ניצחתי את נשירת השיער בצורה טבעית

eliava

New member
ניצחתי את נשירת השיער בצורה טבעית

שלום לכל חברי הפורום ברצוני לשתף אתכם בתקופה שבה סבלתי מנשירת שיער וכיצד התמודדתי בצורה טבעית ובאמצעים פשוטים עם שני סוגי נשירה: א.אלופציה אראטה ב.התקרחות גברית נפוצה. המידע שאתן עכשיו נוסה כולו על ראשי אולם אני לא רופא ולכן כל המנסה זאת על אחריותו. הטיפול מבוסס כולו על 3 דברים שגורמים לנשירת שיער א.מניעת מתח נפשי ב.זרימת דם לקרקפת ג.הגיינת שיער וקרקפת. אני בן 37 במשך ימי חיי סבלתי מהתקרחויות פתאומיות שנוצרו במקומות שונים בשיער ותמיד אחרי תקופות שונות כמו לימודים עבודה חדשה וכ"ו , במרוצת הימים הבנתי שגופי מושפע בקלות ממתח נפשי ולכן השיער מושפע ראשון , מן הסתם בגלל העדר זרימת דם.לקרקפת. בשנה האחרונה הבחנתי ששערי מתחיל להתדלדל מקדימה וגם למעלה במרכז , דבר שאפשר כמובן שהוא נשירה טבעית . ולעצם העיניין מה אפשר לעשות אבל בראש ובראשונה חייבים להתמיד בצורת הטיפול שאני מציע לפחות שלושה חודשים יום יום ואפילו פעמיים ביום למי שיכול. דבר ראשון לרוץ ולחפש בחנויות ספר שנקרא סוד שימור השיער אני מקווה שאפשר עדיין להשיג אותו ממנו שאבתי את רוב הרעיונות. דבר שני :מניעת מתח נפשי-להרשם לחוג קאראטה או מכון כושר על מנת להמריץ את בריאות הגוף ומחזור הדם. שמן חוחובה: שמן החוחובה ידוע בפעילותו הטובה לשיער. לקנות בקבוקון בחנות למוצרי טבע. לעסות לתוך השיער ולהמתין (לא להתרגש שנושר שיער על הידיים , זה רק עוזר לראש להיפטר מהשיער הפגום) ללכת לאמבטיה. 2.חפיפה-לחפש שמפו טבעי ולחפוף ביסודיות את הקרקפת ולאחר מכן לשטוף טוב טוב 3.ניגוב-לטפוח קלות על השיער ,לא לשפשף דבר זה גורם לתלישת שערות 4.סירוק-רצוי במברשת בעלת שיער טבעי שהשיער כבר יבש. 5.הגיינת שיער - רוזמרין-הסוד הגדול- בהצלבה שערכתי ממקורות שונים מוזכר צמח הרוזמרין כבעל תכונות למניעת נשירת שיער. לקנות רוזמרין או לקטוף את העלים לבשל במים חופן נדיב להרתיח עד שנוצר תה ירוק.הריח משהו
להמתין עד שיתקרר לסנן,לאחסן בבקבוק זכוכית. לשטוף לאחר האמבטיה טוב את השיער בעזרת התמיסה , לעסות טוב בתוך השיער לבצע פעולת קרש נטוי-לקחת פלטת עץ ארוכה ורחבה להטות אותה מן הספה לרצפה ולשכב ככה כ20 דקות-פעולה זו גורמת לדם לזרום אל הקרקפת-לאנשים עם בעיות רפועיות מומלץ לקבל אישור רופא. לעסות תוך כדי את הרוזמרין פנימה. ישנם עוד צמחי מרפא שונים כמו סירפד שאפשר לבצע את השטיפה אבל אני הלכתי על הרוזמרין. אלופציה אראטה: לסובלים מבעיה זו מלבד כל השלבים שציינתי שחייבים לעשות ,אפשר לעשות עוד כמה דברים מטורפים,בשיחות עם אדם מסויים שלא אזכיר מיהו הוא עשה כמה דברים שאציין שוב על אחריותכם. לפני שלב הקרש הנטוי לשפשף את מקומות ההתקרחות עם מברשת שיער עד ששורף ונהייה אדום לאחר מכן האדם הזה שיפשף לימון על המקום , ובפעמים אחרות שום טרי כתוש אני מניח שהוא הסריח כולו
אבל הוא טען שבכך הוא המיס את שכבות השומן שנוצרו על העור הקרקפת ואיפשר לשיער לצמוח ולדם לזרום. לסיכום מניעת מתח נפשי הגיינת שיער זרימת דם לקרקפת ותאמינו לי תחסכו מאות שקלים על כל מיני מוצרים שלא עוזרים בברכה אדם מאושר עם שיער יפה ובריא על הראש. ורצוי מאד לחפש את הספר שהמלצתי , יש בו עוד מאות עיצות מה לעשות

eliava

New member
שכחתי את טוש המסאג" ועוד כמה דברים.

