ניצול מיני בנערות

ניצול מיני בנערות

אני מודעת לכך שהנושא מדיר שינה מעיננו כהורים ועדיין אני חושבת כי עלינו להתאמץ להיישיר מבט באומץ אל התופעהה הזו ולעוקרה מן השורש.
אני חברה שנים בפורומים ומאד מעוניינת לשתפכם.
הייתי נערה בת 15 ורק כעבור עשרים שנה התעתתי עם עברי ההוא.
את ספורי כתבתי כעשור שנים.כדי שלא נשתוק עוד.
ספר מטלטל ובועט אך הכרחי להורים.

בשם הילדות כולןגלי רז
דפדוף בפרק לדוגמא הוצאה: ספרי צמרת | תחום: סיפורת
כתבתי‭ ‬ימים‭ ‬שלמים‭ ‬ולילות‭ ‬ארוכים‭, ‬כתבתי‭ ‬כל‭ ‬כך‭ ‬הרבה‭ ‬ועדיין‭ ‬אינני‭ ‬מרגישה‭ ‬כי‭ ‬זוהי‭ ‬מילתי‭ ‬האחרונה‭. ‬אינני‭ ‬כותבת‭ ‬כדי‭ ‬להאשים‭ ‬אותך‭, ‬לבזות‭ ‬אותך‭ ‬או‭ ‬כדי‭ ‬להטיח‭ ‬בך‭ ‬דבר‭ ‬מה‭. ‬גם‭ ‬איני‭ ‬רוצה‭ ‬לזעזע‭ ‬כדי‭ ‬לנצח‭. ‬לא‭ ‬זאת‭ ‬כוונתי‭; ‬אני‭ ‬רוצה‭ ‬לרפא‭ ‬את‭ ‬מכאוביי‭ ‬ואת‭ ‬עצמי‭. ‬אני‭ ‬רוצה‭ ‬לספר‭ ‬את‭ ‬מה‭ ‬שקרה‭ ‬אז‭, ‬כדי‭ ‬שלא‭ ‬נשתוק‭ ‬ולא‭ ‬נתבייש‭ ‬עוד‭. ‬כדי‭ ‬להצהיר‭ ‬מבלי‭ ‬להתנצל‭: ‬אנו‭ ‬לא‭ ‬אשמות‭! ‬אנו‭ ‬תוצאת‭ ‬המעשה‭, ‬אנו‭ ‬הגולם‭ ‬שקם‭ ‬ועושה‭ ‬מעשה‭. ‬וכגולם‭ ‬אנו‭ ‬מתוכנתות‭ ‬לפעול‭ ‬מתוך‭ ‬אותו‭ ‬זעם‭ ‬נצחי‭. ‬אנו‭ ‬באות‭ ‬מכאב‭ ‬והורסות‭ ‬את‭ ‬התשתית‭ ‬שעליה‭ ‬צמחו‭ ‬עוולות‭ ‬וגדלו‭ ‬נבלות‭ ‬שכמותך‭. ‬אנו‭ ‬מבקשות‭ ‬להרוס‭ ‬כדי‭ ‬שלא‭ ‬יהיה‭ ‬עוד‭ ‬מקום‭ ‬בעולם‭, ‬לך‭ ‬ולכל‭ ‬המתנהלים‭ ‬בדרכך‭. ‬די‭ ‬ולא‭ ‬עוד‭. ‬זה‭ ‬הדבר‭ ‬שרצוני‭ ‬לחולל‭.‬ גלי‭ ‬רז‭ ‬הוא‭ ‬שם‭ ‬העט‭ ‬של‭ ‬אחת‭ ‬המתלוננות‭ ‬כנגד‭ ‬עבריין‭ ‬מין‭ ‬סדרתי‭ ‬שפעל‭ ‬בישראל‭ ‬לאורך‭ ‬שני‭ ‬עשורים‭ ‬לפחות‭. ‬הוא‭ ‬הועמד‭ ‬לדין‭ ‬בתחילת‭ ‬שנות‭ ‬האלפיים‭, ‬בגין‭ ‬אחת‭ ‬מפרשות‭ ‬הניצול‭ ‬המיני‭ ‬החמורות‭ ‬והידועות‭ ‬שאירעו‭ ‬כאן‭. ‬הרשעתו‭ ‬הציבה‭ ‬נורמות‭ ‬חדשות‭ ‬עבור‭ ‬החברה‭ ‬הישראלית‭.‬ כתב‭ ‬האישום‭ ‬כלל‭ ‬את‭ ‬תלונותיהן‭ ‬של‭ ‬שש‭ ‬נשים‭, ‬אך‭ ‬כנגד‭ ‬הנאשם‭ ‬העידו‭ ‬נוספות‭, ‬שבשל‭ ‬חוק‭ ‬ההתיישנות‭ ‬לא‭ ‬ניתן‭ ‬היה‭ ‬להעמידו‭ ‬לדין‭ ‬בעניינן‭. ‬גלי‭ ‬רז‭ ‬הייתה‭ ‬אחת‭ ‬מאותן‭ ‬הנשים‭. ‬היא‭ ‬מתעדת‭ ‬בספר‭ ‬זה‭, ‬ללא‭ ‬פילטרים‭, ‬את‭ ‬המתרחש‭ ‬בנפשה‭, ‬ברוחה‭ ‬ובגופה‭ ‬של‭ ‬נערה‭ ‬בת‭ ‬חמש‭ ‬עשרה‭ ‬הנהפכת‭, ‬למשך‭ ‬חמש‭ ‬שנים‭, ‬לשפחת‭ ‬מין‭ ‬בידיו‭ ‬של‭ ‬מורהּ‭ ‬הנערץ‭ ‬למשחק‭.‬ניצול מיני בנערות

לא קשה לנחש לאיזה מורה למשחק הכוונה

אבל עדיין עדיף בעיני לנקוב בשמו המלא מתוך התחשבות בכל שאר המורים למשחק שמוטל עליהם כעת צל של חשד.

מעבר לזה, רגש הכאב שמסתתר מאחורי המון המילים האלה מעורר הזדהות.

חצי דקה

New member
מזעזע

תודה על הפוסט, חשוב תמיד להעלות את המודעות בנושא.

אין לי הרבה מה להגיד מלבד

למעלה