"ניצן אני מאמין לך!"

space1

New member
"ניצן אני מאמין לך!"

שנה וחצי לפני הבחירות ומישהו (אולי ניצן בעצמו) מצא זמן "לקשט" את העצים ברח' ירושלים עם מודעות עליהן נרשם "מאיר ניצן ראש העיר של כולם, ניצן אני מאמין לך". זה מלווה בציור של לב (כנראה כדי להביע את החיבה העזה עבור ראש העירייה המכהן). חוץ מהקבלנים, שעבורם ניצן ימכור גם את המשפחה שלו, יש עוד מישהו שמעוניין שהוא יכהן קדנציה נוספת? הוא לא חולל מספיק צרות? (בינהן, צביעת העיר בכחול לבן, הפיכת חניון זד"ל לחניון בתשלום, בנייה מסיבית באזור התחנה המרכזית הישנה ללא שיפור תשתיות הכבישים הקיימות, היוזמה לחוק איסור האכלת חתולים, השחיתות הגואה בעירייה, שינוי בשיטת חישוב שטחי הגינה לתושבי מזרח העיר, הגדלת הצפיפות במרכז ומזרח העיר על חשבון השטחים הירוקים, פרשיית איקאה, התבטאויות חסרות טעם כמו "מרכז ראשון נראה כמו עזה", מימון טיסות לערים תאומות ע"ח משלם המיסים עבור אנשים שכבר מזמן פרשו מהעירייה, קבלת שוחד במחלקת ההנדסה בעירייה... זה מה שעולה לי לראש כרגע, אתם מוזמנים להוסיף)

NoWords

New member
עכשיו כשאתה מזכיר את כל זה,

אני ממש לא מחבבת את הבנאדם הזה. הוא עשה הרבה תהפוכות בעיר, פיתח וטיפח את כל המערב, אבל גם עושה הרבה נזק. הוא מגלומני בצורה מחליאה. והכבישים בראשון...
שיטפלו קודם בבסיס! אח"כ בפרויקטים מיותרים של עודדדד בנייה משעממת וכו'.

cobainos

New member
העיקר שיהיה לנו כביש מהיר ורכבת למודיעין

עוד שנה ואגב, גם הגשר לתחנת הרכבת השנייה כולל הרבה דברים לא חוקיים בבנייה שלו לפי מה ששמעתי. מעניין.

מה שבטוח שבבחירות הבאות

הרבה קולות לא יהיו לא... מלבד זאת שהוא מזדקן, בטקס יום הזיכרון לחללי צה"ל, הוא בא לנאום בריאלית (איפה שאני לומדת) והתעלף...

סבינה89

New member
הוא לא התעלף

הוא סה"כ התמוטט, וחזר לעצמו תוך בערך 10 שניות. זו לא התעלפות, די לעשות מזבוב פיל.

מד"א! תירגעי :) הוא נפל על הרצפה והיה מעולף !

זה לא משנה, התמוטט, הסתחרר, התעלף.. הכל הגדרות חארטה! הנק' היא שהוא לא יכול לעמוד על הרגליים אחרי עומס יתר מסוים, ולא מתפקד כמו פעם, הוא צריך לנוח להרזות לטייל בים.. חלאס ......... כמה אפשר.. עד מתי?!

סבינה89

New member
אתה שתוק

לא היית שם ושמעת את זה ממני בכלל, אז אין לך מושג בכלל מה היה שם, ואם אני אומרת שהוא לא התעלף אז הוא לא התעלף ואני כן מבינה בזה... אולי אפילו קצת יותר ממך. אז סבבה, לא רוצים אותו כראש העיר, והגיע זמנו לפרוש, אבל למה סתם להמציא דברים לא נכונים?

חצופה.

מזה משנה התעלף לא התעלף הכל הגדרות חארטה.. ואת היית שם, אבל לא ממש קרובה אליו ולא טיפלת או עזרת לו לקום ! הבנאדם היה על הרצפה! הוא התעלףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!! היה מעולף למספר שניות על הרצפה !!!!!!!!! החמצן לא זרם לו לתאים האפורים !

סבינה89

New member
חצוף.

טוב, בוא נתחיל בזה שהשומר שלו היה אחראי ויו"ר לא קטן במד"א, ועד עכשיו הוא נמצא בתחנה, והוא, לעומתי כמו שאתה טוען, דווקא כן היה שם באותו רגע וכן עזר לו. ומה לא מובן?! הוא ל-א התעלף! אז הוא נפל, וקם אחרי כמה שניות והמשיך כרגיל כאילו כלום לא קרה! אם הוא היה מתעלף קודם כל לא היו נותנים לו להמשיך, דבר שני הוא בעצמו לא היה מבין ולא היה יודע מה נסגר ואיפה הוא נמצא ומאיפה להמשיך! אז פשוט תשתוק אם אין לך משהו חכם להגיד! אעאעאעאעהההההההה עצבים!

