האם אפשר לנקד טקסט בעברית עם מקלדת SWIFTKEY? אם כן - כיצד?
K k-don Well-known member 5/2/21 #2 נכתב ע"י אידוב: האם אפשר לנקד טקסט בעברית עם מקלדת SWIFTKEY? אם כן - כיצד? לחץ כדי להרחיב... שאלת כבר, מדוע לפתוח נושא חדש?
נכתב ע"י אידוב: האם אפשר לנקד טקסט בעברית עם מקלדת SWIFTKEY? אם כן - כיצד? לחץ כדי להרחיב... שאלת כבר, מדוע לפתוח נושא חדש?
K k-don Well-known member 5/2/21 #6 נכתב ע"י אידוב: אולי כי לא הצלחתי לקבל תשובה לגבי המקלדת הזאת? לחץ כדי להרחיב... נכון, עדיין, אין צורך לפתוח שרשור חדש. היום השרשורים קופצים גם מההיסטוריה
נכתב ע"י אידוב: אולי כי לא הצלחתי לקבל תשובה לגבי המקלדת הזאת? לחץ כדי להרחיב... נכון, עדיין, אין צורך לפתוח שרשור חדש. היום השרשורים קופצים גם מההיסטוריה
K k-don Well-known member 5/2/21 #5 נכתב ע"י shaulreznik: תעבור ל-GBoard. לחיצה ארוכה על ק = קמץ, פ = פתח, צ = צירי וכיו"ב. לחץ כדי להרחיב... הוא רוצה SWIFTKEY
נכתב ע"י shaulreznik: תעבור ל-GBoard. לחיצה ארוכה על ק = קמץ, פ = פתח, צ = צירי וכיו"ב. לחץ כדי להרחיב... הוא רוצה SWIFTKEY
א אידוב Member 7/2/21 #7 נכתב ע"י shaulreznik: תעבור ל-GBoard. לחיצה ארוכה על ק = קמץ, פ = פתח, צ = צירי וכיו"ב. לחץ כדי להרחיב... כאמור, אני עובד עם מקלדת SWIFTKEY ואני מעוניין להישאר איתה. לא מצאתי שם דרך לנקד עברית. זה מה שאני מחפש. תודה.
נכתב ע"י shaulreznik: תעבור ל-GBoard. לחיצה ארוכה על ק = קמץ, פ = פתח, צ = צירי וכיו"ב. לחץ כדי להרחיב... כאמור, אני עובד עם מקלדת SWIFTKEY ואני מעוניין להישאר איתה. לא מצאתי שם דרך לנקד עברית. זה מה שאני מחפש. תודה.