ניצול שאריות אורז
מנה מהירה שמנצלת שאריות אורז (או פסטה) ותמיד טעימה הפעם השתמשתי באורז מלא . 2 כוסות אורז מבושל קר(רצויי לבשל יום קודם) 200 גר שווארמה הודו אמתית .מושרת כחצי שעה ב 1 כף רוטב סויה 1 כף רכז רימונים 1 כף יין לבן 1כף קורנפלור מלח פלפל . שמים בווק 2 כפות שמן 2 שיני שום 1/2 כפית זנגביל קצוץ 1 בצל קצוץ 1 כף טימין לימוני (לא חובה) מתגנים כ 3 דקות ומוספים סלסלה פטריות 1/2 כוס אפונה ירוקה( קפואה ומבושלת מעט) 1/2 כוס פלפל אדום קצוץ ממשכים לטגן תוך ערבוב ומוספים את השווארמה . מטגנים כ2 דקות ומוצאים לקערה . בווק מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את האורז ,תוך ערבוב, כ5 דקות מחזירים את השווארמה והירקות לווק מערבבים היטב. יוצרים גומה במרכז הווק ויוצקים ביצה טרופה ובוחשים אותה במזלג עד שהביצה מתחילה להתקרש.(לא קרושה לגמרי)מערבבים את הכל היטב ומוספים מלח, פלפל, 2 כפות סויה ומעט טבסקו ... מערבבים . מגישים בתאבון...............
מנה מהירה שמנצלת שאריות אורז (או פסטה) ותמיד טעימה הפעם השתמשתי באורז מלא . 2 כוסות אורז מבושל קר(רצויי לבשל יום קודם) 200 גר שווארמה הודו אמתית .מושרת כחצי שעה ב 1 כף רוטב סויה 1 כף רכז רימונים 1 כף יין לבן 1כף קורנפלור מלח פלפל . שמים בווק 2 כפות שמן 2 שיני שום 1/2 כפית זנגביל קצוץ 1 בצל קצוץ 1 כף טימין לימוני (לא חובה) מתגנים כ 3 דקות ומוספים סלסלה פטריות 1/2 כוס אפונה ירוקה( קפואה ומבושלת מעט) 1/2 כוס פלפל אדום קצוץ ממשכים לטגן תוך ערבוב ומוספים את השווארמה . מטגנים כ2 דקות ומוצאים לקערה . בווק מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את האורז ,תוך ערבוב, כ5 דקות מחזירים את השווארמה והירקות לווק מערבבים היטב. יוצרים גומה במרכז הווק ויוצקים ביצה טרופה ובוחשים אותה במזלג עד שהביצה מתחילה להתקרש.(לא קרושה לגמרי)מערבבים את הכל היטב ומוספים מלח, פלפל, 2 כפות סויה ומעט טבסקו ... מערבבים . מגישים בתאבון...............