ניצחתי את הנשירה!!! והנה אני אחרי הניצחון!
ס סוס של נייר New member 10/9/04 #2 יפה לך מאוד מאוד וגם אני נקטתי בשיטה דומה, אם כי ארוך יותר בכמה מילימטרים, והרבה יותר ג'ינג'י
N new mermaid New member 10/9/04 #6 מדהים!ואילו עיניים יפות../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif הלוואי שהיה מתאים לי! כלכבוד עלאומץ (שאפו)
מדהים!ואילו עיניים יפות../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif הלוואי שהיה מתאים לי! כלכבוד עלאומץ (שאפו)
I isidora New member 10/9/04 #8 יווווו! זה מקסים!!! |אייקון של שריקת התפעלות| אני מתה לקצץ וזה לא מוצא חן בעיני האיש שלי (הוא לא זה שמחליט אבל דעתו חשובה...)
יווווו! זה מקסים!!! |אייקון של שריקת התפעלות| אני מתה לקצץ וזה לא מוצא חן בעיני האיש שלי (הוא לא זה שמחליט אבל דעתו חשובה...)
א אדר שלי New member 10/9/04 #12 ברור שזה חשוב מה הוא חושב../images/Emo141.gif בעלי היה זה שסיפר אותי. אם הוא היה מתנגד, אני לא חושבת שהייתי מסתפרת.
ברור שזה חשוב מה הוא חושב../images/Emo141.gif בעלי היה זה שסיפר אותי. אם הוא היה מתנגד, אני לא חושבת שהייתי מסתפרת.
א א י ו ש י New member 10/9/04 #22 לא יודעת איך היה לפני אבל זה מדהים לדעתי ואני ממש לא חסידת שיער קצר להפך.... תתחדשי!!
א אנידס New member 10/9/04 #10 וואו, ממש מתאים לך ואין הרבה נשים שקצוץ כל כך מתאים להן. וחוצמזה העיניים שלך מדהימות.
O ornaok New member 10/9/04 #14 מקסימה!!!את יפהיפיה! גם לי היתה קרחת...אבל הייתי בת 16, פחות איזה 30 ק"ג...
1 1איתן ולהב שלנו New member 10/9/04 #15 וואו! את דומה ככה למישהי שהייתה איתי בקורס קצינות והיתה מסופרת ככה....
מ משוש30 New member 10/9/04 #16 ואו!! לא עשיתי את זה מאז גיל 23... (אבל אז הייתה קרחת על הסכין) כל הכבוד!!
ג גבינייה New member 10/9/04 #17 מהמם! גם לי עבר רעיון כזה בראש... אבל עוד אין לי אומץ. כל הכבוד, מקסים, את נראית יפיפיה.
א אור100 New member 10/9/04 #18 יוווווווווווו איזה אומץ מקסים לך ממש מתאים לך הלוואי והיה לי אומץ כולי קנאה