ניצחנו את בריטניה!

Carmelo Anthony

New member
ניצחנו את בריטניה!

ועכשיו אפשר להבין איזה שחקן זה רוט למי שעוד לא הבין את זה בטרגדיה אז. משמח מאד לראות שאליהו עוד לא חלוד, שבגרין עוד יש ניצוץ וששרף לא ממשיך במכבי. ומישהו מוכן להסביר לי איפה טפירו למד לזרוק? איך הוא קולע אותם?

שומו

New member
לא ראיתי שום דבר מיוחד ממורן רוט.

מה שכן, הבלוף של הלפרין נחשף. חרא שחקן.

נמשל

New member
לא צריך להגזים

יותם שחקן טוב, שחקן יורוליג טוב, אבל לא השחקן שציפינו שיהיה. הרי תמיד יש את השאיפה שכל כוכב צעיר יהיה מיקי ברקוביץ החדש. אז צר לי, ברקוביץ זה אחד בדור, וכנראה הדור שלו טרם עבר. וגם אם יהיה שחקן שיתקררב לרמה שלו, הוא כבר מזמן לא יהיה במכבי אלא בארה"ב

שומו

New member
הלפרין הוא אחד השחקנים הכי מוכשרים שיש לנו.

הלפרין הוא גם הפוטנציאל הכי פחות ממומש מאז ומעולם. אני מעולם לא ציפיתי או שאפתי לכך שהוא יהיה מיקי ברקוביץ' החדש- בסה"כ ציפינו שיהיה יותם הלפרין. אז זה הוא הלפרין, טונות של כישרון אבל פחות ביצים מלאנס ארמסטרונג. אז בוא תגיד לי אתה, מה שווה הפוטנציאל אם הוא לא ממומש

מה שכן, במשחקים שהוא כן רצה

הוא בלט בגדול ועשה 25 נק` ממוצע, אבל בעונה האחרונה לא זוכר משחק כזה חוץ מאותו משחק שהיה לו יומהולדת באותו יום, הוא קלע נקודות נראה לי 24 וגם היה בן 24 באותו יום, נראה לי שמאז הוא התחיל לרדת...

fgau

New member
יותם בין השחקנים היותר מוכשרים שקמו

בארץ הקודש

waviram

New member
יותם נתקע במחסום הבינוניות

יותם הלפרין תקוע שנים תחת מחסום הבינוניות. יש לו יכולת מצויינת, הובלת כדור, ראיית משחק, מסירה, קליעה וחדירה. הוא שחקן הגנה טוב, והוא חכם, אבל הוא לא מנהיג והוא לא ווינר - וזה מה שהופך אותו מפוטנציאל לשחקן גדול לשחקן בינוני... השיפור של יותם הלפרין לא קשור בכלל ליכולת שלו על המגרש. אם הוא רוצה להשתפר, הוא צריך ללכת למאמן אישי (קואץ') ו/או לפסיכולוג. אולי גם יעזור לו לאכול כמה פלפלים חריפים לפני כל משחק...

YB POWER

New member
לא וינר??

כמה מהר אנו שוכחים??? רק במרץ האחרון הוא דפק שלשה במדריד שהעלתה את מכבי לפיינל4

watp439

New member
אין עליו

אבל מחר מתקיים הסיבוב הגביע הסקוטי ויש כמה שמות מעניינים שלא נתקלים כל יום: Banks O´Dee ? - ? Fort William 15:00 Clachnacuddin ? - ? Burntisland Shipyard 15:00 Dalbeattie Star ? - ? Lossiemouth 15:00 Edinburgh C ? - ? Nairn County 15:00 Edinburgh University ? - ? Civil Service Strollers 15:00 Fraserburgh ? - ? Hawick Royal Albert 15:00 Glasgow Univ. ? - ? Vale of Leithen 15:00 Golspie Sutherland ? - ? Threave Rovers 15:00 Huntly ? - ? Girvan 15:00 Inverurie Loco Works ? - ? Deveronvale 15:00 Lochee United ? - ? Bathgate Thistle 15:00 Newton Stewart ? - ? Brora Rangers 15:00 Pollok ? - ? Spartans 15:00 Preston ? - ? Gala Fairydean 15:00 Rothes ? - ? Buckie Thistle 15:00 Selkirk ? - ? Coldstream 15:00 St Cuthbert Wanderers ? - ? Wick Academy 15:00 Wigtown & Bladnoch ? - ? Forres Mechanics

