ניצחון ישראלי !!!!!!

ניצחון ישראלי !!!!!!

פורום מירוצי אופני כביש...ואתם שותקים. אז מתקיים טור בניו זילנד...לא שמתם לב, נכון...כי זה נשים. אבל כל הגדולות נמצאות שם, ונחשו מי ניצחה את הקטע השני : ניקול פרידמן

IlanShacham

New member
פשששש... כבוד../images/Emo70.gif

היא אפילו מובילה בדירוג הכללי.

12 לסיום הטור היא עדיין בראש

נותרלפרידמן 12 ק"מ של מרוץ אישי נגד השעון כדי לרשום את ההישג הגדול ביותר בתולדות מרוצי האופניים מול הקיצור ISR

Sybh

New member
../images/Emo47.gifכל הכבוד לניקול!!!

מישהו יכול להעריך את הסיכויים שלה לקחת את ה-GC לנוכח הפער שלזכותה, יכולתה כשענית והמתמודדות האחרות?

קשה קשה

היא תצטרך להתעלות על עצמה כדי לשמור על הפער מהרוכבות המצטיינות בנג"ש.

nrudnik

New member
ניקול פרידמן לא ישראלית ולא תהיה נק

אין לי כלום נגדה אבל היא לא תורמת לנו כלום ולדעתי פשוט תפסה עלינו טרמפ. זה לא מוריד מערכה כספורטאית אבל הגיע הזמן להפסיק את הפסטיבל סביבה.

לא מדיוק

ניקול פרידמן ישראלית לכל דבר בכל הקשור לרכיבת אופניים. במידה ותשיג תוצאות טובותגם איגוד האופניים יהנה מהגדלת תקציבים בהתאם להשגיה.

ido mazor

New member
ואם כבר טרמפ, אז טרמפ הדדי

אפשר להתווכח עד מחר אם זה טוב או רע "לייבא" רוכבים (בינתיים רוכבות, ניקול ולאה גולדשטיין), כמו שעושים בענפי ספורט אחרים. בכל מקרה ה"טרמפ" הוא הדדי - ישראל קיבלה רוכבת מוכשרת ומנוסה מאד עם הישגים מוכחים (אלופת ארה"ב וחברה בסגל האולימפי האמריקאי לשעבר), וניקול קיבלה הזדמנויות נוספת להגיע לתחרויות חשובות (אולימפיאדה, אליפות עולם וכו'), דרך נבחרת ישראל (בישראל התחרות על מקום בנבחרת קצת יותר קלה).

עינת נראה לי שהמכה שחטפת בשבת

בראש, קצת פגעה בזיכרון שלך. הפורום הוא כבר מזמן לא פורום מירוצי אופני כביש, אלא פורום אופני כביש. וד"א מה שלום ניקו? מתי היא מתחילה לנצח?

Sybh

New member
הסתיים

ניקול פרידמן סיימה את הנג"ש במקום ה-31 בפיגור של 1:49 אחרי המנצחת ג'ודית ארנדט. את הדירוג הסופי של המירוץ היא סיימהבמקום החמישי! בפיגור של 27 שניות בלבד אחרי המנצחת, קתרין סל הניו-זילנדית. הישג מרשים ביותר! בראבו ניקול!

ido mazor

New member
כל הכבוד לניקול

הנה עוד תמונה שלה, חבושה אחרי הנפילה בהתחלת הקטע (הרבה רוכבות נפלו בגלל רוח עזה).

ולא דובר שם על רוחות כמו פה...

חשבו לבטל את אותו קטע בגלל שהרוחות היו חזקות כ"כ.

גם כאן מבטלים בגלל רוחות

תחרויות, אימונים וגשם בכלל מכניס את רוכבי ארץ זבת לפוך. את מקצה האפרוחים של אליפות ישראל 2001 ביטלו בגלל רוחות. ולמען הגילוי הנאות - אני המלצתי לבטלו P-: וכבר בוטל החלק של האופניים בגלל גשם אבל זה קרה בטריאתלון של ארץ זבת.

למעלה