ניצחנו ובצדק!

דיברגנט חדש

Well-known member

ניצחנו ובצדק!​

היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר, כמו למשל בראיינט שהושהה, אין לי מושג על מה ולכן לא היה להם רכז לסדר את המשחק.
מה שלא ברור לי איך פיואריה, בטח עיוותתי את שמו, עשה מה שרצה על המגרש, למה לא שמו עליו את הדחליל שלנו שלא שותף בכלל, יכל עם המימדים שלו לשמור עליו.

dory30

Well-known member
מה שלא ברור לי איך פיואריה, בטח עיוותתי את שמו, עשה מה שרצה על המגרש, למה לא שמו עליו את הדחליל שלנו שלא שותף בכלל, יכל עם המימדים שלו לשמור עליו.
נכון. וינסן פוארייה הזיק לנו יותר מדי. אגב, הביקורת היחידה על קטש זה שהוא מקדש את המשחק היפה על חשבון הניצחון. למזלנו, העונה זה בינתיים עובד. אבל עוד דרך ארוכה לפנינו.

דיברגנט חדש

Well-known member
נכון. וינסן פוארייה הזיק לנו יותר מדי. אגב, הביקורת היחידה על קטש זה שהוא מקדש את המשחק היפה על חשבון הניצחון. למזלנו, העונה זה בינתיים עובד. אבל עוד דרך ארוכה לפנינו.
בינתיים, למה קאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, מחמם את הספסל, במקום לנצל את גודל מימדיו בשביל לשמור עליו (פוארייה)?
נצחנו את הטורקים (אנדולו), זה תמיד נחמד ומוסיף לשמחה, היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר ולנו היה את סייבן לי בזכות השתלבותו המהירה וכמות הנקודות שקלע בפרק זמן קצר (23 נק').
ייתכן שהוא יהיה, אפילו, טוב יותר מבולדווין? |הלוואי|

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
למה קאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, מחמם את הספסל, במקום לנצל את גודל מימדיו בשביל לשמור עליו (פוארייה).
בשבילו מכבי היא תחנת מעבר בדרך לליגה הסינית, אם הבנתי נכון. זה חוזה זמני. הוא שם אם יהיו פציעות רבות בעמדת הסנטר.

פולגאר

Well-known member
בינתיים, למה קאבה עדיין בקבוצה אך רק באופן וירטואלי, מחמם את הספסל, במקום לנצל את גודל מימדיו בשביל לשמור עליו (פוארייה)?
נצחנו את הטורקים (אנדולו), זה תמיד נחמד ומוסיף לשמחה, היה לנו מזל שגם הם שיחקו בסגל חסר ולנו היה את סייבן לי בזכות השתלבותו המהירה וכמות הנקודות שקלע בפרק זמן קצר (23 נק').
ייתכן שהוא יהיה, אפילו, טוב יותר מבולדווין? |הלוואי|
היום נראה :-(

פולגאר

Well-known member
לא הספקתי לראות אבל ידוע לי שהפסדנו. חבל, אבל אין זמן להתאבל. עוד יומיים ריאל מדריד.
עוד יומיים, מכבי תהיה עם הלשון בחוץ מרוב עייפות ותובס.

היום, מכבי יכלה לנצח ואם במקום עודד קטש היה דיוויד בלאט או פיני גרשון או צביקה שרף, היינו מנצחים.
הובלנו בהפרש דו ספרתי, שחקני פנר נראו אבודים, שאראס נזף בהם במקום להרים להם את המורל וקטש לא ידע לנצל זאת לברוח וגם לא ידע לעצור אותם.

דיברגנט חדש

Well-known member
עוד יומיים, מכבי תהיה עם הלשון בחוץ מרוב עייפות ותובס.

היום, מכבי יכלה לנצח ואם במקום עודד קטש היה דיוויד בלאט או פיני גרשון או צביקה שרף, היינו מנצחים.
הובלנו בהפרש דו ספרתי, שחקני פנר נראו אבודים, שאראס נזף בהם במקום להרים להם את המורל וקטש לא ידע לנצל זאת לברוח וגם לא ידע לעצור אותם.
היום היינו בכמעט אותו מצב בסוף והפעם לי סייבן הצליח לקלוע בשנייה האחרונה וניצחנו את ריאל מדריד (y) בעוד בפעם הקודמת יוקובייטיס הליטאי החליק ואיבד את הכדור.

