ניצול עובדים בסופרלנד כתבה מוואלה..

E M S

New member
ניצול עובדים בסופרלנד כתבה מוואלה..

פעם יצא לי לספר פה על ניצול העובדים בסופרלנד... השבוע חזרתי אחרי שובעיים בבסיס ואחי שמר לי כתבה שהתפרסמה בוואלה על הסופרלנד על הניצול עובדי נוער שם.. בהמשך לכתבה שאני מצרף פה אני רוצה לספר לכם שאני תבעתי את הסופרלנד על כספי הפיצויים שעות נוספות וכו'.. והמשפט יהיה בתאריך 09/08/05 בשעה 11:30 בבית המשפט לעבודה בת"א אני ואלו שתובעים יחד איתי מזמינים את כל מי שרוצה להגיע למשפט ולתמוך בנו.. אני הולך לארגן הפגנת ענק מול הסופרלנד כנגד ניצול העובדים שם שמהלך ההפגנה נחלק חומר הסברתי לאנשים המגיעים למקום בכדי שיידעו מהו ניצול העובדים שם ולגרום להם לחשוב פעמיים האם להיכנס למקום שמנצל בני נוער בחופשתם... ההפגנה תעריך מול הסופרלנד ביום שבת 09/07/05 בשעה 10:00 בבוקר בכיכר שמולהסופרלנד אנא העבירו הודעה זאת לכל המכרים שלכם שניצור שם כוח גדול והפגנה ענקית ונגרום לכך שניצול העובדים על ידי חברת "עיר השעשועים - סופרלנד, לונה פארק, מימדיון, שפיים, וג'ונגה ג'ונה" תיפסק!

E M S

New member
משהו נוסף

אם אתם מתכוונים להגיע להפגנה או יש ביכולתכם לעזור בהצלחת ההפגנה כגון חלוקת פליירים או צילום חומר הסברתי אשמח אם תפנו אליי למייל [email protected]

למעלה