שלום לכולם, נכנס אלי חוצפן אחד לבלוג, ופרסם את מרכולתו, מבלי לבקש אפילו רשות. מה שמאוד מכעיס אותי! האם יש אפשרות לחסום אותו בבלוג שלי? בבלוגים אחרים? האם ברגע שאמחק את התגובה שלו ימחקו אוטומטית גם כל התגובות לאותה הרשומה? תודה לכל העונים,
1. את יכולה לחסום אותו, אבל רק במקביל למחיקת התגובה. לא ניתן לחסום לפני שהמשתמש הגיב (או אחרי שהתגובה כבר נמחקה). הסבר כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/main/ForumFAQAnswer.asp?id=807&QID=19391 2. כאשר מוחקים תגובה נמחקות אוטומטית כל התגובות המשניות שתחתיה, אבל לא תגובות ראשיות אחרות לרשומה. 3. כל משתמש יכול לחסום מגיבים רק בבלוג שלו.
זה לא עובד אצלי. כשאני לוחצת על ניהול תגובות נפתח מסך לשנייה ומייד נסגר. אותו הדבר קורה לי כאשר אני רוצה להכניס סמיילי או תמונה או אפילו לצבוע את הכיתוב. מאיה.
וזה אומר שגם בעתיד CTRL זה הפתרון, כי זו הדרך לבטל נקודתית את החוסם ללא צורך בהסרתו. מאידך, אולי היה כדאי שתבדקי את ההגדרות של החוסם ותהפכי אותן לפחות חזקות. חוסם שמוגדר על "בינוני" הוא עדיין מאוד מוצלח.
זאת הבעיה כל פעם הם מחליפים ניק. חטפה ממני "צעקות" כמובן שהיא נמחקה.. אבל הספיקה לענות שלי שחברה מסויימת שולחת אותם לעשות את זה. "בסך -הכל פירסמתי טקסט שנתבקשתי לפרסם על- ידי חברה באופן חד - פעמי ואינני אחראית לגביו ולא ידוע על חוק האוסר פירסום תכנים כאלו או אחרים בפורומים ציבוריים."
מאוד מקפידים על כך שלא יגיעו הודעות שהן פרסום אגרסיבי. לעומת זאת בלוח הפורום - זה מותר. הנהלת הפורומים יכולה להכניס סעיף עליו חותמים לפני שנכנסים לבלוג. היא יכולה גם לזהות את ה-איי פי שלו ואולי אפילו לחסום אותו. ואני בטוחה שאנחנו לא היחידות. דרך אגב היא הגיעה אליך כאשר היית בחירת העורך? המשך יום קסום, מאיה