דורי 1981

Active member
היום היינו בכמעט אותו מצב בסוף והפעם לי סייבן הצליח לקלוע בשנייה האחרונה וניצחנו את ריאל מדריד (y) בעוד בפעם הקודמת יוקובייטיס הליטאי החליק ואיבד את הכדור.
ועכשיו וירטוס בולוניה בעוד שבוע. נקווה שעוד פצוע או שניים יחזרו ויהיה חיזוק. מכבי עדיין לא נראית מספיק טוב. יש הרבה מקום לשיפור.

דיברגנט חדש

Well-known member
ועכשיו וירטוס בולוניה בעוד שבוע. נקווה שעוד פצוע או שניים יחזרו ויהיה חיזוק. מכבי עדיין לא נראית מספיק טוב. יש הרבה מקום לשיפור.
ועוד בעיה צנחה לה, שיש קריאה של המל"ל לאהדים לא להגיע למשחק בעקבות הפרעות ומעשי הלינץ' של פורעים פרו-פלסטינים באוהדי הצהובים באמסטרדם.

דורי 1981

Active member

פולגאר

Well-known member

dory30

Well-known member
אתמול כבר לא הלך טוב. יהיה לקטש על מה לעבוד לקראת ז'לגיריס ובכלל ההמשך. אל תשכחו שיש גם ליגה.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתמול כבר לא הלך טוב. יהיה לקטש על מה לעבוד לקראת ז'לגיריס ובכלל ההמשך. אל תשכחו שיש גם ליגה.
הלך גרוע מאוד, לא זכור לי מתי דיברתילמיאו לא קלע אף זריקת סל של 3 נק' מתוך 5 ניסיונות, אולי 6?
כנ"ל, בלאט שהחטיא זריקות שלרוב נכנסות לו הן של 3 נק' והן של 2 נק'.

היה דיי ברור, שילמדו את לי סייבן ויראו לו את ההבדל בין היורוליג למה שהיה רגיל קודם לכן.

בכלל, לא הבנתי את ניהול המשחק של קטש במשחק זה, למה רוב המשחק שיחק עם 3 סנטרים?

פולגאר

Well-known member
בינתיים לקטש נפלה עוד צרה, בלאט נפצע במשחק ליגה מול נס ציונה וייעדר 3 שב' :-( בינתיים מתנהל משא ומתן מתקדם עם בוגי אליס. הגארד בן ה-23 נחתך בשבוע שעבר מסקרמנטו קינגס מה-NBA, אחרי שלא נבחר בדראפט 2024 אך קיבל חוזה בזכות ההופעות שלו בליגת הקיץ.

דיברגנט חדש

Well-known member
בינתיים לקטש נפלה עוד צרה, בלאט נפצע במשחק ליגה מול נס ציונה וייעדר 3 שב' :-( בינתיים מתנהל משא ומתן מתקדם עם בוגי אליס. הגארד בן ה-23 נחתך בשבוע שעבר מסקרמנטו קינגס מה-NBA, אחרי שלא נבחר בדראפט 2024 אך קיבל חוזה בזכות ההופעות שלו בליגת הקיץ.
בלאט, שוב, נפצע במשחק גמר הגביע שבו ניצחה את מכבי רמת גן 83:86 |גביע| הפעם בברך כמו חסיאל ריברו.
כולי תקווה שייעדר מעט זמן, אך לא נדע זאת עד שיעבור את כל הבדיקות הנדרשות.

פולגאר

Well-known member
בלאט, שוב, נפצע במשחק גמר הגביע שבו ניצחה את מכבי רמת גן 83:86 |גביע| הפעם בברך כמו חסיאל ריברו.
כולי תקווה שייעדר מעט זמן, אך לא נדע זאת עד שיעבור את כל הבדיקות הנדרשות.
ייעדר חודש :-(:

למעלה