כשאתם באמבטיה לאחר החפיפה קחו שפורפרת טוש שעושה מסאג-דופקת על הראש בצורה משגעת כשמסובבים אותה למצב מסא"ג. על המקומות שיש קרחות יש לדפוק עם הטוש הזה ותוך כדי לשנות את המים מחמים מאד לקרים מאד. הטיפול הזה שגם ביצעתי יום יום ביצע הזרמת דם בצורה נהדרת , כמובן שאחרי זה ביצעתי את שטיפת הרוזמרין שעוזרת להיפטר מהשאריות של השמפו ומחלחלת לשיער, וכמובן את הקרש הנטוי שהוא שלב חשוב מאד בזרימת הדם לקרקפת כמו כן יש לעסות תוך כדי שכיבה אלכסונית את הקרקפת וכמובן לצפות תוך כדי בטלויזיה.
שאלות לגבי הטיפול המשוגע שעשיתי לעצמי אפשר לשלוח באי מאיל.

Anatu§h

New member
כמה נפלא ! ../images/Emo13.gif

חיוך עלה על פניי רק מקריאת ההודעה המפורטת והברורה ! וכל הכבוד על המאמץ וההתמדה.. אני מאושרת לשמוע שהשתלם לך. מיאוו,

goldenaxe4000

New member
נשירת שיער

למי יש זמן לכל זה ? רכשו מוצרים נגד קרחות - יש בנוזל ו\או בכדורים רצוי מההתחלה לשלב את שניהם למשך חודשיים ואחר כך רק נוזל או כדורים - הזול מבינהם ותהנו !

eliava

New member
תן לנו מידע יותר ספציפי בבקשה

מוצרים נגד קרחות יש בשפע ובדרך כלל כולם זה סתם בזבוז כסף אם יש לך משהו ספציפי שידוע לך שעזר למישהו אז תן לנו שם של תרופה ככה סתם חבל להטעות אנשים , אין תרופות פלא ואם היו אז היינו שומעים עליהם מזמן. בכל אופן בלי שיזרום דם לקרקפת שום תרופה לא תעזור וחוץ מזה הניסיון שלי היא הוכחה מספיק טובה.

goldenaxe4000

New member
חומר חומר

היי : לחומר קוראים :http://www.rogaine.com/welcome.asp רייגן ויש גם לגבר וגם לאשה ! אבל חובה להבדק על ידי רופא , ולעשות גם בדיקת דם יש כדורים גם חובה לשאול רופא קודם למרות שבבית מרקחת יתנו לכם ככה בלי מרשם אבל בשבילכם , רצוי שרופא יסתכל תמיד ויבדוק לפני תחילת הפעילות החדשה הזו

eliava

New member
הווו ניסיתי את הריגיין לפני שנים

לא עזר שום דבר כפסולות קטנות שארוזות בצורה יוקרתית ולא שוות כלום זה בדיוק כמו הפרה שמלקקת את הקרחת
אשמח אם בשלב זה יתערב מנהל הפורום כדי להגיד את דעתו בנושא

Dr Yaniv

New member
נשירת שיער

לאליאב, גרזן-הזהב מייאוש וחב´ שלומות נושא הנשירה זכה כאן להתייחסות בעבר מספר פעמים-ראו תשובות קודמות עם זאת מצאתי לנכון לרענו ולהכניס קצת סדר בנושא לגבי נשירה יש להפריד סוגי נשירה שונים ויש רבים כאלה מגורמים שונים ועם טיפולים שונים שקצרה היריעה מלפרט את כולם 1א ככלל יש נשירה טבעית ונורמלית-100 (!) שערות ליום 1ב נשירה פתולוגית -מעל לכך נשירה פתולוגית יש לחלק לפי בטיפולים שיתאפשרו לפי מין הניבדק 1ב1א בנשים ראשית-לברר חוסר תזונתי שנפוף בנשים -דימום במחזור הריון ולידה -גורמים לחוסר ברזל ועוד ובנוסף דיאטן=ות שונות שנפוצות בנשים יותר במקרים אלו הטיפול -השלמת החוסר 1ב1ב בעיה הורמונלית-ייתכן בשני המינים אך נפוץ יותר בנשים בעיות בלוטת התריס שנקראת גם בל המגן או טירואיד טיפול בהתאם במקרים שלא נמצא גורם-טיפול ריגיין או מינוקסי 2% 1 בגברים- ייתכנו הנ"ל 2 הנפוץ בגברים-נשירה הורמונלית-תורשתית לכך הטיפול בריגיין 5% או מינוקסי% 3 טיפול החדש בכדורים PROPECIA פרופסיה נידון כאן בעבר קישור-מעריב-מילת חיפוש "בלורית נעורים" א ז ה ר ה מכונים שונים שמבטיחים הבטחות -=חלקם "מזרימים דם לקרקפת" ע"י הפיכה על הראש מסאז´ וכו =לוקחים אלפי ש"ח ותוצאות אין ראיתי מספר נפגעים כאלה ששילמו כ-10,000 ש"ח ואח"כ הגיעו אלי אני נותן לאליאב להנות מהספק שאינו קשור אליהם למרות שהזמין פניות בדוא"ל ישירות אלין להזכירכם זהו אינו מדור פירסומי בברכה ד"ר יניב

למעלה