ניצחנו את החזירים,לדעתי אפשר לחגוג

המתוק26

New member
ניצחנו את החזירים,לדעתי אפשר לחגוג

את שובו של גלעד בשבוע הבא (אמן כן יהי רצון) הרבה בזכות המאבק העיקש שנהלנו כאן ומול ראש הממשלה בשליחת מיילים, ישר כוח לכול הלוחמים, היו מוכנים לסיבוב נוסף אם חלילה חזיר גוסס ינסה להרים נישקו על העיסקה הברוכה (מבצע אנטבה) we are the champions and we keep on fighting to the end

אני לא רואה לנכון להזדהות עם ההגדרה הזאת משום

שלא יאה להעליב יצור כל כך חמוד(וגם אינטילגנטי אגב) כמו חזיר... ההשוואה הנכונה היא "מפלצות אדם" ולא שום השוואה לבע"ח.

OOB

New member
מה כל כך חמוד

בחיה שהתחביב שלה הוא להתפלש בחרא של עצמה? אבל גם אני מסכים שאין להשוות את חמאס לחזירים, אלא לחיות אדם.

אהלן../images/Emo13.gif../images/Emo32.gif

אנחנו נחרוג מנושא מהפורום אם אפתח את הנושא: מדוע חזירים כל כך חיות חמודות. אבל אם כבר עסקנו בנושא, החזיר הוא בע"ח אינטילגנטי מאוד...הוא לא בחר לעצמו תחביב התפלשות בצואה-הוא פשוט חייב להתבוסס בבוץ לא לשם הנאה, אלא בגלל מבנה גופו החסר בלוטות זיעה והבוץ מהווה עבור החזיר כמעין מקדם הגנה,מגן מפני פגיעות עוריות וכווויות ודוחה טפילים. לעומת זאת,בניגוד לחזיר אשר המבנה הפיזיולוגי שלו מחייב מנהג התפלשות בבוץ,, ישנם מנהגים של בני אנוש הרבה יותר דוחים מנוהג תמים זה: החל מחיטוט באף ועד להתהגות זדונית מרושעת אחד כלפי השני. אני שמחה שהגענו לעמק השווה בעניין ההשוואה

למעלה