ניצחון לנבחרת ארגנטינה במשחק הפתיחה במונדיאל

yoelmati

New member
ניצחון לנבחרת ארגנטינה במשחק הפתיחה במונדיאל

לא, זו לא עוד הודעה על כדורגל... למי שלא יודע (וזה בעצם כולם) בימים אלה מתקיים בצרפת מונדיאל הראגבי 2007. נבחרת ארגנטינה, הנקראת LOS PUMAS, ניצחה במשחק הפתיחה את נבחרת צרפת. ראגבי, למרבה הפלא, הוא הספורט הכי פופולרי כאן אחרי כדורגל, אפילו יותר מטניס וכדורסל. וביום שישי, קולות השמחה, הצעקות והזמבורות נשמעו כאן בעיר, ולא בגלל משחק כדורגל לשם שינוי. אני אישית לא מבין בזה כלום, אבל למי שרוצה להיות בעניינים ובעל ראש פתוח, צירפתי קישור. המשחק הבא ביום שלישי... שבוע טוב.

maozeitan

New member
לא אתה מבין בכדורגל, עשית הסבה ממוצ'ילר

לאבי רצון? (לך תלמד איטלקית)

zfard

New member
אוי כרוני...

נדמה לי ששנינו צריכים לעשות לעצמנו שלט ולתלות מעל למחשב: "כשמדברים אליו, הוא עונה"...

כרוני

New member
מעוז זה כמו הכלבים האלה בחצר

כשעל השער יש שלט - "זהירות כלב" עם תמונה של רוטווילר לועס איזה חתול סיאמי להנאתו, וכשאתה נכנס אתה מגלה צ'יוואווה קטן....... בכל מקרה הם תמיד נובחים הרבה.....

ic11

New member
סוף סוף אנחנו מסכימים!!!!

ריקלמה הוא פחדן!!!רק בבוקה הוא יכול לשחק!!!הייתי קורא לו"נעל בית".חוץ מי זה בנבחרת ראגבי של ארגנטינה "LOS PUMAS",כמו בנבחרת כדורסל,יש דבר אחד שחזר הרבה זמן בכדורגל ארגנטינאי..........."נשמה".ביגלל זה הרבה ארגנטינאים מעדיפים את נבחרות של כדורסל,ראגבי או הוקיי דשא נשים "LAS LEONAS" אל הכדורגל.ביגלל הנשמה.................

maozeitan

New member
אההה ריקלמה הוא זה שהביא את ויאריאל לחצי גמר

צ'מפיונס ליג, אז לא רק בבוקה הוא יכול לשחק (אל תכנס בו סתם) וויריאל זה יישוב (pueblo) ליד ולנסיה שמכיל 40 אלף תושבים אז תחשוב לעצמך כאילו בית שאן היתה בחצי גמר נגד ארסנל, לכן אל תכנס ככה בריקלמה פעם הוא היה שחקן טוב היום הוא לא מתאים אפילו לבית"ר.

כרוני

New member
אתה קצת סותר את עצמך, לא?

כן, מאז הפנדל בחצי הגמר מול ארסנל הוא הלך לאיבוד, אבל להביא את בוקה עד גביע ליברטדורס שישי וכמעט אליפות זה לא הולך ברגל.... (שלא נדבר על בית"ר, ויסלח לי שיר) שמעתי שאולי הוא יגיע ליובנטוס שמחפשת נואשות משהו שיעשה משהו בקישור אחרי שנדבד יפרוש..... מעבר לכך....אני שמח שהוא לא מצא קבוצה....בויאריאל הוא לא ישחק שוב הלוואי יחזור לעזור לנו באפרטורה.

pepe chatruc

New member
לצערי לא מצאתי שידור של המשחק

אבל לפי הדיווחים היה משחק חלש שהובקע בו רק טריי אחד וכל שאר הנק' הגיעו מבעיטות. אני חולה על המשחק הזה אבל בשום מקום לא מצאתי דיווחים על הליגה המקומית בארגנטינה , אם קיימת , רק על הפומאס. אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר של הליגה אני יודה לו מאוד.

yoelmati

New member
מנפלאות גוגל והזמן הפנוי

בבקשה... בצד יש תפריט, כנס שם ל-TORNEOS ואז ל-ARGENTINA MAYORES (או לליגות הנמוכות יותר).

pepe chatruc

New member
אגב ספורט פופולרי

באתר של העיתון ole היה סקר השבוע בנושא השאלה הייתה "איזו מהנבחרות הבאות אתה הכי אוהב" והתוצאות היו 1.כדורסל 42% 2.כדורגל ורוגבי 20% (יתרון קל לכדורגל) 3.הוקי דשא נשים las leonas 11% 4.נבחרת הדיויס 4% כדורעף והמקבילה הגברית של של הלאונס זכו ב 1 % כל אחד (יתרון קל להוקי דשא) בסקר השתתפו כמעט 100,000 איש. כמובן שעקב השגת הכרטיס לאולימפיאדה של נבחרת הכדורסל ומונדיאל הרגבי שנפתח כרגע הנבחרות הללו זכו ליותר קולות ובזמנים אחרים (אמצע הקופה אמריקה לדוגמא או גמר גביע הדיויס) כנראה התוצאות היו קצת שונות...

pepe chatruc

New member
../images/Emo13.gif בגלל שדיברתם על זה הבאתי את הסקר...

למרות שנראה לי שזה לא חוכמה לעשות סקר כזה חודשיים אחרי הכישלון בקופה ושבוע אחרי הצלחת הכדורסל. וצריך לתת נק' זכות אחת לפחות לכדורגל , שחקנים התחננו לבאסילה שיזמן אותם לנבחרת למרות שלחלקם לא הייתה פגרה כבר שנתיים עקב המונדיאל (קרספו ואז'אלה קופצים לי לראש) בעוד מנבחרת הכדורסל הייתה השתמטות רבה של הכוכבים לטורניר האחרון... וכרגע זה לא נראה טוב לפומאס מול הנבחרת הגרוזית וכישלון שלהם במונדיאל גם היה משפיע מן הסתם.

למעלה