנים, ח"כ יצחק אהרונוביץ, המפקח הכללי רב ניצב יוחנן דנינו, חברי סגל הפיקוד הכללי של משטרת ישראל, ראשי רשויות, אישי ונבחרי ציבור, קצינים, שוטרים, מתנדבים וחברים. במהלך הטקס העביר ממלא מקום מפקד המחוז תת ניצב מנשה ארביב את שרביט הפיקוד לידי המפקד הנכנס, לאחר מסדר שוטרים על פי כללי הטקס נשאו דברים מפי המפקד היוצא רב טפסר שחר איילון נציב הכבאות, מפקד המחוז הנכנס, המפקח הכללי והשר לבטחון פנים. צילום+וידיאו: רס"ב יובל אראל ורס"ב מאיר ונונו – משטרת מחוז תל אביב.

שלום30

New member
הענקת דרגות../images/Emo41.gif ביום העצמאות למתנדבים ולשוטרים

לקראת יום העצמאות ה- 63 של מדינת ישראל ולפני ההיערכות המיוחדת של שוטרי מחוז תל אביב לקראת אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ויום העצמאות התקיימו במטה משטרת מחוז תל אביב ובמטות המרחבים טקסים בהם נטלו חלק ראשי רשויות, קצינים, שוטרים וגמלאים. במהלך הטקסים ברך תת ניצב מנשה ארביב – ממלא מקום מפקד המחוז את השוטרים לרגל החג והעניק דרגות לקצינים ושוטרים. כן צוינו לשבח שוטרים על פעילותם. בטקס המרכזי שנערך במטה המחוז הוענקו דרגות כדלקמן: לדרגת רפ"ק מיוחד – מתנדב אק"מ דוד פרופטה (אק"מ דן) לדרגת פקד מיוחד – מתנדב אק"מ ינקו שיוביץ (אק"מ דן ) לדרגת רפ"ק מיוחד – מתנדב נתן אלפיה (אק"מ מסובים) לדרגת רס"מ מיוחד – מתנדב עופר צינורי (אק"מ מסובים) לדרגת סמ"ש מיוחד – מתנדב מיכאל אחיאל (אק"מ מסובים) הרשימה המלאה והארוכה בכתבה בקישור המצורף

שלום30

New member
מתנדבים השתתפו במבצע שכרות במחוז תא, 55 נתפסו

במהלך סוף השבוע נערך מבצע שכרות בתחום מחוז ת"א בו נטלו חלק 92 שוטרים ומתנדבים, נתפסו 55 נהגים שנהגו תחת השפעת אלכוהול. המשך חקירה את"ן ת"א

למעלה