ניקוי מחבת סטייקים

ניקוי מחבת סטייקים

אהלן, לא מזמן קיבלתי מחבת סטיקים חדשה :http://www.arc-international-cookwa...less-steel-cookware-refresh.php?id_products=6 טיגנתי עליה כמה סינטות וכמה ימים לאחר מכן חזה עוף. שמתי לב שנשאר על המחבת קצת שומן שרוף, ממש בצדדים ולא באמצע. איך אני מוריד את זה? סבון ומים לא מורידים את זה ואני מפחד להשתמש באמצעים קיצוניים יותר. תודה רבה וחג שמח

vip 12

New member
הצעה...

מסיר שומנים של "סנו" לצורך העניין יפתור את המשקעים הללו (לדעתי בלבד). ניסית גם השרייה במים חמים עם מעט סבון כלים פשוט ולאחר מכן ניקוי (הכוונה למים לאחר הרתחה בקומקום). שב"ש, אלעד

ניסיתי להשרות במים חמים לאחר הרתחה וזה לא עזר

מסיר שומנים של סנו, זה משהו מיוחד למחבתות או כללי? שמעתי על כל מני שיטות עם סודה וחומץ. אלכס

זה לא הורס את הציפוי?

אני פשוט פרפקציוניסט וקצת פראנויד ככה שחשוב לי שהכל ישמר. תודה רבה על התשובה אלכס

BiggPoppa

New member
אין מצב

תצטרך יותר מאבקת כביסה על מנת להרוס ציפוי טפלון.

חMודי

New member
מדובר במחבת "ברזל" יצוקה

כי לפי מה שאני חושב לא מדובר במחבת יצוקה- כבדה.

חMודי

New member
אם זה לא יציקת ברזל, משמעה שאתה יכול לנקות

ביותר קלות. אם מדובר ביציקת ברזל,אתה תרגיש יותר קושי לנקות והקושי ניכר. לא סתם שפים גדולים אומרים שטפלון עדיף, בחלק מן המקרים, אבל יציקת ברזל זה עולם אחר. יש לי שתי מחבתות של יציקת ברזל כבדות אחת גדולה שעלתה 150,השניה 120 קטנה, ויש לי מחבת טפלון גדולה עם פסים, אבל זה לא חורך כמו במחבת ברזל. איני מבין למה אתה לא מצליח לנקות טפלון, שאני היום ניקתי 15 דקות מחבת ברזל שפשוט נדבקו לי אלייה חתיכות של הרוטב עגבניות שגירדתי והכוסברה, היה לי קשה לנקות את זה- ושמתי שמן אבל לא שמן בכמות גדולה.

פוקסי99

New member
ניקוי מחבת

קח משחת אסטוניש ועם מטלית שפשף את המקומות המלוכלכים תתפלא יצא נקי ולא פוגע בציפוי

TOMESH5

New member
שימו אבקת כביסה ומיים רותחים

ותנו לתמיסה לעמוד כשעה, כל הליכלוך מתפרק ויש אחלה ריח.

תודה רבה לכולם

אני אנסה את הקטע עם האבקת כביסה, מבטיח לדווח על תוצאות. תודה רבה, אלכס

למעלה