ניצוצות למדורה

Druyanizem

New member
ניצוצות למדורה

אני רוצה לעשות ניצוצות למדורה מישהו יכול לעזור לי?

Druyanizem

New member
הינה התמונה... מישהו יכול לעזור לי

עם הניצוצות למדורה....

HP900PTW

New member
אתה יכול להוסיף particle system

ותעשה שהוא יהיה בצבע אדום או משהו כזה

Druyanizem

New member
כן... אני יודע שאני יכול

עם particle system אבל בטוטוריאלים אומרים שצריכים את הפלאג אין glow ומשום מה אין לי אותו... ואני לא ממש מוצא אותו באינטרנט

HP900PTW

New member
אני בטוח שיש עוד דרך לעשות

particle system שתיראה ככה בלי glow, אבל אני לא ממש יודע איך.. מצטער וגם לא מצאתי אותו להורדה...

preacher

New member
שתי אפשרויות:

א. GLOW לא פלאגין, אלא render effect. rendering - effects - add - lens effects - glow זה מוסיף לך אפקט GLOW ואתה יכול להגיד לו לגרום לאובייקט או צבע מסוים לזהור. אני לא אפרט, תקרא בעזרה של מקס. ב. particles בסוג החלקיק תבחר FACING. אלה חלקיקים בצורת ריבוע שתמיד מופנה למצלמה. הגודל שלו לפי ה-SIZE של החלקיק. עליו שים חומר עם שקיפות של גרדיאנט מהאמצע כלפי חוץ - שים GRADIENT ובתוך הגדרות הגרדיאנט תבחר RADIAL. בהגדרות החומר הכללי תבחר FACE MAP. תן לו איזה צבע שאתה רוצה ותתחיל לשחק עם המשתנים עד שזה יראה טוב. אתה יכול להשתמש בחומר PARTICLE AGE כדי לגרום לחלקיק לשנות את הצבע לאורך חיי החלקיק - למשל מאדום זוהר לאפור כהה אחרי שהוא מתקרר. יש גם שני משתנים במערכת חלקיקים - GROW FOR ו-FADE FOR, שיעזרו לך להעלים את החלקיק בצורה הדרגתית.

רועי בר

New member
יש אפשרות להוסיף glow ....

יש אפשרות אבל אני לא בטוח ממש , תנסה אולי דרך התפריט של רנדר להיכנס לvideo post ואז להוסיף glow לgizmo אבל אני ממש לא בטוח אז אל תצחק עלי או משהו אני יודע שהשיטה הזו טובה ליצור glow לאובייקטים אז בהצלחה :)

ejay

New member
האור שמפיצה האש נראה חלש מדי,

נסה להגביר אותו. האדמה והאבנים שקרובות לאש צריכות לקלוט הרבה יותר אור. לגבי הגיצים האלה- הצבע הכהה שבהם לא נראה אמין במיוחד- הם אמורים להיות חלקיקים קטנטנים שבוערים למשך זמן קצר באוויר ומתכלים- ונעלמים. הצבע צריך להיות אדום/כתום בהתחלה, שנע לכיוון שקיפות לקראת סוף החיים שלהם. בכל מקרה, להבות ריאליסטיות שמשתמשות בcombustion של מקס זה לא משהו שניתן להשגה בקלות, אם בכלל.. יש פלאגאינס שעושים את זה בצורה מרשימה למדי, כמו phoenix שמופץ ע´י חברת digimation .

למעלה