ניקוי הילה

רותם63

New member
ניקוי הילה

שלום אני מתעניינת בטיפול הנקרא ניקוי הילה ושאמור לנקות את כל האנרגיות השליליות, רעלים וכו', באמצעות אנרגיה, קריסטלים וכו'. ידוע לי כי בדרך כלל מגיעים לטיפול כזה עקב מכאובים פיזיים , אני מתעניינת בו דווקא בשל לחצים נפשיים. רציתי לדעת האם מישהו עבר טיפול כזה והאם הוא יכול להמליץ על איש מקצוע כלשהו. אני שמעתי על אמיר לביא המבצע טיפול שכזה כמו גם טיפולים נגד התמכרויות שונות. האם מישהו מכיר אותו? אודה על חוות דעתם, תודה

רותם

שלום לך וברוכה הבאה. המושג "ניקוי הילה" מוכר לי אם כי אני לא הכי מקבל אותו כפשוטו. ההילה הינה הקרנה של מצב אנרגטי של אדם. החסימות לא נעשות בהילה אלא באיברי הגוף שבהם אין שדות אנרגטיים תקינים, מכאן שיש לפתוח או "לנקות" את הגוף ולאזן את שדותיו האנרגטיים ובכך לקבל הילה "נקיה". ולבעיתך, אין זה משנה אם הבעיה היא פיזית או נובעת מלחץ אישי, כל בעיה שכזו תשפיע על ההיילה ו"הנקיון" יכול להעשות באלפי דרכים, החל מספורט, תזונה, תעסוקה, צחוק ועד מגוון השיטות האלטרנטיביות או קונבנציונליות המצויות בשוק. כך שיהיה קשה להמליץ לך על מישהו ספציפי. רצוי לברר על טיפול או מטפלים שיוכלו לעזור לך לפתור את הבעיה ולא בהכרח להתמקד בשיטה אחת-נסי, שאלי, חקרי ובסוף תחליטי מהו הטיפול הנכון ומיהו המטפל הנכון עבורך. יום טוב לך

למעלה