השחקנים של מכבי במשחק
חבל שלא ראינו יותר מדי מהשחקנים של מכבי במשחק הזה... חוץ מליאור אליהו שהיה פשוט ענק, כספי כמעט ולא שותף ויניב גרין מאוד גימגם... אני מקווה מאוד שגרין שיחק ככה בגלל שעדיין כואבת לו הברך מהפציעה באימון, כי אם זאת הרמה שהוא הצליח להגיע אליה אחרי העונות האחרונות שלו בחו"ל, סימן שהוא לא השתפר הרבה מהפעם האחרונה שהוא היה במכבי... בנוגע לרוט, קצת לא נעים לי לכתוב את זה, אבל בדיעבד אולי היה עדיף להחתים אותו במקום את חג'ג'. הוא רכז טבעי, מנהיג על המגרש שמשחק עם הנשמה. יש לו יכולת מסירה טובה, והוא צעיר - כך שיש לו עוד הרבה רגליים לתת בהגנה... החסרון שהיה לו בעונה האחרונה (שזה גם היתרון של חג'ג') הוא יכולת לא טובה מחוץ לקשת, אבל השלשה האחרונה שלו אולי מעידה על שיפור. חג'ג' לעומתו העמיד את הממוצע הכי גבוה בליגת ווינר מחוץ לקשת. ומה אתם אומרים על מתן נאור? לא שווה להביא אותו כאיש המשימות המיוחדות בהגנה? הוא הרי לא חתום באף קבוצה בעונה הבאה... הוא יכול לעלות למגרש ברגעים המכריעים כדי לעשות עצירה בהגנה ואז אפשר להשתמש בו כאופציית קליעה ל- 3 בהתקפה... (אבל בשביל זה בעצם יש לנו את דרק...) טפירו זה טפירו... כשהוא נגדך אתה שונא אותו, כשהוא איתך אתה משתגע ממנו... "מה אתה עוש...?!!?!!?! - יש!!!". ואיזה הקלה שלא נראה את שרף על הקווים בעונה הקרובה... הוא לא מגיב למה שקורה במשחק... נראה לי שאם לא היה לנו את גודס בעונה האחרונה, היינו בוכים הרבה לפני הגמרים...