ניקוד מי יודע?

חלוץ911

New member
ניקוד מי יודע?

אני נ חדש שנה יש לי דוח על חגורה והיום על פלפון מה זה אומר על נקודות ובכלל?

על כל אלה..

על העבירה של הפלאפון זה 4 נקודות. על החגורה זה אם אתה (הנהג) לא היית חגור זה 6 נקודות ואם אחד מהנוסעים אז זה 2. (מתוך אתר המשטרה). על שתי העבירות זה 10 נקודות. מספיק רק עוד 2 נקודות חובה שיירשמו לך (אם עוד לא נרשמו לך לפני) כדי לקבל זימון לקורס נהיגה מונעת. ואחרי הקורס הנקודות לא נמחקות! ועוד שנה כשייגמר לך תקופת הנהג חדש משרד הרישוי צפוי לזמן אותך למבחנים משלהם כדי לקבוע אם להאריך לך את הרשיון. הרי ידוע לך שבזמן "נהג חדש" הרשיון ניתן לך כתקופת נסיון. סע לפי החוק, המשטרה והשופטים מקפידים להעניש חזק במיוחד את הנהגים החדשים הצעירים, אז תשנה את הגישה שלך לכביש או שתמצא את עצמך נוסע באוטובוס.

חלוץ911

New member
תודה לך ולגיא...

אמנם לא אני הנהג אבל תודה על התשובה. גיא אתה צודק!

אתה חלוץ ??? ../images/Emo73.gif

אתה בחור חסר אחריות ומצפון !!! אני במקומך הייתי מתבייש !!! שתי עבירות חמורות !!! כן כן אני לא מגזים ! מה הבעיה לשים חגורה אחרי שסוגרים את הדלת ולפני הסיגריה והפלאפון ??? לא הספיק לך שקיבלת דו"ח על חגורה,ואתה ממשיך לצפצף על החוק והחיים ואתה בנייד ... מה צריך עוד ??? ל הו ריד !!! אותך מהכביש כבר היום לפני חלילה ... נמאס לקרוא ולבכות , קח אחריות הפעל מצפון שאין לך ותתחיל ללכת ברגל !!!

לא ???????... ../images/Emo73.gif

אני לא נורמלי ??? למה מה ??? אני דואג לחייו לחייך ולחיי כל המשתמשים בדרך !!!!!!!!!!! פשוט נמאס לי להזיל דמעה ולהכאיב לעצמי כאשר אני קורא על עוד פצועים והרוגים בכבישים. פשוט נמאס !!! אני מוכן לעשות הרבה למען החיים ואי הפסקתם בגלל שטויות ואשמח לשתף פעולה עם כל אחד בנושא. אולי (אולי ! לא בטוח) הגזמתי טיפ-טיפה אבל נהג חדש שפשוט מצפצף עלינו, מה ??? לתת לו פרס ??? קנס ועל תנאי ??? איך הוא ילמד ? מה החברים שלו ילמדו אם יקבל עונש חפיף ? שגם הם יכולים לחפף... באמבטיה ! לא בכביש!!!

למעלה