מורן רוט? בחולון דווקא עשה חיל

בתור רכז שמחליף את יזרעלי, יש לו יד טובה מה3, שמתפקדת גם במצבי לחץ, וזאת הנקודה. ‏ ‏ ‏ לגבי טפירו מדובר בשועל עם יד שיכולה לקלוע בכל מצב אפשרי, הזריקות הכי לא הגיוניות שהוא יזרוק תמיד נכנסות, אהבתי אצלו את הזריקות עם הפנים והצליפות מהלוח, אין כמעט דבר כזה בארץ..

waviram

New member
השחקנים של מכבי במשחק

חבל שלא ראינו יותר מדי מהשחקנים של מכבי במשחק הזה... חוץ מליאור אליהו שהיה פשוט ענק, כספי כמעט ולא שותף ויניב גרין מאוד גימגם... אני מקווה מאוד שגרין שיחק ככה בגלל שעדיין כואבת לו הברך מהפציעה באימון, כי אם זאת הרמה שהוא הצליח להגיע אליה אחרי העונות האחרונות שלו בחו"ל, סימן שהוא לא השתפר הרבה מהפעם האחרונה שהוא היה במכבי... בנוגע לרוט, קצת לא נעים לי לכתוב את זה, אבל בדיעבד אולי היה עדיף להחתים אותו במקום את חג'ג'. הוא רכז טבעי, מנהיג על המגרש שמשחק עם הנשמה. יש לו יכולת מסירה טובה, והוא צעיר - כך שיש לו עוד הרבה רגליים לתת בהגנה... החסרון שהיה לו בעונה האחרונה (שזה גם היתרון של חג'ג') הוא יכולת לא טובה מחוץ לקשת, אבל השלשה האחרונה שלו אולי מעידה על שיפור. חג'ג' לעומתו העמיד את הממוצע הכי גבוה בליגת ווינר מחוץ לקשת. ומה אתם אומרים על מתן נאור? לא שווה להביא אותו כאיש המשימות המיוחדות בהגנה? הוא הרי לא חתום באף קבוצה בעונה הבאה... הוא יכול לעלות למגרש ברגעים המכריעים כדי לעשות עצירה בהגנה ואז אפשר להשתמש בו כאופציית קליעה ל- 3 בהתקפה... (אבל בשביל זה בעצם יש לנו את דרק...) טפירו זה טפירו... כשהוא נגדך אתה שונא אותו, כשהוא איתך אתה משתגע ממנו... "מה אתה עוש...?!!?!!?! - יש!!!". ואיזה הקלה שלא נראה את שרף על הקווים בעונה הקרובה... הוא לא מגיב למה שקורה במשחק... נראה לי שאם לא היה לנו את גודס בעונה האחרונה, היינו בוכים הרבה לפני הגמרים...

נמשל

New member
שער 11 לא עודד את יותם

מה דעתכם על מה שאמר הגולש הזה? (החלק השני שלא ההודעה) מצד אחד, נבחרת ישראל היא מעל לכל וצריך לעודד גם שחקנים של קבוצות יריבות , מצד שני , בעצם לא בטוח שיש צד שני, יותם מעולם לא היה אהוב האוהדים שככה הם מחרימים אותו

YB POWER

New member
היה מאוד אהוב

עד שהתחיל עם הספינים של ה-NBA לשיפור תנאים

למעלה