מה פתאום !?!?!

הוא התעלף.. לכמה שניות.. קם התאושש המשיך לדבר הביאו לו מים זה לא סתם התמוטט ! זה התעלף !!!!!!!!!!!!!!!! יאללה מד"א טירוףףףףףףףף כולם להוציא מכות חשמל חח

סבינה89

New member
ושוב...

א-ת-ה ל-א ה-י-י-ת ש-ם-!-!-! אין לך שוווווםםםם מושג מה באמת היה שם! אז רק בגלל זה אפילו אתה צריך לשתוק!

אין סיבה שסימבה ישתוק !

ולכן אני אשתוק.. וחוצמזה רוחי ונשמתי שוכנת בכמה מקומות בעת ובעונה אחת ! אני נותן לתודעה לצאת מגבולות הזמן\מרחב ולהסתחרר בכמה זמנים ומקומות ....! אז אני כן הייתי שם ! איכשהו חחח

סבינה89

New member
וחוץ מזה...

אין שום קשר עומס יתר או לא עומס יתר. כל עוד אבי ביטר יכול לעמוד על הרגליים ואפילו ללכת, כל אחד יכול! אז אל תתחיל לערבב עכשיו בין התפקיד שלו לבין המשקל שלו כי אין ש-ו-ם קשר! אם יש לך טענות כלשהן כלפיו אז תבסס אותן לפחות על דברים שהם קשורים לטענה שלך, אבל לא על משקל או על "עילפון" כשבכלל לא היית שם ולא ראית מה באמת היה שם. ולא, אני לא כועסת, זה סתם מעצבן שאתה תמיד ממהר להסיק מסקנות ולדחוף לנושא אחד עוד 80 נושאים שהם לא קשורים בכלל.

בטח שיש קשר.

פעם ראיתי תוכנית בערוץ 8 על מישהי ממש ממש שמנה.. לוידע כמה היא שקלה.. 250 קילו אולי יותר.. רבע טון!! פאקין רבע טון! יותר אפילוו משו מטורף ! והיא כל היום על ספה מיוחדת כזאת.. וכשרוצים להוציא אותה מהבית מוציאים אותה מדלת רחבה.. כפולה.. ומעמיסים אותה על מסחרית כזאת מיוחדת עם עגלה כמו דרגנוע יוצא כזה !! אז אל תגידי לא קשור ! נראה אותך עם רבע טון זזה לאנשהו !!! ונראה בנאדם ששוקל 100 קילו רץ\הולך\מתנועע כמו בנאדם ששוקל 50-60 קילו ! אז למה סתם להגיד שאין קשר.. מסקנה מכל העניין. מאיר ניצן התעלף! איפה מד"א איפה ?

סבינה89

New member
אוי אוי אוי........

יש פעמים שהשתיקה יפה.... נראה לי שהפעם זה רלוונטי. אתה ל-א קשור לכלום! אני יודעת מה משקל יתר עושה לבנאדם, אבל מה הקשר לתפקיד של מאיר ניצן?!?! לא מתעלפים ממשקל יתר! חוץ מזה הוא גם לא שוקל 250 קילו אז אל תשווה בכלל, וקח בחשבון גם את הגובה שלו שהוא עצום! והמסקנה שלך עוד יותר לא קשורה ממך אפילו!

אם בנאדם ישקול חצי טון או אפילו טון !

אז הוא לא ימות ? הוא לא יתעלף ? :) המסקנה שלי סופר קשורה! ויש באמת רגעים שהשתיקה יפה להם .... אז שאט אפ :) חצופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח

סבינה89

New member
חצפצוף אתה!

מה הקשר בין עילפון לבין משקל?!?!? יש לך מושג בכלל מה קורה בגוף כשמתעלפים?! אין ש-ו-ם קשר בין עילפון לבין משקל! ממש שום קשר! אז אל תבלבל את המוח סתם ככה!

פעם אחת ראיתי מישהו ממש שמן .............

היינו באיזו מסיבה.. והוא התיישב מרוב מאמץ ועייפות.. התעלף על הכורסא.. שם טלויזיה וראה איזה ערוץ משעמם בצורה מעולפת. אז אל תגידי לי ששמנים לא מתעלפים מעייפות :) חחחחחחחח

יש לי :)

הוא נמצא במרומים והוא הכל יכול.. ויש לו נציג על פני האדמה .. והוא גם כל יכול.. והוא התחלק לשניים.. כמו תא שמתחלק.. דייגו ארמנדו מראדונה וליונל מסי :)

למעלה