ניצול של ניצולי שואה ואנשים מבוגרים

doren22

New member
ניצול של ניצולי שואה ואנשים מבוגרים

ערב טוב.
נעים מאוד קוראים לי דורן ואני טכנאי מחשבים בעל עסק של מחשבים.
ולצערי הרבה נתקלתי אתמול במקרה מצער מאוד של זוג ניצולי שואה (שלא הזכיר את שם עקב בקשתם וצנעת הפרט) שנוצלו על ידי טכנאי מחשבים אם נתאר זאת בצורה יפה אבל "חסר לב" אשר לא עניין אותו אותם אנשים אשר עומדים מולו והדבר היחיד אשר עניין אותו הוא שזה איך להוציא מהזוג ניצולי שואה כמה שיותר כסף.
אז בבקשה שימו לב, אני נאלץ לפרסם את ההודעה הזאת כאן מכיוון שאני רואה בה חשיבות רבה מאוד ומצווה גדולה והפחתת ניצול של ניצולי שואה ואנשים מבוגרים אשר עושים שימוש במחשב נייח או נייד ולפעמים נגרמת להם תקלה לאותו מחשב נייח או נייד שיש ברשותם וטכנאים רבים סליחה על הביטוי "חסרי לב" גובים מהם מחירים לא שפויים כאשר אותם ניצולי שואה ומבוגרים כאחד נעלצים להתמודד חודש בחודשו עם קיצבה נמוכה.
אז שוב שמי דורן ואני טכנאי מחשבים ורשתות.
מוכן לתת שרות חינם לכל ניצולי השואה הנזקקים כולל תיקונים כלליים בביתם באזורים של לוד, רמלה, רחובות, מודיעין, מושבים בסביבת לוד ורמלה וכול אזור המרכז.
השרות ניתן בהתנדבות בחינם אך ורק לניצולי שואה ולא לבני משפחותיהם. מחשב או עזרה שאבין שאיננה קשורה בניצול שואה תחויב בתשלום מלא על השירות
אשמח אם תעבירו הלאה על מנת שמודעה זאת והדף העסקי שלי יגיעו לכמה שיותר ניצולי שואה.

למעלה