ניקוי כיור בלאנקו

OmerNeu

New member
ניקוי כיור בלאנקו

שלום, אני מודע לזה שזה לא בדיוק הפורום, יש אצלי כיור של blanco לבן בעל מרקם מחוספס, ומאוד קשה לנקות אותו למרות שמפרסמים אותו כקל לניקוי. הכיור בן 4-5 שנים, עברנו לדירה עם הכיור לפני שנה. איך מנקים אותו בקלות יחיסית? (אסטוניש כתום לא הכי מועיל כנראה) והאם יש איזה תחזוקה שמגנה על הכיור? תודה מראש, עומר

3תיתי

New member
לי יש בלאנקו

לבן, בעל משטח חלק. אני מנקה בעזרת אקונומיקה.

אסטוניש כחול

למטבחים. בבקבוק. תפזר ישירות על הכיור. חכה חצי שעה. שפשוף עם סקוץ ברייט. יוצא חדש.

מר טווס

New member
אני גיליתי ש-

ספוג הפלא עושה עבודה מדהימה בניקוי כיורים, ומצליח להוציא את כל הכתמים שנראה שכבר "נספגו" בכיור. מרטיבים את הספוג במים, ומשפשפים קלות. אני מודה שלא ברור לי עדיין איך זה קורה. נסה, וספר לנו אם זה עבד גם אצלך.

1home

New member
לא!!!!!!

אסור להשתמש בספוגית הפלא לכיורים ולשיש הספוג הזה לא מנקה, הוא בעצם כמו נייר שיוף, זה מוריד שיכבה ולכן זה נראה יפה אבל בעצם זה פוגע בציפוי.

מר טווס

New member
באתר של סנו -

מופיע בפירוש שהמוצר מתאים לכיורים. יכול להיות שהוא מוריד שכבה מיקרוסקופית, אבל זה בדיוק מה שעושה גם אקונומיקה ובסיסים אחרים. אני טועה כאן במשהו?

3תיתי

New member
לדעתי, אתה טועה.

הכלור מלבין את הכתמים ולא צורב אותם.

3תיתי

New member
אני מנקה את הכיור הזה כבר 20 שנים. הוא נראה

ממש טוב. בעיקר כי הוא לא שרוט ע"י סקוצ'ים אברזיביים מאד. עדיין מבריק. יותר מזה אני לא צריכה.

מניסיון כיור מחוספס:

אני הייתי מנקה פעם בכמה חודשים בעזרת כלור. אין צורך לשפשף מורחים את הכלור על הכיור הוא עושה את העבודה בעצמו שוטפים אותו במים לאחר כמה דקות. בשביל הניסיון טפטפו טיפת כלור בכיור באיזור מלוכלך כדי לבדוק את הייעילות של השיטה הזו.

OmerNeu

New member
תודה לכולם...

אנסה את הכלור ואראה איך זה עובד. האם אפשר למצוא אותו בסופר או בטמבוריות?

OmerNeu

New member
אחד הטמבוריות לא הבין מה אני רוצה ו...

טמבוריה אחת אמרה שכלור זה אקונומיקה! האם זה נכון כאשר מדובר בכלור לשימוש ביתי?

צריך NOCL

כלור נוזלי נתרן היפורכלורידי. כלור של בריכות יהיה מעולה (הרי ידוע שבבריכות משתמשים בכלור ולא באקונומיקה
)

רשר

Well-known member
מנהל
למה לסבך ללא צורך בהשגת חומר מקצועי?

כאקונומיקה יש בכל בית,

אתה צודק

סתם לא ברור לי למה קוראים לכלור אקונומיקה? ואם אלו דברים שונים - מה מרכיב את האקונומיקה? האם זהו כלור עם תוספת ריח? האם זהו כלור נוזלי רגיל? ה"אקונומיקה" לא ברור לי ותמיד התייחסתי אליו כחומר שונה. אולי אני טועה... אבל אני בטוח ב100% שבריכות משתמשים בכלור לחיטוי המים וגם חברת מקורות מכלירה את המים, אני לא שמעתי מעולם שמקורות מכניסה אוקונומיקה למים. האם זהו רק "שם יפה" לאותו מוצר בידיוק?

רשר

Well-known member
מנהל
כדאי לקרוא את הקישורים לנושא

כללית כלור בלחץ אטמוספרי הנו גז, כדי שיהיה נוזל הוא צריך לחץ או תרכובת עם חומר נוסף

למעלה