ניצן זכה ואני בבאסה....

Hii BiTcH

New member
ניצן זכה ואני בבאסה....

אני לא הכי מבינה בפוליטיקה כמוכם אבל אני לא רוצה את ניצן בגלל 10 סיבות: 1)הוא זקן. 2)הוא מכוער. 3)הוא קשיש. 4)הוא נראה זוועה. 5)הוא מטפח רק את המערב. 6)הוא מכוער. 7)הוא זקן. 9)הוא מאוד מכוער 10)כל התשובות נכונות! קירוש...אני דווקא רציתי את דוב צור רק שתדע:\

קיר קמט

New member
חח ואני דווקא רציתי אותך רק שתדעי

רואה ?! אחריי זה אל תשמיצי סתם אוהב אותך גמכן

מישהו מוכן לומר לי איך אני בודקת את

תוצאות הבחירות? אני יודעת רק שניצן נבחר... ואני כמובן עבדתי בשביל אסף דעבול אז מישהו יודע אם הוא נכנס או לא? כמה הוא קיבל? וושוב,איך אתם יודעים את התוצאות

חןשסק

New member
אני חושבת שהוא קיבל 3%../images/Emo42.gif

אני לא בטוחה... הממ ואת זה שכן שלי אמר לי חח... בואי תשאלי אותו איך הוא יודע...

cobainos

New member
דעבול נע בין 2-3 מנדטים

אסף ומנחם בטוח בפנים!בקשר לרב שמחוני...כנראה שלא,הסכם העודפים עם צב"ר לא כ"כ עוזר...

cobainos אתה מוכן להסביר לי בבקשה

מה זה הסכם עודפים? כי שמעתי את זה אתמול בלילה שהייתי אצלהם ולא הבתני כלום... גם לאסף דעבול יש הסכם אבל מה זה?

cobainos

New member
הסבר:

הסכם עודפים זה כששתי מפלגות מקבלות מספרי מנדטים לא שלמים,זאת שיש לה עודף גדול יותר מקבל את עודף המפלגה שחתומה איתה על ההסכם וכך יש לה מנדט אחד יותר... לדוגמא פז וצב"ר,לפז יש 2.7,לצב"ר 1.3,אז לפז יכנסו 3 ולצב"ר 1 מובן?והסכם העודפים שלנו ,שוב,הוא עם צב"ר...מה שלא עזר בינתיים(לפני קולות החיילים) כי הם קיבלו 44 אנשים מעל אחוז החסימה.

אנסה להסביר....

נגיד לאחר שקובעים את אחוז החסימה מחליטים שכל 300 קולות זה מנדט? אז נגיד שמפלגה מסויימת קיבלה 602 קולות , יענו 2 מנדטים... אבל יש 2 קולות עודפים.... והיא חתמה הסכם עודפים עם מפלגה שקיבלה 301 קולות, יענו מנדט אחד ... אבל יש קול אחד עודף.... אז לפי ההסכם בין המפלגות, המפלגה שיש לה יותר קולות עודפים, מקבלת את הקולות העודפים של המפלגה השנייה, בתקווה שאולי, זה יעזור לה להשלים למנדט נוסף. הנבת?

תודה רבה לך...אני חושבת שהבנתי

זה אומר נגיד שאם אסף דעבול "פז" חתם הסכם עם המפלגה הזאת של הצעירים שכחתי את שמם ולהם יש מנדט אחד ולאסף יש 2 מנדטים זה אומר שכרגע יש לו 3 מנדטים?

לא....... כי מדובר על העודפים

לאסף אני חושב יש 2.4 מנדטים (0.4 עודפים..) ולצעירים אין עודפים..... אז אין לאסף השלמה למנדט שלישי....

למעלה