ניקוי דירה אחרי שיפוץ

tweetym

New member
ניקוי דירה אחרי שיפוץ

דירה חדשה שעברה שיפוץ, הליכלוך העיקרי הוא אבק והרבה, המרצפות הם קרמיקה, המלצות איך לנקות, האם חייבים להשתמש בשירות של חברת ניקיון?

מאגר

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo91.gif ניקוי דירה אחרי שיפוץ

בשעה טובה שזה עבר ברמת העיקרון אין צורך בחברת ניקיון ביחוד אם לא גרים בדירה ניתן לעשות את הנקיון לבד העזרת כלים מתאימים שאותם אפשר להשכיר אם הם לא קיימם בבית באופן קבוע כגון שואב אבק גדול אבל אין ספק כי ניקיון של בעל מקצוע בהשגחה של בעל הבית ולאחרי זה הדברה יסודית ולסגור את הבית ל48 שעות לאחר ההדברה עדיף כי ישנם חומרים שצריך לדעת להישתמש בהם וכן מכשירים גם אם הריצפה היא קרמיקה ויש גם חברות הובלה שיש להם חברות ניקיו שעושים את הכל בחבילה אחת כדאי לברר את בנושא ולעשות חשבון מה יותר משתלם שוב
ושיהיה

אני יודעת, שזה לא פופולרי, אבל:

הבן אדם מכיר את דירתו, אם הוא מנקה אותה...לדעתי. לאחר שיפוץ, יש הרבה דברים קטנים, שאפשר לגלות בניקיון היסודי של הבית. אני לא הייתי מבתרת על אפשרות הבדיקה הזאות...

lilusha01

New member
אני דווקא כן הייתי ממליצה להביא חברת ניקיון. שתעשה את הניקיון המאסיבי והגדול.
יש להם את היכולת, החומרים והכלים הנדרשים.
ולאחר מכאן עוברת בעצמי ניקוי סטנדרטי ופשוט.
זה מה שעשה אחי עכשיו אחרי ששיפץ את דירתו ואני באתי לעזור לו במעבר ולעשות וויש קטנטן סופי.
וולה הם עשו עבודה נהדרת.
ואני ממליצה עליהם בחום.
המבריקים- ניקוי אחרי שיפוץ
מומלץ בחום ואהבה גדולה.

מניסיון אישי שלי, אחרי שיפוץ מומלץ להביא חברת ניקיון.
אם כבר משקיעים בשיפוץ אז למה לא להשקיע כדי שהכניסה לדירה המחודשת תיהיה נעימה יותר.
חברות שעוסקות בניקוי אחרי שיפוץ מומחים באיך לנקות את כל האבק ובעיקר את כל החומרים שנדבקים למרצפות ועושים פוליש ואז הרצפה נראת אחרת לגמרי.
יש חברה שאני הזמנתמ שעשו עבודה ממש טובה וגם במחיר לגמרי סביר.
זה האתר שלהם.
בהצלחה:)

כוכי💫

New member
אישית אני חושבת שכדאי להזמין איש מקצוע שיעשה את הניקיון.
לרוב לחברות הניקיון יש חומרים וכלים שלנו אין. הם ישעו עבודה יסודית יותר..
זה כמו שאם לא מרגישים טוב הולכים לרופא ולא לוקחים אטיביוטיקה סתם על דעת עצמנו, בשביל זה נועדו אנשי מקצוע.
כל אחד מבין ומתמחה בתחום שלו.
זאת ההמלצה שלי.

למעלה