ניקוד גבולי

yavne1

New member
ניקוד גבולי

שלום, לפי מחשבון נקודות של האתר CIC אני מגיע ל-67 נקודות, לפי מחשבונים אחרים ל-65 נקודות. יש דרכים נוספות לדעת / לבדוק אם אני עובר לפי ניקוד לפני שמתחילים להוציא כסף ולחכות שנים ? יש טיפים / דרכים לשפר ניקוד ? תודה רבה

dannyk27

New member
אתר ה CIC קובע

תבדוק את הניסוחים באתרים האחרים ייתכן ששם הטעות. אתרים של משרדים פרטיים לעיטים מוסיפים קריטריונים עלמנת לבדוק התאמות אחרות.

yavne1

New member
תודה. יש עורכי דין שיכולים לעזור לחשב נקודות?

בלי לבקש 500 ש"ח + מע"מ לפני שמתחילים את השיחה ? או שכולים גובים על זה תשלום ?

oholic

New member
כל מה שאתה צריך...

יש טכנאי מחשבים שלא לוקח על זה שקל , הנה: בעקרון בלי להכנס לחישוב מדויק אתה צריך: 1 - תואר ראשון (או הנדסאי) 2 - הכל מעל 7 במבחן באנגלית 3 - 4 שנים נסיון בעבודה אחת (מוכרת ע"פ NOC) 4 - מתחת לגיל 49 אם אתה לא עומד באחד מאלה, אתה יכול להשלים נק' ע"י: 1 - ידיעת צרפתית ברמה של מבחן 2 - תואר ראשון של בן/בת הזוג 3 - משפחה בקנדה 4 - עבודה בקנדה אם אתה עדיין לא בטוח , צור קשר ואני אנסה לעזור

הערה קטנה, הניסיון יכול להיות מ 4 מקומות עבוד

שונים, העיקר שכולם יהי במקצועות NOC, כולם מ 10 השנים האחרונות, וכל מקום יש תקופת עבודה של מעל שנה, וסך הכל יש לפחות 48 חודשי עבודה מזכה ב 10 השנים האחרונות. אחרי שתסיים אצל הטכנאי אתה מוזמן לשלוח לי במסר מספר טלפון ואלקבל חוות דעת שנייה.... כמו אצל רופא....אולי נמצא לך עוד נקודה או שתיים. הדבר היחיד שאני לא בטוח בו הוא לגבי מי שגמר תיכון ב10 שנות לימוד, ואחר קיבל תואר הנדסאי או תואר ראשון בארץ, איך הם מתייחסים לזה...לדעתי צריך לשחק ראש קטן ולהתייחס לתואר בלבד.

amirshuval

New member
תיקונים

" כולם מ 10 השנים האחרונות, וכל מקום יש תקופת עבודה של מעל שנה"---לא לכל מקום אלא לכל מקצוע תחת אותו קוד NOC " וסך הכל יש לפחות 48 חודשי עבודה מזכה ב 10 השנים האחרונות"--- 4 שנים זה המקסימום שמעניק 21 נקודות.אין ניקוד גבוה יותר

yavne1

New member
משמעותי אם במקום אחד עבדתי רק 10 חודשים?

החברה נרכשה ע"י חברה אחרת ופיתרו את כולם.

אם יש לך ניסיון ממקום אחר או מקומות אחרים

שהסה"כ שלו 4 שנים ויותר, אז אין בעיה. אם יש לך ניסיון נוסף של שנה וחודשיים למשל באותו NOC של ה 10 חודשים יש לפקיד שיקול דעת לצרף את זה. אבל אם יש ניסיון של 4 שנים מ 6 מקומות עבודה שבכולם עבדת פחות משנה יכולה להיות בעיה, ראה את המיקרה של ג'יסוס.

Astroo

New member
מה דעתך לגבי המקרה שלי

אני עובד במקום הנוכחי מעל 4 שנים. בעוד כחודש אני עומד לעבור למקום עבודה אחר (באותו מקצוע). לכשיבקשו ממני להגיש את התיק המלא, אעבוד כנראה במקום החדש פחות משנה אחת. האם יהיה מספיק אם אביא אישור רק מהמעסיק הנוכחי שלי (שאז כבר יהפוך למעסיק לשעבר)? פשוט אני חושש שאם אבקש אישור לצורך הגירה מהמעסיק כשאני עדיין עובד חדש שלא הוכיח את עצמו, זה עלול לגרום לפיטורים.

amirshuval

New member
זה פשוט לא נכון

אין שום מקום שאומר שצריך מינימום שנת עבודה תחת אותו מעסיק.6 חודשים במשרה חלקית תחת מעסיק אחד ו8 חודשים תחת מעסיק אחר יזכו בנסיון עבודה אם הם תחת אותו קוד והסה"כ שווה לפחות שנה אחת פול-טיים.אין לקצין ההגירה שום שיקול דעת אם הוכחת את התעסוקה והניסיון.החלטה לא לצרף את חלקיקי הנסיון התעסוקתי היא שגויה ולא תישרוד ערעור לבית המשפט אם היא תוביל לניקוד לא מספק וסירוב.אני לא מכיר את המקרה של ישו אבל אני יודע שSCHEDULE 3 דורש פירוט על פי ניסיון NOC בלי קשר לחלוקת זמן תחת מעסיקים.

i have the official quote

from CIC web site: You must have at least one continuous year of full-time, paid work experience or the equivalent in part-time continuous employment. FROM THR DICTINERY: continuing without changing, stopping, or being interrupted in space OR TIME THIS IS THE MEANING OF continuous the guid has a slightly different wording thogh i do not think that people will apeale...... at list one full year of continuous year sims to be requierd

amirshuval

New member
נו אז?

צריך מינימום שנה רצופה בשביל לעמוד בהגדרה של SW.ואם עבדת 5,4 ו3 חודשים אצל שלושה מעסיקים שונים עמדת בדרישה.תסתכל על סעיף 75(2) של התקנות ובכל מקום אחר ותראה לי אם יש מילה על המעסיק.

amirshuval

New member
מתקן את עצמי

אין אפילו צורך שזה יהיה אותו קוד NOC (2) A foreign national is a skilled worker if (a) within the 10 years preceding the date of their application for a permanent resident visa, they have at least one year of continuous full-time employment experience, as described in subsection 80(7), or the equivalent in continuous part-time employment in one or more occupations, other than a restricted occupation, that are listed in Skill Type 0 Management Occupations or Skill Level A or B of the National Occupational Classification matrix; ---שימו לב "in one or more occupations" בתוך השנה המינימלית הנידרשת. זה עומד כמובן בניגוד גמור לדרישה שכל הניסיון יהיה תחת קורת הגג של אותו מעסיק,הרי זה אפילו לא חייב להיות אותו מקצוע.נסיון העבודה חייב להיות רצוף ובתוך עשר השנים שקדמו להגשת הבקשה.

למעלה