ניקהההההה התגעגעתי:,(

ניקהההההה התגעגעתי:,(

ניקה התגעגעתייייייייייייי איפה את מה חדש אין כלום זה הוא נעלמה לנוווווווווו? ומה עם הנרי גם הו נעלם?

benLN

New member
../images/Emo41.gifניקה../images/Emo41.gif בלונדון כרגע...

מקדמת את הקריירה שלה שם.. ויש הפתעות ואני לא רוצה לפתוח עין חס וחלילה.. שלושנקישותשלושנקישושלושנקישות
הנרי כרגע עובד ומפיק זמרות וזמרים בארץ..ועל הדיסק החדש של שרית חדד.. יש גם שמועות על מגעים עם חו"ל.. ניקה גם תחזור לארץ בקרוב אין לך מה לדאוג.. :) ויש הרבה הרבה הפתעות...

maor ravid

New member
../images/Emo220.gifכתבה על הסינגל של שרון שהנרי הפיק

"קח אותי לשם" גרסת 2007- הד ארצי - שרון חזיז די. ג'יי הנרי הופך עם הזמן לקובי אוז של המוזיקה האלקטרונית. יש תחושה כזו, שכל דבר בו הוא נוגע, הופך לזהב. טוב, אולי טיפה הגזמתי, למצופה זהב. גם זה לא עניין של מה בכך, בעידן הבינוניות שנכפה עלינו לאחרונה. שרון חזיז, שהוציאה אוסף להיטים לפני דקה וחצי עשתה לנו ולעצמה טובה גדולה ושלחה לשידרוג אצלו את אחד מלהיטי הענק שלה "קח אותי לשם" אותו הלחין במקור שי להב מ"מופע הארנבות של דוקטור קספר". השיר, בביצועו המקורי הפך לאחד הלהיטים הגדולים של שנות התשעים המוקדמות וניחן בסאונד עדכני ביותר בכל הקשור לתקופה החשוכה ההיא. הנרי, שקיבל לידיו חומר טוב לבטח הבין שרצוי לעדכן את השיר לזמננו אנו, במה שאומר הרבה יותר גרוב והרבה פחות שומן. וכך, בהפתעה גמורה קיבלנו גרסת קברט עסיסית למדי לשיר שכמעט ונכחד מהזיכרון הציבורי. הנרי, שרגיל בעיבודים אלקטרוניים הניח כאן את המקלדת ועבר לרעות בשדות זרים. העיבוד החדש מכיל את כל התיאטרליות, הדרמטיות והמיניות שהיו יכולים להחזיר את חזיז למרכז הבמה. כמה חבל שהיא הסתפקה בשירים ישנים. אולי עכשיו הגיע הזמן לעשות את הצעד ולקרוע את התחת על שירים רעננים לקיץ הבא. מילים: מאיר גולדברג לחן: henree

למעלה