ניצנים-סיכום סופי

AvtipuS

New member
ניצנים-סיכום סופי

מפגש לא נראה לי שיצא, אז לחפות שנדע לזהות אחד תשני, תתארו איך אתם תבואו מחר (לבוש,"אביזרים" וכאלה) אוקי, אני בא עם חולצה אינפקציה (מאגניב שכמוני), ג'ינס, מצלמה שהולכת לעבוד שעות נוספות ו...רוב הזמן אני אסתובב עם 2 בנות >.< (בטוח ככה תזהו אותי >.<) "עכשיו את"-ם

AvtipuS

New member
ד"א

עשו טובה תשאירו 3 מקומות ברכבת הזאתhttp://www.israrail.org.il/israrail/doa_iis.dll/train_screen.show_mid_station?train_code=167

האמ

אני עם תיק בורדו\אפור מכנס שחור גופייה שחורה ואם יהיה לי קריר אז אני אסים חולצה שהיא גם שחורה מעל הגופייה...זתומרת חולצה גזורה ומתחתיה גופייה..אז זה קל לזהות ואולסטאר או סנדלים. ואני אהיה עם בת ו3 בנים עוד משו?

אני אהיה עם זאת שמעליי

<ממנטו מורי1> ואני אהיה עם ג'ינס דהוי שעבר זמנו, חולצה שחורה שכתוב עליה Vote for pedro ונראה לי איזה תיק צד שאני כבר יחליט איך הוא ייראה.

dirty boots

New member
אממ,

חולצת כאוס מזוייפת, מכנסיים אדומות, גרביים שחורות ויכול להיות שמימיה ותיק

המקטרג

New member
זה נורא פשוט

כל מטאליסט יודע, שמטאליסטים לובשים רק שחור, אז זה די קל לדעת מה כולם ילבשו (אגב, בהופעה, באמת כולם לבשו שחור)

חחחחחחחח יוווווווווווו

גם אני עושה את זה!!!! תמיד אני חושב איך להרוויח עוד כמה דקות שינה ואז אני בוחר לעצמי בגדים לילה לפני ושם אותם על הכיסא ליד המיטה! חחחחח אני אפילו שם שם גרביים ובוקסר בשביל לחסוך עוד כמה שניות! תני כיף

למעלה