ניצן

nizzan

New member
הכל טוב...

עובדים כרגיל... עושים קצת כסף לפני הגיוס... אני באה להופעה בהיכל אני מקווה לראות אותך.. איך יצאו התמונות שלנו אחרי הפילהרמונית?

התמונות יצאו מאוד נחמדות....

אני לא חושבת שאני יוכל לבוא להיכל כי אני עכשיו בתל אביב עד יום שבת והייתי בהופעה בירושליים במוצאי שבת.אבל אני יקשיב לה ברדיו.... מתי את מתגייסת?

nizzan

New member
יש לי זמן....

ב-23 לפבואר.... כרגע אני בהתלבטות אם ללכת להופעה של רמי מחר... זה רבע שעה מהבית שלי אבל כבר ראיתי אותה כמה פעמים... מה את אומרת?

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifאיזה הופעה../images/Emo35.gif הפסנתר../images/Emo35.gif

אם את רוצה עצה ממני-העצה שלי היא-קודם כל עד כמה את אוהבת את המופע הזה. כי אני למשל-ממש נהנתי ובכיף הייתי הולכת שוב. העניין השני הוא, שכידוע הכסף לא צומח על העצים.... אז השאלה היא אם יש לך תקציב לזה. עזרתי
בהחלטות

אני אמרת....

ברור שתלכי
אז מה אם ראית אותה כבר. כל פעם זו חוויה חדשה. את לא צריכה לשבת בשורות הראשונות (אם יש הבדל במחיר) אבל אם זה רבע שעה מהבית אז תלכי. זו דעתי בכל אופן....

nizzan

New member
החלטתי...

אחרי שכולם אמרו לי ללכת ואפילו השתכנעתי מרמי היום ברדיו החלטתי ללכת!! אני אספר חוויות אך לצערי בלי תמונות כי גם ככה רב התמונות יראו אותו הדבר....

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gifרמי היה היום ברדיו../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

איפה

תהני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אהיה מחר ב- NAME DAY של האחיינית המתוקה שלי.... תעשי חיים

The Juck

New member
אני הייתי בהופעה של רמי

2 ד'ק מהבית שלי... איך שאני יוצא מהבית אני מגיע... למרות שאני לא מת על רמי..הלכתי ומאוד מאוד נהינתי.. וכשזה באולמות קטנים אז זה ממש לא משה איזה שורה..אני הייתי שורה 4 אני חושב..

אני הייתי....

במופע הראשון בסיבוב ההופעות הנוכחי ב....אילת
היה מדהים ובכיף הייתי הולכת שוב....אני דווקא מאוד אוהבת את רמי!!! ניצן- תהני היום הכי בעולם ותספרי חוויות מחר!!!!! דרך אגב- מחר אני חוזרת הבייתה והפעם הבאה שאני יבוא תהיה רק בדצמבר....

nizzan

New member
כן רק שאני לא הולכת בסוף....../images/Emo7.gif

פרצו לי אתמול לאוטו ושברו לי חלון ככה שאין לי אוטו... להגיע אני יכולה להסתדר אבל לא יהיה לי איך לחזור.....

איזה באסה!!!!

ממש מגעילים!!!! אבל לא נורא לפחות כבר היית בכמה הופעות שלו..... ואני בטוחה שיהיו עוד הרבה.....

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif תהני../images/Emo70.gif

יאווווווו לא הייתי פה כמעט יומים אל תשאלו... אבל זה לאיסי לא פה

למעלה