ניצחון גדול!

מוצארט

New member
ניצחון גדול!

רק דבר אחד אנ'לא מבין... למה תמיד מכבי ת"א מקבלת את ההגרלות הכי קלות?? ניחא, אני מגיע לר"ג!!! ואתם?

שמש 5

New member
ברור

מי שלא בא לחצי גמר הוא לא אוהד ... בקיצור רוצים גביע!

AK15

New member
השנה זה שלנו!!!!!!!!!

כולם באים לרמת גן ביום שלישי ה13 במאי, יש הסעות, רכבות מיוחדות ואוטובוסים מי שלא בא לעודד בשבילי הוא לא אוהד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blueman1

New member
משחק נחמד

וחברה אם לא שמתם לב אז שברנו היסטוריה וניצחנו סוף סוף את קריית גת בביתה מה שלא הצלחנו לעשות מעולם. מעניין כמה כסף יעלה כרטיס לחצי הגמר? וכמה אדומים אתם אומרים שיגיעו למשחק?

AK15

New member
לפי דעתי

כרטיס יעלה בסביבות 30-70 שקלים, אמרו שלפחות 4000 אוהדים יבואו אבל אני אומר שהרבה יותר(7000-10000), צריך לעשות יחצנות למשחק ולשגע את כולם כדי שיבואו!!!!!!!!!!

blueman1

New member
אתה צוחק נכון????

30-70 שקל איפה אתה חי אחי???? אני רוצה להזכיר לך משהו, מדובר בכרטיס כניסה לשני משחקי חצי הגמר. משחק יעלה בין 80-100 ואולי יש מקומות שיהיה אפילו יותר.

מוצארט

New member
תשמע בלומן,

במצב הכלכלי של היום, הכל יכול להיות...אני מאמין שהמחירים יתחילו מ-50 ויגמרו ב-120.

blueman1

New member
אני לא מאמין

שכרטיס לחצי גמר הגביע יעלה 50 שקל, אם אני שהייתי במשחק אתמול קניתי כרטיס ב 60 שקל, וזה היה משחק רבע גמר.

מוצארט

New member
נו? מה חשבת?

ק"ג חיפשו לדפוק קופה! ומי אם לא אוהדי הפועל ב"ש, ימלאו להם אותה??
אתם מוזמנים להסתכל על סוף ההודעה שלי, ולאמץ אותה!

AK15

New member
מצטער, קבלו תיקון

כרטיס יעלה בין 100-150 שקלים, (שכחתי שזאת הצגה כפולה)

blueman1

New member
מחירי כרטיסים סופי

מועדון האוהדים החליט לשבת ביציע 8-10 מחיר ליצעים האלו יעלה 77 שקלך במכירה מוקדמת אצל בנצי ו 70 שקל ביום המשחק בקופות. אין הבדלים במחירים לילדים נערים וחיילים, כולם דורשים את אותו המחיר.

שמש 5

New member
FUCK!

מזה הגועל נפש הזה??????? ברור שהאוהדים יבואו אבל לא צריך לקרוע להם את הצורה....... ההתאחדות לא יודעת שלא לכולם יש כמו לצפונים האלה???צפונים זונות . ככה זה בארץ:המדינה נגמרת באשדוד!!

למעלה